+3 oy
422 göst.
önce Diğer kategorisinde (502 puan) tarafından

Ya kızlar ben oğlumla resim yapmayı parkta oynamayı koşmayı kudurmayı çok seviyorum ama gel gelelim oyuncaklarla oynamayı hiç sevmiyorum ya … sürekli araba oynuyoruz zaten araba delisi her tür arabası var 😂. Dinazorları falan seviyor . Neyse 15 dk falan oynuyorum sonra çok sıkılıyorum bir tuvalete kaçıyorum bir su içmeye diye içeri her girdiğimde bir oyuncakla karşılıyor beni al bakalıııım diye 😂 sürekli araba konuşturuyoruz falan sen oyna bak izliyorum seni diyorum yanındayım diyorum yok 😂 ne zaman kendisi oynayacak aslında iş yaparken kendisi oynuyor sorun olmuyor ben totoyu koltuğa koyup bir kafa dinleyemiyorum 😂

18 Cevaplar

+3 oy
önce (814 puan) tarafından

Benim kızım 10 aylik sürekli beni dövüyor bunuda oyun sanıyor galiba,  darp raporu alsam içeri alırlar o derece 😂

önce (3,374 puan) tarafından

Ben bekliyorum😂 çocuğun bana ekstra bir şeyi var, babası ona kızıyor yanlış bir davranış yaptığında gelip beni dövüyor🙄😂benimki de erkek 18 aylık 🙄

önce (502 puan) tarafından
+1

Çilekeş analarız 😂

önce (3,374 puan) tarafından

Erkekler daha zor bence.Burda bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım erkek çocukları hakkında bir şeyler diyordu gerçekten çok haklı yabaniler 😂

Kız erkeği yok inan ki . Benim kuzenim şimdi 11 yaşında ama benim oğlum yaşındayken valla teyzeme kök söktürüyordu kendi oğluma şükür ediyorum bazen 😂

önce (814 puan) tarafından

Benim kız bir tabura bedel 🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (2,060 puan) tarafından

Ben  oynuyorum ya bizimde puzzle ve legoya taktı bu ara sürekli aynı puzzle gundr taht 50 kere yaptırıyor . Önce de kepeceye arabaları yukletip oda oda gezdiriyodu 😂😂

Ayy ben bir süre sonra bunalıyorum ya 

+2 oy
önce (14,673 puan) tarafından

Bende kızım oldu bebeklerle oynarım diye hayal kuruyordum, çok severim bebeklerle oynamayı 😂 kızım araba delisi oldu. dün gittim araba desenli tişört aldım ona

Hayattakii şansım 😂

+2 oy
önce (2,423 puan) tarafından

Valla bende hiç sevmiyorum oynamak çok sıkılıyorum sadece sevdiğim şey doktorculuk ben yatayım muayene etsin yada kuaförlcülük sacimla oynasa bayılırım ama o da onu sevmiyor 

Onları oynamayi sevmiyom diyor 😅

Hahahhahahahaa işine gelmiyordur senin yatman oturman 😂

önce (2,423 puan) tarafından

Aynen muhtemelen 😄

+1 oy
önce (1,983 puan) tarafından

Bende aynı senin gibiyim koşturmayı kudurmayi çok seviyorum bende eğleniyorum ama arabaları oyuncakları konuşturmayı hiç sevmiyorum oğlum da bana hadiii konustur hadiii sürekli konuşturmamı istiyor 😵‍💫 kusucak gibi oluyorum🤢

Benimde kız vallahi ruhum çekiliyor uyku bastırıyor 😂

+1 oy
önce (19,593 puan) tarafından

Üç yaş üç ay hala aynı. Neyseki benim eşim seviyor oğlumda babayı daha çok seviyor

Bak o konuda bende şanslıyım şükür eşim oynuyor yoksa halim nice olurdu 😂

0 oy
önce (5,795 puan) tarafından

Aaa arabalari kaza yapiyor hemen itfaiye ile ambulansi cagiriyoruz arabaya yardim ediyoruz araba yaristiriyoruz falan blokla kule yapiyoruz 

Ayy aynısı bu kadar olur ambulanslar itfaiyeler polis arabaları kepçe ekskavatör 😂ben araba oynamaktan çok sıkılıyorum kız çocuğu gibi 😂

önce (5,795 puan) tarafından

Aynen canım erkek cocuklari araba delisi oluyor gecen kac saat araba aratti bana nereye attiysa bulamadi 

0 oy
önce (13,161 puan) tarafından

Çocuk nasılsa öyle gidiyo valla İdil üzgünüm 😬 oğlum hep öyleydi şuan 4.5 yaş hala aynı. Asla tek oynamaz. Ama kızım hep kendisi oynadı baştan beri 

Valla bilmiyorum işte mecbur oynuyoruz napalım 😂

0 oy
önce (561 puan) tarafından

Resim yapıyorsa iyi. Benimki de senin oğlandan yaşlarında hiç resim boya sevmez. 

