+3 oy
345 göst.
önce Diğer kategorisinde (363 puan) tarafından

Kızlar bi aydır kombinin üstünde oturuyordu bu sabah yerde buldum napim bilmiyorum bi bakar mısınız 

image

14 Cevaplar

+2 oy
önce (1,036 puan) tarafından

Büyümüş artk annesi yok mu, hiç dokunma kendisi gider belki

önce (363 puan) tarafından

Yavru kuş mu bu ben hasta sandım gidemiyor ki öylece duruyo

-Reklam-
+2 oy
önce (953 puan) tarafından

Kendi gider bence elleme

Beni görünce uçardı hep ama bu yavrusu mu anlamadım gidemiyor bi şey olmuş gibi

+2 oy
önce (13,156 puan) tarafından

Nerde yaşıyorsun bilmiyorum. Ben istanbuldayım burda devlet üniversitenin veterinerlik bölümünde yaban hayatı koruma merkezi var. Oraya bırakıyorsun onlar bakıp iyileştirip doğaya salıyorlar geri. Sende bi araştır istersen. Bizde güvercin götürmüştük

Ben de İstanbuldayım canım hangi üniversite bilmiyorum ki .eşim de veterinere götürelim dedi ama çalışıyor benimde 2 küçük çocuk var napıcam bilemedim şimdi. Hasta gibi değil mi yürüyemiyor hali yok gibi çok üzüldüm ya

İstanbul üniversitesi canım. Avcılar kampüsünde veterinerlik var. Ben avcılarda oturuyorumda

Aslında yakınmış bize eşim 5 gibi gelir o zamana kadar ya bir şey olursa diye korkuyorum ya . Şu anlık yapabileceğim bi şey var mı peki

Sanmıyorum canım birşey olacağını. Bizimde burda güvercinlerin olduğu bi yer var çocuklar yem falan atıyorlar koşuyorlar işte falan. Bi gün gittik yem satan abi dediki bunun galiba kanadı kırık ya onu bi veterinere götürseniz. Ay nasıl üzüldük annemle. Eşimi aradım dedim götürelim tamam dedi al gel. Karton koliye koyduk balkona koydum kapalı balkon bulgur falan koyduk su koyduk ne yedi ne içti. Geç olmuştu o gece kaldı bizde sabah hemen aldık gittik teslim ettik. Valla yapılacak birşey olduğunu sanmıyorum ama kaçta kapanıyor bilmiyorum bi numarasına bakıp ara istersen yetişebilir misiniz 

Bu sanırım yavru olandan uçmayı tam bilmiyor korkuyor. Karton ayarladım su koydum ama kaçmaya çalışıyor ben de korkarım uçunca :) bıraktım öylece eşim gelene kadar durur herhalde 

+2 oy
önce (8,702 puan) tarafından

Sana tasınma kararı almış galiba😆

Ay sormayın bu kaçıncı hep yuva yapıyorlar balkonuma:)

+2 oy
önce (14,672 puan) tarafından

kumru bu, yavru uçmaya çalışırken düşmüştür hiç elleme 1-2 güne uçar 

Galiba öyle yeni yeni uçmaya çalışıyor dokunmak istedim uzaklaştı ben de korktum:) inşallah büyük kuşlar yemez üzülürüm valla

önce (14,672 puan) tarafından

yok bir şey olmaz birkaç güne uçar yuvadan 

+1 oy
önce (140,626 puan) tarafından

bence hasta bu bi veterinere goturulmesi lazim

Ya ben de öyle sandım da uçmaya çalışırken düşmüş yavru galiba eşim gelince bakıcak

+1 oy
önce (3,629 puan) tarafından

Bizim balkonda da yeni yumurtalanmış kuş vardı 2 gün öylece duruyordu sabah bir baktım yok annesi falan geldi bakındılar noldu biliyorum başka kuş mu yedi anlamadım hep böyle oluyor sağsalim uçuramadık şu kuşları 

Ay evet daha önceki de annesi yumurtayı bırakıp gitti biz de bi şey yapamadık yazık oldu . Niye bizi seçiyorlar üzülüyorum ya :/

+1 oy
önce (39 puan) tarafından

Aç olabilir şu verin bgur koyun varsa evde yesin

Su koydum ama korkuyo gelmiyor yavru galiba bulgur koysam yer mi onu 

önce (39 puan) tarafından

Yiyiyorlar bizde her türlü ****** varda :) 

0 oy
önce (1,137 puan) tarafından

Canım bu Yavru mu hasta mı bilemedim Bizim de balkonumuza düşmüş mü nereden gelmiş bilmiyorum 3 katta oturuyorduk ayakları perdeli olanlardan var ya hem de onlardan siyah beyaz öylece durdu yanına gittik koltuğun altına kaçtı pişmiş bulgur pilavı koydum önüne belki yavrudur yiyemez diye bir kaba da su koydum 2-3 gün falan durdu sonra uçtu gitti sadece yürüyor paytak paytak dolaşıyordu

0 oy
önce (17,668 puan) tarafından

Yavru bu canım uçmaya çalışırken düşmüş olabilir. Elleme sen kendi deneye deneye uçar gider.

0 oy
önce (4,256 puan) tarafından

Sakin elleme elinin kokusu gecerse annesi ilgilenmiyor büyümüş epey annesi yolu gösterir yukarı çıkar max bir haftayada uçma dersleri bitmiş olur giderler.

Annemin balkonu bildiğin kuş oteli surekli bur cift gelir yavruları okur besler büyütür uçma dersleri biter ayrilirlar. 

0 oy
önce (897 puan) tarafından

Gagasından belli bu yavru canım benim doğalgaz üzerindedir vardı annesi gelir yerine koy bunu

0 oy
önce (382 puan) tarafından

Yavru bu gayet sağlıklı 1 haftaya uçar belki yuvaya karga gelmiştir korkup düşmüştür uçmasına daha 1 hafta var.

0 oy
önce (1,027 puan) tarafından

Yavru bu. Balkona koy annesi babası geliyordur takip et

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 1,150 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.