+3 oy
370 göst.
önce Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Merhaba kızlar biz 3 elti aynı evde yaşlyoruz ev büyük hepimizin yediyimiz içdiyimiz ayrı yani herkes kendine ayrı pişiriyo faturalarl bile eşit ödüyoruz.. benim küçük eltim tam bir şeytan resmen bana piskolojik baskı uyguluyo benim bi kızım var onunda bi oğlu var şimdi yine hamileyim oda aynı şekilde.. benim için cinsiyetin bi önemi yok yeterki sağlıklı olsun çünkü kızıma çok geç hamile kaldım 4 sene bekledim ama eltim sürekli bana nisbet yapar gibi davranlyo oğluyla bende sürekli anlatmaya çslışıyorum ama bıkdım artık odamdan çıkdıöım anda çığlık çığlığa oğlunu nazlamaya başlıyo inanamazsınız çok sinirimi bozmaya başladı.. şimdi içime korku düşdü ister istemez  ya bu bebeyimde kız olursa diye ben böyle bi insan deyildim.. buda kız olursa arrık kimse tutamaz onu nisbet üstüne nisbet.. cinsiyeti öğrenmeye gidesim yok

17 Cevaplar

+25 oy
önce (588 puan) tarafından

Sende ona nispet yapar gibi kızını sev saçlarını tara süsle pusle giydir oğlu var diye niye havalanıyor senin de kızın var onun kızı yok yani illa kıskandırmaksa maksat sende onu kiskandir sen kızını daha çok sev yanında 

önce (1,367 puan) tarafından
+7

Artılar yağsın bu yoruma..

Onun oğlunu sevisini izleyeceğine sen de kızının peşinde koş prensesim diye.

Ben olsam delirtirdim psikolojik.baskidan erkek doğurdum diye kendini yer bitiririrdi.

Nefret ediyorum zaten oğlumda oglumculardan.

önce (25 puan) tarafından

Yapıyorum tabiki boş dururmuyum bende bağıra çağıra kızııımm diye evi inletiyorum.. saçlarına kurban diyorum.. kudurtuyorum ama içim soğumuyo

önce (6,677 puan) tarafından

bide oglu olmak havalanilacak bir durum degilki. oglan anneyi 50 yas cokertiyor kiz 20 yas cokertiyor. kiz olmasi herzaman icin daha iyi. pipisi var diye ovunulecek birsey yokki. anlatmaya calistir derken ne dedin merak ettim erkek diye seviosun kiskaniyorum mu anlamadim. cok sacma zaten yil olmus 2025 ziyagil yalisi bile en fazla iki aileyi kaldirr niye dip dibe yasiyosunuz. ayni binada herkesin evi ayri olsa tamam da ayni evde herkes kendine yemek mi yapio  ay valla allah kolaylik versin geeccekden boleyse

Hayır tabiki öyle demedim bana diyoki senin kessin oğlun olcak bende diyorumki yeterki sağlıklı olsun erkek kız fark etmez o kadar isteyipde kucağına alamayanlar var Allahın gücüne gider ben oğlan istiyorum desem.. beyin yokki yüzüme evet diyo sonra yine nisbete başlıyo..  saçından tutup şöyle bi duvara çarpasım geliyo 

-Reklam-
+5 oy
önce (11,793 puan) tarafından

İçine korku mu düştü kız olsa ne olur Allah aşkına iki kızım var ikincide hiç öyle demedim tövbe yarabbim hayırlısını iste Allahtan 

Ben bu hale 1 günde gelmedimki.. beni anlamanız için böyle bir insanla aynı evde yaşamanız gerekiyo. 

