+3 oy
425 göst.
önce Diğer kategorisinde (968 puan) tarafından

image

YORUMLARI SİZLERE BIRAKIP HAMUR YOĞURMAYA GİDİYORUM 😁 . BEN SADECE OKUYUCUYUM.

SADECE ELTİDEN DOST OLMAZI DOĞRULUYORUM🙈😁

19 Cevaplar

+5 oy
önce (1,982 puan) tarafından

Kaynana yok 

Görümceler hiç görmedim bir tanesi hariç 

Altın da düğün olmadı kafamız rahat 😁

Elti de bir tane 5 yıllık evliyim 1 defa gördük birbirimizi 😁

Kendi evimizde oturuyoruz  müstakil 😁

Kocama da her şeyimi anlatıyorum mutluyum huzurluyum gerisi de benden uzak Allah'a yakın olsunlar 😎😂

önce (8,217 puan) tarafından

Sen sus :))

önce (3,879 puan) tarafından

Hülya çoğu gelinin hayalini yaşıyorsun. Şükür benim hepsi var ama sıkıntım yok ❤️

önce (6,709 puan) tarafından

aaa kiz nekadar bana benziosun :) benimde gorumce vefat kaynana kayinleder vefat . elti ve kayin da esim küs diye iki kere gordum bi tanisma zamani bi nisanda biri cumartesi biri pazar ard arda gunlerde😂

@Casperiye zaten seninkiyle benimki çok benziyorlar bacım çöpsüz üzüm  ikisi de 😂😂😂

@Amerikanbebesi aman aman olmasın bacım daim olsun inşallah 😁

@Sukufe tamam sustum canooo🥰

-Reklam-
+4 oy
önce (1,470 puan) tarafından

kocaya herşey anlatılır, altınlar yeni evli çiftindir, dozunu bilirsen eltiyle dost olunur, çocuğun varsa ve çalışıyorsan aile apartmanı tadından yenmez ama evet kaynana anne, görümce de kardeş değildir. yine de iyilerse Allah başlardan eksik etmesin

+3 oy
önce (3,418 puan) tarafından

Hepsi doğru,sadece altınlarla salonun parası ödenmez, nasıl ödüyorlarsa ödesinler ben altınımı vermem😁

+3 oy
önce (7,859 puan) tarafından

Kaynanam annem olamaz bende onun kızı olamam kocamın annesi olduğuda inkar edilemez varolsun 🤩

Görümcemde aynı şekilde kocamla kardeş kalsın yeterli 

Altınlarım bende salon parasına gitmedi 😅

Eltilerimin 2 si ile bir kere görüştüm (düğünümde) 1 ini tanımıyorum sadece wptan binde bir yazar sabah oğluna doğum günü için hediye gönderdim ona teşekkür etti o kadar ☺️

Aile apartmanı nasıldır bilmiyorum kocamı alıp kendi memleketime geldim 😅 

Kocama herşeyi anlatırım henüz pişman etmedi 🤲

+2 oy
önce (2,101 puan) tarafından

Altınla araba aldık onun dışında hepsi doğru 

+2 oy

aile apartmani bence lux yaaa. annem beni babanneme satardi hatirliom babannen senle yatmak istio derlerdi salarlardi beni assaya. babannemin hic haberi yok😂😂😂 nebilim bababnem bana bakarken annem kardesimle ilgilenirdi bi isi varsa bizi brakirdi falan . herturlu kolaylik . tabi kaynana aile inemli o baska tabiki. her kaynana bir degil kimisi oglunu once kendi evine alip foldurup doldurup karisnin yanina da salabilir

masallah allah agzinizin tadini bozmasin🧿

önce (1,470 puan) tarafından

amin amin

önce (212 puan) tarafından

bence de kaynana hele ki torununa asik kaynan lux ben aile apartmaninda degilim ama aramizda yuruyerek 10 dk var calisiyorum zaten o bakiyor esimle gezmeye vs gidecegimizde yine birakiyorum zatrn alt katini tadilata verip tasinacagiz muhtemelen her sey daha kolay olacak benim icin 😂🤭

önce (52,555 puan) tarafından

anneme yakin ev tuttum evlendigimde cocuga bakar da calisirim diye bakmadi ☺️ aile apartmaninda büyüdüm hep babannemlerdeydim ama aile apartmani bence lux degil zulum bir sokak otede yan binada olsun kapisi bacasi ayri olsun  o yuzden kaynanamin üst katını kabul etmeyip kirada oturmayi tercih ettim ☺️ bugun bir tanidik abla kizinin cocuguna bakiyo gelin ise girecek olmus bir yaşında ki bebege de bakacakmis nasil yapacaksin dedim seve seve bakarim diyo bide denk gelmedi oylesi ☺️kaynanam bakarim diyo ama hem koyde hemde cok guvenmiyorum ona ☺️

önce (212 puan) tarafından

herkes ayni hayatlari yasamiyor evet sizinki talihsizlik idare etmeyi bildikten sonra bi sorun olmuyor 

+2 oy
önce (8,217 puan) tarafından

Ben de sadece eltiden dost olmazı doğrulamıyorum :D

+2 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Kaynanam eşimin nasıl annesi ise benimde annemdir aynı şekilde benim annem eşimin annesidir. Bize anne gibi davranıyorlar çünkü ☺️ 

Görümcem yok 5 tane kaynım var 😁 eşim tek evli 

Kızım geldi çalışırken bir süre kaynanamla yaşayacağım bir sorun olacağını düşünmüyorum 

