+5 oy
790 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,758 puan) tarafından

image

Hahaha teyzoşlar diyince aklıma özlem öz geldi 😅😅 şöyle bir kombin yaptım bu Bayram kızım etek ve elbise giymeyi çok seviyor prenses oldum diye geziyor. Tabiki şeker ve harçlık toplamak için çanta sart😀 kıyafetleri online dan beğenip bedeninde emin olamadigim için magazadan gidip aldim iyikide öyle yapmışım kalıbı büyükmüş. Çantada magazada olmadığı için online dan aldım. Ve birde ayakkabı derken baya masraf yaptım sanırım kendime bu kadar harcamadim. Olsun kendi çocukluğumu giydiriyor gibi hissediyorum böyle. Çünkü benim içimde kaldi zamaninda ❤️‍🩹

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Bende kizzz cocuk istiyommmm 

Erkeğe ne alacam sus yok birsey yok odu. Gibi 

(7,758 puan) tarafından

Gömlek pantolon fix 😅

-Reklam-
+1 oy
(7,518 puan) tarafından

Cook tatlılar nice güzel bayramları olsun inşallah fıstığın ❤️🥰❤️🥰

(7,758 puan) tarafından

İnşallah canım teşekkür ederim 🥰 

+1 oy
tarafından

Herkes erkenden almış bayrama ne kadar kaldı -:) 

Güle güle giyinsin 

(7,758 puan) tarafından

Ya dedim ki son hafta kalmasin avm kalabalık oluyor 😅 bi gittim ki adim atacak yer yok herkes bayramlik alıyor. Son hafta gitsem bişey kalmazdi bence 

tarafından

Aynen haklısın bende bu haftalarda bakarım sağol 

+1 oy
(2,355 puan) tarafından

Bizim bayramlığın aynısı sjsjsjjs 

(7,758 puan) tarafından

Hadi ya seninki kaç yaşında 

(2,355 puan) tarafından

5 buçuk sayılır :)

+1 oy
(21 puan) tarafından

Çok tatlılar ya güle güle giysin inşallah 😍

(7,758 puan) tarafından

İnşallah 🥰

0 oy
(602 puan) tarafından

Çok tatlı ya rabbim bana da kız çocuğu nasip etsin erkek çocuğuna gömlek pantolon almaktan gına geldi bide biz bayrama değil düğünümüz var düğüne aldım bişiler ama bilemiyorum

(7,758 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin inşallah 

(602 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun

0 oy
(3,670 puan) tarafından

Güle güle giysin ya 

Kız çocuk kıyafetleri görünce hamile kalasim geliyor yapmayın nolur hazır değilim 🤣🤣

(7,758 puan) tarafından

Aman yok gaza gelme bizi görüp 😅

(3,670 puan) tarafından

Ben posttan koşarak uzaklaşıyorum o yüzden 

0 oy
tarafından

Atmayın şöyle kız giysi fotoğrafları  😂

(3,670 puan) tarafından

Al işte benden bir tane daha 🤣

Kendimi teselli ediyorum canavarim büyümeden olmaz hayirrrr 🤣

tarafından

Ben ikinci düşünmüyorum bacım ağzımın payını Ulaş verdi elhamdulillah 😂 

(3,670 puan) tarafından

Al benden de o kadar valla herkes üstüme geliyor ama kimseye bakmam oğlum iyi olsun bana yeter bir çocukla pes ettim

tarafından

Benim kimse üstüme gelmiyor hatta 1 tane yeter diyorlar 😂. Eşim bazen istiyor ona da rest çekiyorum ama kız olur mu hani diye bir düşünce sarıyor bazen 😂

(3,670 puan) tarafından

Sus sus bende öyleyim eşim diyor çocuk 3-4 yaşına gelsin bir tane olsun kaynanam 4 tane getir diyor herkes tek kalmasın diyip duruyor şu an kulağım kapalı duymuyorum ilerde tabi ne olur bilemem 

0 oy
tarafından

Cok şekerr saglikla giysin prenses

(7,758 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(1,046 puan) tarafından

Bı de pembe toka tamamdır sağlıkla güle güle giysin 

(7,758 puan) tarafından

Evet pembe kurdelesi var onu takarız 

0 oy
(16,485 puan) tarafından

Etek gömlek çok tatlı hemen bende bakıyorum kızıma ☺️

0 oy
(1,157 puan) tarafından

Çok minnoşlar güle güle giysin ne güzel kız çocuguna herşey var erkek çocuguna bişey begenmek zor oluyor bizim zamanımız deyince aklıma babam geldi bayram geçince daha ucuz olur derdi zaten bayramlık ya bayramdan sonra alınca bi anlamı yokki geçim sıkıntısı işde🤗

(7,758 puan) tarafından
+1

Bütün erkek anneleri üzgün 😅 evet ya onlarada bişey denmiyor ki kim bilir hangi şartlarda büyüttüler bizi

(1,157 puan) tarafından

Aynen şimdide çok kolay zamanda degiliz 😐

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Özlem diyince kadının ses tonu canlandı kulagimda Allah affetsin çok sinir bozucu. Youtubeda sürekli çıkıyor karşıma o ses beni benden alıyor 😂🤣 

Bayramliklar çok tatlislar ❤️😍🥰 güzel günlerde giysin prenses insan çocuklara daha çok özeniyor valla ❤️☺️ geçen lcwda yüzde 35 falan kuponlar vardı baksaydin canım belki faydası olurdu 😅😂 

(7,758 puan) tarafından

Kuponlar 1250 lira üzerine geçerli oluyor genelde hepsini online dan alsaydim biraz etkisi olurdu belki

0 oy
(1,000 puan) tarafından

Tek çocukla dünyam başıma yıkıldı diyenler nasıl da bir bir  kız giysileri atmayın diye dökülmüşler ama gerçekten yanıltıcı içerik ssjdd

Biz bu bayram sona bıraktık. Oğlumun amelşyatı var ayın 25 inde. Bayramdan bir kaç gün önce. Eğer çabuk toparlarsa babasıyla çıkıp alıcaz yoksa bu bayram bayram gibi geçmeyecek. Gerçi hiç bir bayram öyle geçmedi şimdiye kadar gurbette olduğumuz için ama en azından sağlık yönünden sınanmamıştık. Bu bayramda da memleketime geldim ama oğlum rahatsız. Yeter ki o iyi olsun bizim bayramımız olacak. İki iyiliksiz dünya... 

(7,758 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur 🙏🏻

0 oy
(27,210 puan) tarafından

O son cümle hem içime oturdu hem de hoşuma gitti kendi çocukluğumu giydirir gibiyim ne kadar doğru ben bazen ne gerek var deyip son dakika oğluma ne alacağım diye düşünüyorum ve gerçekten öyle hissediyorum bu bayram kendimi de ödüllendirdim :) kızım olsa daha fazlasını yapardım kendi çocukluğumun eksiğini kapatmak gibi geliyor bana da :) güle güle kullansın minik prenses 

(7,758 puan) tarafından

Öyle maalesef hiçbir zaman istediğimiz alinmazdi çünkü ailemizin durumu belliydi. Küçükken yasıtlarım etek falan giydiğinde heveslenirdim hep. 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 458 göst.
14 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN_18 (3,669 puan) tarafından soruldu
+8 oy
10 cevap 581 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 504 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,688 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,533 soru

24,492,539 cevap

357,731 kullanıcı

...