0 oy
79 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından

Bugün sağlık ocağından hemsiremiz aradı işte kontrolü var boy kilo ölçümü gelme sansiniz varmi dedi bende var dedim öğlen sonu abisi okuldan gelince gittik hemşire baktı herseyine konuşması nasil dedi bende cümle kuramiyo tek kelime belli başlı şeyler söylüyor dedim böyle baktı bana şok olmuş gibi cümle kurması lazım anne acıktım susadım gibi iki li sıralı cumleler dedi bende abiside üç yaşında konuşmuştu dedim olabilir dedi her çocuk bir değildir cocuk gelişim danışmanlığına randevu aldi buraya götür bir baksinlar banada bildir bişey varmı içimiz rahat eder en azından dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda oğlu gec konuşan şuan 2.5 yaşında anne baba dede gitti orda çiş et pis belli başlı şeyleri söylüyor sizde durumlar nedir

2 Cevaplar

+1 oy
önce (4,775 puan) tarafından

Biz 2.5 yaşında cümle kurmaya başladık, evet her çocuk bir değildir. Götür canim hemşire doğru diyor için rahat eder. Evde kitap oku, TV telefon veriyorsan verme abiside konuşsun kardeşiyle. Soru sorma sadece anlat yemek yapınca koyduğun malzemeleri tek tek göster anlat, dışarı çıkınca herşeyi tanıt bir bakmışsın cümle kurmaya baslamiş 

-Reklam-
0 oy
önce (13,161 puan) tarafından

Her çocuk bir değil canım. Benimki 2 yaşında senin benim gibi konuşuyor herseyi. Bi götür için rahat etsin. Şimdi çocuklar genelde geç konuşuyor gördüğüm 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 593 göst.
0 oy
16 cevap 371 göst.
10 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavise (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
1 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,625 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,521 soru

23,622,009 cevap

306,870 kullanıcı

...