Ben hep kızardım oğlum olsun kızım olsun diyenlere sağlıklısını isteyin diyodum halada öyle diyorum kendimede kızıyorum böyle bişey düşündüğüm için

önce (11,793 puan) tarafından

Evet kendine de kız. Akıl işi değil 3 elti aynı evde oturmak akıl yok 

önce (1,135 puan) tarafından

Ben ikinci kızımı doğurdum eltim hastaneye gelip erkek çocuğu herkeze nasip olmaz dedi inan zere umrumda olmadı duymadım bile çocuklarımı özel hastanede doguruyorum eşim bana değer veriyor diye kuduruyor çünkü onlarda oğlan dogurursan kıymetli olursun iyikide kızlarım var gelecekteki kankalarim onlar benim 😍 sende böyle övün hiç duyma valla 

+4 oy
önce (130 puan) tarafından

Üç elti üç ayrı aile nasıl bir arada yaşıyorsunuz? Hadi kaynana ile yaşamaya alışmış bir halkız.55 yaşındaki anam bile yaşamadı eltiyle .su zamanda Allah kolaylık versin sabır versin size.

önce (4,314 puan) tarafından

Evet ben de büyüklüğünü merak ettim. Ayrı pişiyormuş her şey heralde aşırı büyük:) Yine de zor yaa. Konak falan mı:)

+4 oy
önce (1,367 puan) tarafından

İnsallah Eltin 5 tane kız çocuk doğurur pes peşe.

Herkes cahiliye devrinde  kızını diri diri toprağa gömerken Peygamber Efendimiz omzunda taşırmis kızını Mekke sokaklarında.

Sen şimdi Eltin yüzünden kız bebek doğurmaktan mi korkuyorsun?

Erkek doğurdu diye madalya verdiler mi eltine ??

Lütfen biraz dik duruşunuz olsun kız bebek doğurmak kadının bereketindendir acaba bu seferde bereketli olacakmiyim gibi cümleler ederek eltinizi siz delirtin..

Marifet erkek çocuk doğurmak degil çocuk doğurmak hiç değil cahiliye devri bitti ama şu erkek egomonya cahil kesim hiç bitmedi.!! Lütfen bu psikolojik durumdan kurtulun su an sağlıklı dusunemiyorsunuz zira 

+3 oy
önce (11,991 puan) tarafından

Şimdi canım nazliyor demişsin küçükse elbet nazlayacak.benimde bir kızım oğlum var .oğlan küçük herkes çok üstüne düşüyorsun oglancisin diyor ama alakası yok durumun ufak diye ilgi gösteriyorum.oyleyse eltin bilemem.bence asıl sorun aynı yerde yasamaniz

İnsan anlıyo yani nisbet yapıldığını.. kapıyo kulağımı dayıyorum ses yok ben kapımı açar açmaz başlıyo çığlıklar.. nasıl içi kurtlu bi insan olduğuna inanamazsınız düşman başına.. zaten huzurumuzda kalmadı bu olaylar yüzünden eşime baskı yapıyorum ayrı eve çıkalım diye oda bana biraz daha bekle diyo bıkdım artık

Yani insan oğlu var diye neden nispet yapar ki anlamam.yani oğlan olunca ne oluyor ki? Ya icbenim başım göğe ermedi

Çok cahil biri lafda anlatamıyosunki kıt anlamıyo saçını başını yolasım geliyo bazen

Çok enteresan gerçekten.siz muhatap olmayın bence

+2 oy
önce (225 puan) tarafından

Allahtan ne geldiyse baş göz üstüne onun yaptığı tam cahillik sen öyle düşünüp onun seviyesine inme.

+2 oy
önce (19,583 puan) tarafından

Onun oğlunu çok sevmesi onun sorunu ev genelinde ayrımcılıktan bahsetsen hak veririm ama eltinin görgüsüzlüğünde senin düşüncene sirayet etmiş ki ben bunu yanlış buluyorum kızda olsa erkekte olsa senin canın aynı değerde olmalı siz yarışta değilsiniz rakip değilsiniz kendini onla kıyaslama sakın 

+2 oy
önce (416 puan) tarafından

Tavrını koy bak benim iki kızım var elimin de bi kızı bi oğlu o da çok nispet yapıyor olmadık ortamda bir tane daha olsun diyor ki en küçüğü 16 aylık bende cevabını veriyorum erkek kız farketmez bizim evladımız var diye ama kıt beyinli anlamıyor hatta geçen düşündün bir daha derse daha sert davranıcam diye 

