benzer durumu yaşadım. en üst katta oturuyorum. önümdeki apartman biraz aşağıda onun damıyla bizim kat eşit. bi baktım adam bakıyor. yazdı ve kapı pencere açık, bi de dersin damdan kim bakacak. eşime söyledim. eşim gidip bi polise sormuş. böyle bir manyak var ben bunu dövsem ne olur diye. polis de haklısın ama haksız çıkarsın. videoya alın bir şekilde kanıtınız olsun, sonra şikayet edin demiş.
sonra bizim yöneticiye sorduk, meğerse onlar da o adamdan şikayetçiymiş. adamı araştırmışlar da takıntılı manyağın teki. 12.katta oturuyor bizim yöneticiyle aynı hizada, manyak herkese dik dik bakıyormuş. dama da güneş enerjisine bakmaya çıkıyormuş. elliyor gibi yapıyor, aşağılara bakıyor. valla ara ara saklanıp da bakıyor yani.
kayda alamadık nasıl alacan?
neyse artık adam çıktığında eşim evdeyse hemen onu çağırıyordum, sdama dik dik bakmaya başladı her seferinde. daha da yapmıyor. ama aşağıda falan görünce sinirlerim bozulmuyor değil
senin eşin de bunu yapmalı, çıksın balkona gövde gösterisi yapsın. böyle tipler tırsak olur zaten.