+6 oy
322 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,861 puan) tarafından

Öksurugunden suphelendim ya kizlar solunum sesleri zayiflamaya baslamis  hava baslicaz bir dünya ilac verdi antibiyotigini degistirdi böyle  en ufacık birseyde süphede doktora gitmekten cekinmeyin kızlar

7 Cevaplar

+6 oy
(7,929 puan) tarafından

Evde ne yaparımcılara 

Dr a gidemiyorumculara 

Kocam kızarcılara 

Cevap niteliğinde bir post 

önce (5,861 puan) tarafından
+1

Ben evde bekleyemiyorum ozellikle cocugum konusunda hamileykende dusuk erken dogum riskim vardi en ufacik birseyde hastaneye kosardik dogdu hala ayni hatta yenidogan civik kaka yapar ya ishal sandık acile kostuk doktor gülmustu bize

önce (3,458 puan) tarafından

Benimde içim hiç rahat etmez

önce (7,929 puan) tarafından

Banada Dr demişti çocuk bu zır zır hastaneye getirmeyin diye ama bende tahammül edemiyorum kızımın kalp atışı biraz yüksek çıktı ne holter testi kaldı ne başka tetkikler 3 ayrı kardiyolojiye götürdüm en son içim rahatladı 

Vesvese ediyorum ben direk 34 aylik simdi ben hala ayniyim 

Analik iste icimiz rahat etmiyor illa emin olmak istiyoruz 

-Reklam-
+2 oy
(1,096 puan) tarafından

Bencede kısa sürede gösterilmeli geçmiş olsun 

(5,861 puan) tarafından

Sagol canim 

+2 oy
(929 puan) tarafından

Her konuda erken teshis hayar kurtarir.

(5,861 puan) tarafından

Kesinlikle canım Allah korusun daha kötu olabilirdi

+1 oy
(3,532 puan) tarafından

Bu ben. Uçuk çıksa doktora gideceğim öyle bir tedbir 😄

Çok geçmiş olsun öncelikle. Benim yöneticim de büyük tuvalette ara ara kan görüyorum diyordu gitmedi doktora. Dün üçüncü evde bağırsak kanseri olduğunu öğrendi 😢

Tesekkur ederim canim ihmal etmemek lazım bende oyleyim en ufacik birseyde ozellikle oglumla alakali olunca hemen doktora gitmem lazım 

0 oy
(14,218 puan) tarafından

Peki gittiğimiz halde bi sonuç alamaz ve hayatımıza mâl olursa?

2021 senesinde oruç tutarken kaynanam böbreklerim ağrıyor diye başladı. Doktora gitti ve vücudun susuz kalmış bol su iç diyerek yolladı.

2022 senesinde oruç zamani gene aynı ve o sene oruç tutamadı önce böbreklerim diye başladı sonra beline vurdu bel fıtığı diye düşündük hepimiz. O doktor oraya bu doktor buraya yonlendire yonlendire zaman geçti kaynanam daha da kotulesti. Araya bayram girdi doktorlar izne çıktı kaynanama hala teşhis koymadilar. 2 aydan fazla zaman aldı teşhis konulması. İş işten geçmişti tabi teşhis konulduktan sonra da 3 ay kadar dayanabildi ve vefat etti.

Baska doktorlara gitmediniz mi benim annemde cok rahatsizdi biz denizlideyiz sifayi aydinda bulmustuk 

önce (14,218 puan) tarafından

Antalya isparta gittik canım ama işte geç kalındı maalesef 

0 oy
önce (659 puan) tarafından

Çok doğru ben de beklemem bir kere dinledim annemi diş ateşidir hemen doktora götürme birşey yapmazlar dedi çocuk da enfeksiyon çıktı o bana ders oldu hafif ateşi de olsa ishali de olsa direk çocuk doktoruna götürürüm hiç beklemem çocuk doktoru da aynısını dedi bize ne olursa olsun beklemeyin hemen gelin özellikle 2 yaş altında öksürük hızlı ilerler diye 

0 oy
önce (1,092 puan) tarafından

Valla eşim doktor ne yapacak ateş düşürücü yazıp yollayacak diyor ama ben götürüyorum en ufak birşey de biz uzman değiliz sonuçta. Bugün 6 aylık kızımı götürdüm iyi grip olmuş gözünden belli dedi doktor. İlaç yazdı hava verdi dursaydim daha ilerleyecekti Allah korusun.

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 814 göst.
0 oy
8 cevap 243 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 198 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu