+2 oy
50 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,216 puan) tarafından

Kızlar oğlum 16 aylık ama doğduğundan beri ev dışında bi yere gitmedik annemler kaynanamlar hariç benim 3 yaşında bi oğlum daha var bir de kuzenleri var 3 ve 5 yaşındalar büyük oğlum gayet iyi oynuyor ama küçük oğlum hiç yanlarına yaklaşmıyor gelip kucağıma oturuyor bizim evde olunca bi nebze daha iyi yanlarına gidiyor ama onlara çok karışmıyor üçü birlikte har gür oynarken küçük oğlum onları ya izliyor ya da başka bişeyle uğraşıyor oluyor ama kardeşlerim var onların yanına gidince onlarla çok güzel oynuyor bunun sebebi nedir ya kuzenleriyle oynasın istiyorum mesele şu an kuzenleri var oğlum kendi kendine koşuyor çok nadir yanlarına gidiyor nedeni nedir bu durumun 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,083 puan) tarafından

16 aylık çok küçük onlara uyum sağlayamiyodur canım normal geldi

önce (1,216 puan) tarafından

Abisiyle evde çok güzel oynuyor canım ama başka çocuklara karşı çok yaklaşmıyor yaşıtı birisi yok en küçük yaşıtı 3 yaşında büyük oğlum kuzenleriyle yaşıt olduğu için o çok oynardı onlarla ama küçük böyle olunca bi sorun mu var acaba dedim 

-Reklam-
+1 oy
önce (643 puan) tarafından

Çok normal zorlama 27 aylık kızım da öyle kimseyle oynamak istemezdi şimdi yeni yeni oynamak istiyor doktora da sordum bu durumu zorlamayın daha kötü olur kendisi arkadaşlık kurmak isterse kurar dedi

+1 oy
önce (1,295 puan) tarafından

Çünkü 16 aylık bebeğin algıları daha yeni açılıyor çoğu bebek o dönemde öyledir zaten 3 yaşındaki 5 yaşındaki çocuğa uyum sağlamalarını bekleme kendi evinde rahat olmasının sebebi kendi evine alışık olmasın başka yerde bu gayet normal bence boşu boşuna kafaya takıp stres yapma çok küçük çocuğun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 734 göst.
9 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Haticetrkz (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
7 cevap 220 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,507 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 88 göst.

Kategoriler