+2 oy
889 göst.
önce Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından

Kızlar sabahtan beri kafam allak bullak oturdum ağlıyorum derdimi sizinle paylaşayım dedim 5 gün önce gece eşim kahveden gelecekti camdan kızımla eşimin gelmesini bekliyorduk sonra bir baktım yan apartmandaki komşu adam bize bakıyor hemen içeri girdim perdeyi çektim sonra bugün kızımı parka götürdüm zaten hamileyim oruçluyumm diye çıkamıyorum kızımı dışarı çıkarmak istedim parka götürdüm geldim baktım bu adam pencerede hemen eve girecektim ama kızım illa bahçede kalalım ağaçlara su verecem dedi biraz bahçede oturduk bir baktım ş.erefsiz adam da kendi apartmanının bahçesine indi çocukları da dışardaydı gene bize bakıp durdu arada sadece bir duvar var atlasa gelir yani korktum hemen kızımı aldım acele acele içeri girdim bu arada tesettürlüyüm üstümde yere kadar mont vardı eve girdim aradan 1 saat geçti balkona çıkmaya bile korktum sonra çamaşırlar makinadan çıkınca yine montumla yazmamla balkona çıktım bizim balkondan onların evi net görünüyor eşi balkonda olmasına rağmen yine bakmaya devam etti ben de sırtımı döndüm çamaşırları astım en sonunda çamaşırları bitirdim eve girerken göz ucuyla baktım resmen bana bakıyordu hala sabahtan beri çok korkuyorum onlar yan apartmanda 1.katta biz 2.kattayız ama bizim balkon görünüyor onları evinden napacam bilmiyorum eşime anlatmaya korkuyorum belaya bulaşır diye bir gün dışarda bana bir şey yapar mı diye korkuyorum eşim öğretmen olmasına rağmen nerdeyse her akşam serseri gibi kahvede bir gece bizim balkona tırmanabilir mi diye de korkuyorum düşündükçe aklıma çok kötü şeyler geliyor hamileyim de çok hassasım napacam bilmiyorum lütfen akıl verin 

24 Cevaplar

0 oy
önce tarafından

benzer durumu yaşadım. en üst katta oturuyorum. önümdeki apartman biraz aşağıda onun damıyla bizim kat eşit. bi baktım adam bakıyor. yazdı ve kapı pencere açık, bi de dersin damdan kim bakacak. eşime söyledim. eşim gidip bi polise sormuş. böyle bir manyak var ben bunu dövsem ne olur diye. polis de haklısın ama haksız çıkarsın. videoya alın bir şekilde kanıtınız olsun, sonra şikayet edin demiş. 

sonra bizim yöneticiye sorduk, meğerse onlar da o adamdan şikayetçiymiş. adamı araştırmışlar da takıntılı manyağın teki. 12.katta oturuyor bizim yöneticiyle aynı hizada, manyak herkese dik dik bakıyormuş. dama da güneş enerjisine bakmaya çıkıyormuş. elliyor gibi yapıyor, aşağılara bakıyor. valla ara ara saklanıp da bakıyor yani. 

kayda alamadık nasıl alacan? 

neyse artık adam çıktığında eşim evdeyse hemen onu çağırıyordum, sdama dik dik bakmaya başladı her seferinde. daha da yapmıyor. ama aşağıda falan görünce sinirlerim bozulmuyor değil

senin eşin de bunu yapmalı, çıksın balkona gövde gösterisi yapsın. böyle tipler tırsak olur zaten. 

önce (255 puan) tarafından

Yazın da perdelerimi çekmiyorum ben balkona bir perde falan taktırmamız şart oldu bir de eşime diyecem çık bazen balkonda otur diye 

önce tarafından

ben de taktırdım perde balkona iyi oldu. gerçekten eşin de çıksın göstersin kendini

-Reklam-
0 oy
önce (140,836 puan) tarafından

hemen yanlis anlama belki konusmaya calisiyodur esin ogretmenmis ve eve gec gelen biriymis onunda cocuklari varmis belki esini goremedi icin ek ders vs sorcak olabilir cocuklari icin

Yan binada oturuyor eşimi tanıması imkansız bizim apartmanda olsa tanır evet yan binada oturuyor bu adam bir de 1 ay oldu bunlar taşınalı

önce (140,836 puan) tarafından

belki duymustur gormustur hemen kotu dusubme bide sapik olsa neden sana baksin baska kimse yokmu etrafta 

Az önce kız kardeşime bahsettim dedi ki ben de farkettim size geldiğim zaman balkonda sigara içtiğimde bana da bakıyordu

0 oy
önce (2,226 puan) tarafından

Ben soylerim işten cikinca evine gel g ne işine gidersin bir yere gideceksende beraber gidelim evde senin olmadığını bile bilecek birisi sonucta olan birşey yok ama ben rahatsız oldum dersin bu kadarda korkma ne yapabilir sanki biber gazı satışı yasak galiba ama deodorantlar varya al koy cantana balkon yakınına kapıya geldiği zaman önce polisi ararsın sonra açar kapiyi gözüne sıkar geri kapatirsin ben neleriyle baş ettim tek cümlem bana bulaşanı canından edene kadar uğraşırım diye bı halt edemez boyl korkar sinersen asıl cesarete gelir karşındaki 

Çok haklısınız ama rahatsız oluyorum diye bugün doğru dürüst balkona bile çıkamadım

0 oy
önce (1,105 puan) tarafından

çok rahatsız oluyorsan ve gerçekten eminsen sana baktığından eşine söyle muhakak

Komşuma söyledim o da farketmiş bakıyormuş herkese

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,573 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,182 göst.
3 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,322 puan) tarafından soruldu