+2 oy
85 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,426 puan) tarafından

Kızlar şöyle hem cilt tonu eşitleyici hem de cildi temizleyen özellikle siyah nokta için bir ürün tavsiye edebilir misiniz

3 Cevaplar

+1 oy
(5,376 puan) tarafından

Siyah nokta için bence en iyisi güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırmak en etkili çözüm bebek gibi mis gibi oluyor cildin nefes alır cilt tonu içinde ben Garnier c vitamini gece serumunu kullanıyorum 

(1,426 puan) tarafından

Ben güzellik merkezinde çalıştım makinalar ve komedon aynı işi görüyor zaten sadece çalıştıkları marka iyiyse gerçekten krem ve maskeleri aşırı güzel ve etkili. Hatırlayabilsem alacağım markasını her sabah sürerdik cilt bakımına vaktimiz kalmazdı ihtiyaç da olmazdı ama cildim ordan alıştı diye düşünüyorum 

-Reklam-
+1 oy
(2,042 puan) tarafından

image

ben bunu kullanıyorum şuan 3 al 2 öde var benimde bitti tekrar sipariş vereceğim duş sonralari kullanıyorum 
(1,426 puan) tarafından

Bembeyaz yapıyor mu kız söyle ölü gibi beyaz :D

(2,042 puan) tarafından

Ahahah ben sariyim canısı tenim beyaz bunu sürdüm süreli su pütür lekeler var ya onlar gitti ama bu krem form olmadığı için tabi öyle bembeyaz yapmıyor ama kırmızılıklar falan gidiyo cilt tonunu gerçekten eşitledi 

(1,426 puan) tarafından

Ben de ölü beyazlıyım ama beyaz yazısını görünce dikkatimi çekti takıntı var herhalde daha beyaz daha beyaz diye diye yakında tebeşir süreceğim herhalde

0 oy
(730 puan) tarafından

Siyah nokta cildin arınmaması ile oluşur. Oluşumunu önlemek için muhakkak çift aşamalı temizlik glikolik asit içeren bir tonik (cilt yapınıza uygunsa) gerekiyor. Haftada 2 cilt müsaitse yani yağlı ise en fazla 3 kere de kil maskesi temizler. Gözenek sorunu varsa yeniden oluşur tamamen engellenemez ama en aza indirger bu bakım oluşumunu

Ton eşitleyici tavsiyem malesef yok

(1,426 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum açıklayıcı bilginiz için.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
23 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
2 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yyidmb73 (1,049 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,208 soru

23,841,162 cevap

319,349 kullanıcı

...