+2 oy
önce (39 puan) tarafından

Zor işin allah yardimcin olsun

+1 oy
önce (1,323 puan) tarafından

Cahil insanla baş etmek zor gül geç görmezden gel 

+1 oy
önce (4,260 puan) tarafından

Cinsiyete takılmadan önce daha önemli sorunun var mesela 3 elti aynı evde yasamak gibi 

0 oy
önce (844 puan) tarafından

Benim çok takılacağım bir konu değil bu. Erkek olması üstün mü onu anlamadım? Valla benim kızım var. Ben de erkek çocuğu olanlara karşı kendimi şanslı görüyorum. Kız evlat başka bence ikinciye hamileyim yine kız olsun isterim. İlla bir ayricalik olacaksa kız çocukta olmalı. Cinsiyet açısından değil. Kız çocuk daha sevecen daha vefalı daha duyarlı oluyor. Bana göre kız çocuğu olan çok şanslıdır. Bence eltin senin kız çocuğun olduğunu kıskanıyor o yüzden yapıyor. Kesin erkek çocuk annelerinden linç yicem ama herkesin düşüncesi farklıdır. İkinci bebeğim erkek olursa sevmeyecek değilim tabiki ama kız cocuk bana daha sevimli geliyor 

0 oy
önce (7,810 puan) tarafından

kızımı öyle bir severdimki on erkek çocuğu sevse rüzgarıma yetişemezdi kıskanan o olurdu sadece onun yanındada değil kızım baş tacım seninde öyle olmalı biri var diye gösteriş için çocuk sevilmez bizde öğretilmiş çok sevme şımarır kimsede demiyorki sevilmeyen çocuk eksik kalır

0 oy
önce (6,105 puan) tarafından

Merak ettiğim tek konu nasıl 3 elti birlikte yaşıyorsunuz. 

Şimdiki evleralum aman aman büyük değil altta arkdsin dediigi gibi 3 aile ve çocuklar yani yasadgnx yer konak  falan mı 

Azerbaycanda yaşıyorum burda evler farklı sizdekilerden yani biz şehirde deyiliz kasabadayız eski büyük ev yani alt katıda var üst katıda var 12 odalı

önce (6,105 puan) tarafından

Hiii anladim cnm yani ayrı bir eve çıkma imkanının olsa kafan kulağın daha rahat olur diye düşünüyorum 

0 oy
önce (10,502 puan) tarafından

Saçmalıgin en başı 3 eltinin bir evde oturması 

Hade o kadın cahil erkek düşkünü var öyleleri kardeşimin 3 kızı var eltisi değilde kayni ne zmn onu görse başlıyor aslan oğlum benim oğlum yakışıklı oğlum benim var heyt gibi şeyler demeye kardeşim diyo özelikle beni görünce kaynım böyle yapıyo. Onlarda altlı üstlü oturuyor ama az kaldı kardeşim ordan taşınacak.

Kadını duzeltemezsin yarisamazsin cahil biri cahile ne anlatsan boş yada ne kdr sende kızını ovsen sevsen boş o kendini üstün görüyor çünkü bırak Allah'a havale et ve ayrı eve çık başka kurtuluş yok ama nispet için senin yanında oğlunu seviyirsa dilerim bir daha oğlu olmaz 

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Bebeğin cinsiyetini erkek belirliyormuş de umursamıyormuş gibi davran

Zaten umursamıyormuş gibi davranıyorum bi anlasa sinirimin bozulduğunu 5 kat fazlasını yapar

0 oy
önce (2,224 puan) tarafından

Sende kızımda kızım yap kıskandığı için yapıyor zaten kizinla aynı kombin yap giyinin süslenin devir değişti ne varsa kızlarda var oğlunu el kızı alıp gidecek de dur sana yapılanı birebir yap sende susarsan daha çok yapar takmazsanda bir süre sonra seni ezmeye başlar 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,436,438 soru

23,620,970 cevap

306,802 kullanıcı

...