0 oy
52 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (47 puan) tarafından

Hanımlar hepsini denedim agiss sesu vs  marketlerde olanlari yani her yöntemi önceden alan agdalar simdi almıyor derime yapışıyor agda tüyleri almiyor canım yanıyor ne yapmaliyim pudra vs hepsini kullandim ama yokk  olmuyor hangi adayı kullanmalıyım  sizce yada alışmak için olbi kuaföre mi gitmeliyim bana bı akıl verin tıraş bıçağından da sıkıldım 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (2,037 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canım 

Ben normalde sir ağda kullanırım içi yeşil olan renkten o gayet iyidir. Ama bacaklarıma bir tek ılık ağda kullanabiliyorum. Bazıları dediğin gibi öyle oluyor canım. Marka aynı ama içerik farklı. Hakmar varsa eğer oradaki marketten almayı dene. Kısa kutusu var. Kısa alıyorsan uzun al .

Belki çok sıcak yapıyorsun dur ondan yapışıyordur. Ya da terlemişsindir. Yapacağın bölgeninde kuru olmasına dikkat et. Ağda bezini değiştirdiysen eğer belki o kalitesizdir canım

-Reklam-
+1 oy
önce (957 puan) tarafından

Merhaba canım hayirli sabahlar 

Cildin kuru olabilir. Birde duştan sonra tüylerini almayı dene o zaman tüylerin yeri yumuşak olur deride yumuşar

0 oy
önce (14,675 puan) tarafından

ılık ağdayı cildine spatula ile ince katman olarak sğr, üstüne ağda bezi yapıştır elinle bağını ısıtır gibi yap çek. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
8 cevap 300 göst.
+1 oy
8 cevap 107 göst.
13 Şubat 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Begonya (7,784 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,546 soru

23,622,354 cevap

306,893 kullanıcı

...