+3 oy
270 göst.
önce Diğer kategorisinde (458 puan) tarafından

Bir eltim var benden 4 yaş büyük çok iyi anlaşılıyoruz arkadaş gibiyiz ama bir tanıdığım konu arasında hiçbir elti birbirini sevmez dedi sizce öyle mi 

20 Cevaplar

+1 oy
önce (2,066 puan) tarafından

Eltim yok ama benim annem eltilwriyle kardeş gibi valla aralarından su sızmaz

-Reklam-
+1 oy
önce (2,440 puan) tarafından

Benim ettim yok annemin eltileri asla anlaşılacak gibi değil ablamın eltileri tobe yarabbim evlerden ırak ama kaynanamla eltileri çok çok iyiler kardes olsalar bu kadar anlasamazlar

+1 oy
önce (8,214 puan) tarafından

Katılmıyorum ben eltimi çok seviyorum 7 yıl oldu hala değişmedi. 

0 oy
önce (2,890 puan) tarafından

Bu eltilikle ilgili bisey degil canim brnce insanin icinin iyi yada kotu olmasiyla ilgili bi durum.kotu birine denk gelirsen kardeste olsa sevmez anne babasa olsa sevmez.kalbin temiz olsun yeterki tabi sadece tek tarafli olmuyor 2taraf icn gecerli her 2tarfta iyiyse hersey gulluk gulistanlik olur

0 oy
önce (51 puan) tarafından

3 Eltiyiz diğerlerinin düşünceleri umrumda değil :) 

Önceden 1 tanesine şeytan ötekine kardeş derdim şimdi biri şeytan diğeri bacağı diyorum :) 

0 oy
önce (7,894 puan) tarafından

Ben seviyorum canları sağolsun herkesin evi ayrı geçimi ayrı niye sıkıntı olsun ...

0 oy
önce (321 puan) tarafından

İnsandan insana değişir benim eltim var bir tane arka sokakta oturuyor 1.5 yıl oldu evleneli 1 kere ben gittim 1 kere o geldi sonra küstü zaten sebebi bile yok hamile olduğumu ondan saklamışım onun için küsmüş ama hamile olduğumu öğrenir ögrenmez herkese söyledik ilk ona söyleyecekmisiz falan yani karakter meselesi 

0 oy
önce (3,400 puan) tarafından

Aynen öyle ........

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Ben çok severdim onun da beni sevdiğini düşünürdüm taa ki ilk bebeğimi kaybettiğimde yüzünü görmüş oldum söylediği bir sözle herseyi açık etti. Kim ne derse desin ben eltiden dost ya da kardeş olacağını düşünmüyorum. Düşman değilim gider geliriz ama kolay kolay sır vermem guvenmem 

0 oy
önce (392 puan) tarafından

Ben çok seviyorum canım o benim canım iyiki var doğumda yanımda kaldı ana yok kaynana yok ben de

0 oy
önce (228 puan) tarafından

Öyle değil etrafımda kardeş gibi olmuş eltiler var 

0 oy
önce (456 puan) tarafından

Valla ne kadar iyi olursa olsun ne kadar abla,kardeş,arkadaş gibi olursanız olun elti eltidir illa belli olur o yüzden güvenme canım kimsenin içini bilemezsin

0 oy
önce (2,932 puan) tarafından

Eltimle aramda 1 yaş var, her zaman iyi anlaşırız. Ama annem her zaman elti gemisi yürümez, sakın kardeşim gibi sanıp full güvenme der. O yüzden benim için hep mesafe vardır

0 oy
önce (3,081 puan) tarafından

Eltiden asla dosy  olmaz iyi eltide olmaz enayisi olur afedersin benim gibi.Eltim geçen sene hamileydi bebek eşi aşağıdaydı  düşük riski var dediler ben her türlü yardımına koştum valla evine temizliğine çamaşırına evimde yemek yapıp mezesine salatasına kadar götürüyordum biraz durumu iyileşene kadar hamiledir diye evimde ne yemek yaparsam yapayım götürdüm hamiledir canı çeker diye doğuma bile gittim kimsesi yok diye kaynanam köydeydi bağ bahçe olduğu için gelemedi kendi anasıda gelmedi  eşim şehir dışındaydı 3 yaşındaki kızımı amcasına bıraktım refakatçi oldum 3 gün kaldım herşeyine koştum  bu sene ben hamileyim doktor bana da bebek eşin rahim ağzında çok riskli dedi benim için bu kadın bir kez olsun beni arayıp sormadı iki ay boyunca geçen gün işi düştü sordu bende iyi ağzının payını verdim en iyi elti olmayan elti ve uzak eltidir başkası zehir zıkkım asla ama asla güvenmeyin 

0 oy
önce (4,004 puan) tarafından

Genelde kiskanclik oluyor canım o yüzden 

0 oy
önce (1,378 puan) tarafından

Biz 9 elti birbirimizle çok iyi anlaşırız.

0 oy
önce (8,705 puan) tarafından

2 elti var hiç konusmadım bile sebebi büyükşer kafa dengi deillet hemde pek

0 oy
önce (1,070 puan) tarafından

3 eltim var biri bizden baya büyük ama sever sayarız birbirimizi iyidir kötü gün dostudur dara düştünmü el atar 

Bir eltimde Rabbim düşman başına vermesin aklınıza gelebilecek her huy var kendisinde yıllardır sağlıklı bir iletişim kuramadık konuşmuyoruz 

Küçük eltimle herşeyimizi konuşur paylaşırız hani evimizin anahtarını verecek kadar güveniriz birbirimize 

Küs olduğum eltimle küçük eltimde konuşmuyor en büyük eltimde aile olmanın verdiği mecburiyetle konuşuyor kendisiyle  

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Ayy benim bir eltim büyücü ve çok fesat bir kadın. Diğeri da kendini çok gelistirememis biri sürekli kocasının onu ne kadar sevdiğini gözüme sokmaya çalışır. Bana geldiğinde ayy mutfağın küçük bilmem ne yapar hep laf arası. İkisi birbirlerine sürekli sarma dolma gönderir sonra benim yanımda birbirlerini overler ben duyayım diye. Saçma sapan tipler, gonderseler de yemek zaten 😂 Aralarında en küçük benim, çok görüşmemeye çalışıyorum. Ama her eltilik ilişkisi kötü olacak diye birşey yok. Benimkiler in karakteri bozuk. Bir de ben İzmir den gelin geldim onlar Şanlıurfali ister istemez farklılık oluyor.

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Ayy benim bir eltim büyücü ve çok fesat bir kadın. Diğeri da kendini çok gelistirememis biri sürekli kocasının onu ne kadar sevdiğini gözüme sokmaya çalışır. Bana geldiğinde ayy mutfağın küçük bilmem ne yapar hep laf arası. İkisi birbirlerine sürekli sarma dolma gönderir sonra benim yanımda birbirlerini overler ben duyayım diye. Saçma sapan tipler, gonderseler de yemek zaten 😂 Aralarında en küçük benim, çok görüşmemeye çalışıyorum. Ama her eltilik ilişkisi kötü olacak diye birşey yok. Benimkiler in karakteri bozuk. Bir de ben İzmir den gelin geldim onlar Şanlıurfali ister istemez farklılık oluyor.  

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 1,603 göst.
0 oy
5 cevap 159 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kurdele (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 386 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde YSK (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 409 göst.

Kategoriler