Merhaba hanımlar, 5 yaş çocukları anaokuluna kayıt yaptırırken istenilen belgelerden bir tanesi de aşı kartı oluyormuş sanırım internetten öyle yazıyordu. Anaokuluna kayıt için aşı kartı zorunlu mudur? Aşı olmayan çocuklar hakkında tutumları ne oluyor ? Kayıtta bir sıkıntı yaşanıyor mu? Tecrübeleriniz varsa bu konu hakkında cevaplarınızı beklerim.
Bizde yarın okulla görüşmeye gideceğiz sorarım onlara canım. Özele yazdıracağım ama ben orada da aynı şey geçerli mi acaba
Yarın bu meseleyi de sorarsaniz ve burayada yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Biz velilerden istemiyoruz dediler canım
Özel olduğu için mi acaba
Benim kizimin aşilari yok. Kayıt yapilirken aşi kartı falan sormadılar fakat dönem içinde sağlık bakanlığı okula aşısı eksik olan çocuklari bildiriyor. Okul sana söylüyor çocuğun aşılarını tamamla diye. Sende yaptirmayacaksan durumu okula bildiriyorsun o kadar.
Devlet okulu mu özel mi acaba
Zorunlu değil hiç bir sorun yaşamadım hiç bir soru sorulmadi bu konu hakkında.
İnternetten asi kartı istendiği yazıyordu da sormak istedim o yüzden
Ben oğlumu yollarken böyle birşey istenmemişti hiç
Ne zaman göndermiştiniz
2 yıldir devlet anaokuluna gidiyor cocugum ve kayitta aşi kaydi istendi, edevletten cikti alip vermistim. Tum asilarimiz tam oldugu icin bi sorun yasamadik.Asi kaydi olmasaydi ne olurdu bilmiyorum.
Evet öyle oluyormuş bende çevremden duyduğum kadariyla ama asi kartı olmayan cocuklar için durum ne oluyor acaba
Direk okul yonetimiyle konusmaniz gerek , illaki onlar bu tarz durumla karsilasmislardir, daha bilgililerdir.Bu da size bir tecrube olur, ileride ilkokula baslayacaksiniz cunku.
1,437,746 soru
23,639,751 cevap
307,841 kullanıcı