Ben yemek yedirebilmek için masaya falan çok şekil çizerdim boyardım ondan alışmış olabilir 

0 oy
önce (1,438 puan) tarafından

Çocuklarımı parka çıkarmayı, oyuncaklarla nasıl oynanır diye öğretmeyi seviyorum ama oyun oynayamıyorum 🤭 kardeşi de var zaten beraber oynuyorlar🤣

Ne yapsam bende mi kardeş yapsam 😂

Bizimki bilerek olmadı ama şimdi iyi ki diyorum 🤣

Bizimki bilerek olmak zorunda çünkü eşim sm taşıyıcısı yani dikkatli olmamız gerekiyor 

Ahh anladım 

0 oy
önce (1,691 puan) tarafından

Kızımla genelde babası oynar, kızımda babasıyla oynamayı sever. Oyun için bana pek yanaşmaz. Birde kudurmaya bayılırlar. 

Bana da eskiden yaklaşmazdı aslında ama şimdi oyun oynamak istiyor benimle de babası evdeyken bana hiç dokunmaz sadece evde beni görüyor yavrum onada hak veriyorum 

0 oy
önce (511 puan) tarafından

Hiç ama hiç sevmiyorum ama kendimi çok zorluyorum bu konuda bugün bir ton etkinlik yaptırdım çok sıkıcı ama diğer türlü telefon filan istiyolar sıkılıyolar el mecbur oynayacaz :)

Etkinlik ayrı canım normal arabayla diyor saatlerce pyna ruhum çekiliyor 😂

0 oy
önce (147 puan) tarafından

Bende hiç araba ile oynamayı sevmem kız olsaydı bebeklerle oynamayı çok seviyorum bazen oynarım bazen kendisi oynar 

Bende kız çocuklara imreniyorum oyun konusunda kıyafet konusunda falan 🥹 ama oğluma da aşık bir anneyim her ne kadar oyun oynarken ruhum çekilsede 😂

0 oy
önce (140,689 puan) tarafından

ben 15 dk  bile dayanamiyorum 🙈🙈🙈 cok bunamiyom oyubcak oynarken 🤪🤪🤪 hic sevmiyom bazen migrenim tutuyo

Ah sevdoş ah hislerimiz karşılıklı 😂❤️

0 oy
önce (1,414 puan) tarafından

2 çocuktan sonra sevmiyorim ama oynuyorum vakit buldukca oyunu hiç gtmez 5 yasında :)

Valla ben oyun oynamayı hiç sevmiyorum ya saatlerce koş resim yap kudur parkta kal deseler kalırım ama araba görmekten gına geldi 😂

önce (1,414 puan) tarafından

En sevdim park Di evde sürekli birsey ypardik kreşe gidiyor o ihtiyaç baya azaldı yarıya en azından parksa bebekle uzun durmuyo saattlerce kalirdm yaz akşamları oturrdum saatler site parkında şuan o imkan yok o ayrı yoksa çıkmak kolay olurdu

0 oy
önce (1,410 puan) tarafından

Kuzum hiç sıkılmıyor mu oyuncaklardan ? Ben hep saklayarak veriyorum oyuncakları 😁

Heeheeey biz bir öyle yapalım dedik adam oyuncakların scr sini tutuyor diyor ki bu arabam nerede şu arabam nerde hesap soruyor bizden 😂

Çok zeki çocuk ya 🤣🤣

Başa bela 😂 bugün itfaiyesini kaybetmiş anne diyor itfaiye yok tamam hadi arayalım dedim itfaiye nerdesin diye bağırıyor evin içinde 😂 o da boya kalemlerinin olduğu çekmeceye koymuş akıllı yarım saat aradık aaa nurdaymış diyor birde kdkskskk

Dillenmeye de başlamış minnoş bak hele 🤣🤣 yerim ben onu ya ❤️

0 oy
önce (620 puan) tarafından

Çok sıkılıyorum koltuğa uzanmak istiyorum hemen geliyor kalk diye benim ki kız ama bebeklerle filan oynamıyor kule yapıyoruz arabayla deviriyoruz bir süre sonra sıkmaya başlıyor ama kendisi zevk alıyor 

Bu çocuklar neden tekrarlı oyunları seviyor ya 😂

Bende çok düşündüm ama yok bulamadım akşama kadar oynuyoruz kız çocuğu bebeklerle oynar evcilik oynarız diye düşünüyorduk ama farklı oldu arabaları çok seviyor heves edip bir sürü bebek aldım uyutuyor üzerini örtüyor o kadar 🤣🤣

Bu yorumu okuduğum 2. Kişisin ya bu kızların araba sevdası nedir 😅

Doktora da sordum neyle oynamak istiyorsa oynasın oyuncağın cinsiyeti yoktur dedi ama değişiklik olsa iyi olurdu ben çok sıkıldım o sıkılmadı 😂😂😂

0 oy
önce (174 puan) tarafından

Ben hiç sevmıyorum ya oynayan olursada sapık gibi dadanıyo o yüzden hiç oynamak istemiyorum abisi babası oynuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 494 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (142 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,531 soru

23,622,111 cevap

306,879 kullanıcı

...