+2 oy
92 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,195 puan) tarafından

Oglum.6 yasinda ozellikle okula başladıktan sonra devamli hasta hep hasta abartmiyorum antibiyotik bitiyor mesela 4 gun sonra tekrar başlıyor aileden gelme kronik bronsiti var zaten surekli ventolin cortair cigneme tableti kullaniyoruz doktor raporlu yapti artık ilaçları   çok sık antibiyotik kullaniyoruz sinüzitte çok oluyor 4 gündür hastanedeydik bugun çıktık zatürre oldu 2 hafta öncede kızıl hastalığı olmuştu krupta cok olur cocugu geniz eti ameliyatı olup hastalanmasi azalan oldu mu

5 Cevaplar

+2 oy
önce (3,399 puan) tarafından

Ablamın kızında da geniz eti vardı, ameliyat oldu ama boş, kız yine nefes alamıyor geceleri horluyo gram nefes alamıyor,benim kızımda da geniz eti var , şimdilik sprey ve çiğneme tableti kullanıyoruz,biraz iyi oluyor ama bizim de sonumuz ameliyat gibi gözüküyor 

önce (2,195 puan) tarafından

Oglum surekli hasta diye önerildi bilmiyorum

önce (4,316 puan) tarafından

Büyük ihtimalle bademcikleri büyümüştür 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,034 puan) tarafından

4 yaşında aldırdık oğlumun geniz etini. Faydası oldu mu bilmiyorum hep hasta hep hasta. Antibiyotik pazar günü bitti bugün yine yazıldı. Yine de daha kötü olmasındansa doktor aldır dediyse aldırın.

Sizinki alinmasina rağmen düzelmedi mi:(((

4 yaşına alındı şuan 6 yaşında hala sık sık hasta oluyor okula gittiği için hep hasta. Azaldı ama tamamen geçmiyor 

Cocuk doktoru bademcikte aldırın dedi bademcik kalırsa hasta olur dedi bize

Bizim bademciği almadı bu gidişle alınacak galiba sürekli hasta çocuk.

+1 oy

Post yukarı çık 

0 oy

.................

0 oy

,,,,,,,,,,,,,,,,çıkkkkk

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 197 göst.
0 oy
6 cevap 204 göst.
13 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,399 soru

23,620,395 cevap

306,775 kullanıcı

...