Kocama da ayağım takılsa anlatırım 😅

Altın kısmına gelirsek düğün yapmadım zaten, gelen takıların hepsini de altın yaptım sonra ev araba aldık 

önce (52,555 puan) tarafından

bu ben herseyi anlatirim ☺️ arayamicak gibiysem mesaj yazarim ☺️

Aynen ikboş bende öyle 😁 içim içimi yer anlatmazsam günümü 

+1 oy
önce (6,126 puan) tarafından

Kocama herşeyi anlatıyorum altınlarım hala bende vermem

+1 oy
önce (516 puan) tarafından

İyi davraniliyor hizmette hurmette sınır taninmiyorsa büyük bı şey giriyodur 🤭🤭

+1 oy
önce (51 puan) tarafından

Benim için 

kaynana=anne  kendi annemle olan bağımdan fark yok arasında kendi annemden çok onu görüyorum hatta 

Görümcem yok yorumsuz 

Takılar balayı ve arabaya gitti bı güzel ezdik :) 

Eltilerimden bırak düşman b.o.k olmaz 

Kayınvalidemle aynı binada oturmak için ev satılsın diye bekliyorum 4 gözle 

Kocam ise herseyimdir herşeyi anlatırım herşeyi dinler yorumlar yönlendirir kendince oda bana anlatır kocama herşeyi anlatmayacaksam neden kocam ?? Bizim gıybet saatlerimiz bile var :)

+1 oy
önce (14,183 puan) tarafından

Altınlarla salon parası odenire katılmıyorum sadece 😂

Bizim buralarda gelin damadın cebinden para çıkmaz öyle olunca da gelinde artı olarak 200 gr altin olur. Onunla da ya araba alırlar ya da üzerine ekleyip ev (genel olarak) 😊

Benim altınlarin birazı arabaya, birazı arsaya, birazı da ineğe gitti

0 oy
önce (17,685 puan) tarafından

Kaynanam hiç bir şeyim sadece eşimi doğuran kadın benim gözümde. Görüncelerimle kardeş gibi değiliz ama çok iyiyiz. düğünde takılan altınların bir kısmını ev için kullandık eş dostun taktığını ne yaptık bende bilmiyorum harcadık neye harcadigimizi hatırlamıyoruz😁. Eltimin biri ile can ciğer kuzu sarması gibiyiz. Biri eşimi teyzesi olur onunla yaştan dolayı çok yakın değiliz. Diğeriyle orta şeker. Aile apartmanınds oturmak isterdim ben ya. Eşime de her şeyi anlatırım. İçimde tutamam yapıma aykırı anlatmamak 😁

Kizzz emine eşinin teyzesi nasıl eltin oluyor benim devreler yandı 😂

önce (815 puan) tarafından

Bacım okurken kafam gitti aydınlat beni eltin  nasıl kocanın  teyzesi oluyor

önce (17,685 puan) tarafından

Basbayağı eltim işte 😁. Kaynım baba bir anne farklı. Anne farklı olduğu için eşimin abisi dolayısı ile üvey annesinin kardeşi ile evlendi. 

0 oy
önce (19,656 puan) tarafından

Çok şükür ki başından beri biliyordum altınlar peşinatına gitti zaten kendimiz almıştık onlara gelenle salon ödendi kimseye kız olmaya çalışmıyorum kimseden de anne şefkati beklemiyorum 

0 oy
önce (467 puan) tarafından

Aynen öyle doğru altın konusu dışında hepsini yaşadım hiçbir elti birbirini sevmez 🙂istediği kadar iyi olsun 

0 oy
önce (2,519 puan) tarafından

Evlenmeden önce tüm gerçekleri bilenler ✋🏻🤸🏻‍♀️🤣

0 oy
önce (815 puan) tarafından

Doğru kaynanadan anne olmaz 

Görümceye gelince bir tanesiyle fazla samimi değiliz diğeriylede yaşıtız çok samimiyiz her şeyini bana anlatır genelde 

Eltiye gelince şu an bir sorumuz yok 

Altınları gelince öyle düğün masraflarına gitti ne yazık ki 

Kocaya gelirsek de bence her şey anlatılır ben anlatıyorum ve en iyi sırdaşımdır diyebilirim

0 oy
önce (234 puan) tarafından

Kaynanam beni önemser sever yapar yedirir ama biraz sinsidir alttan alta sinir olur bazen. Bunu anladığım için asla annem gibi olamaz. Annemin yanında rahat konuşabildiğim kadar kaynanamla konuşamam. 

Ektim görümcem yok eşim kaynım vefat edince tek çocuk kaldı 🙂

Altınlarla salonun parası falan ödenmez o kadının yani gelinin hakkıdır bence. 6 yıllık evliyim hala altınlarım durur ki ek olarak kaynanam da bütün altınlarını verdi onlarda hala durur🤣

Aile apartmanında oturulmaz bence de ne kadar yakınsak o kadar hayatımıza müdahele olmaya çalışıyorlar aile apartmanı değil evim müstakil onlarla aramda 1 sokak var yinede benim için zor 😬

Kocama da herşeyi anlatırım ailesel olayları pek anlatmam 

0 oy
önce (2,939 puan) tarafından

℅100 doğru bir tespit

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 301 göst.
+6 oy
16 cevap 605 göst.
+3 oy
9 cevap 421 göst.
+2 oy