+1 oy
166 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (92 puan) tarafından

Merhaba hanımlar, 5 yaş çocukları anaokuluna kayıt yaptırırken istenilen belgelerden bir tanesi de aşı kartı oluyormuş sanırım internetten öyle yazıyordu. Anaokuluna kayıt için aşı kartı zorunlu mudur? Aşı olmayan çocuklar hakkında tutumları ne oluyor ? Kayıtta bir sıkıntı yaşanıyor mu? Tecrübeleriniz varsa bu konu hakkında cevaplarınızı beklerim.

5 Cevaplar

+1 oy
önce (922 puan) tarafından

Bizde yarın okulla görüşmeye gideceğiz sorarım onlara canım. Özele yazdıracağım ama ben orada da aynı şey geçerli mi acaba 

önce (92 puan) tarafından

Yarın bu meseleyi de sorarsaniz ve burayada yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

önce (922 puan) tarafından

Biz velilerden istemiyoruz dediler canım 

Özel olduğu için mi acaba 

-Reklam-
+1 oy
önce (16,079 puan) tarafından

Benim kizimin aşilari yok. Kayıt yapilirken aşi kartı falan sormadılar fakat dönem içinde sağlık bakanlığı okula aşısı eksik olan çocuklari bildiriyor. Okul sana söylüyor çocuğun aşılarını tamamla diye. Sende yaptirmayacaksan durumu okula bildiriyorsun o kadar. 

Devlet okulu mu özel mi acaba

+1 oy
önce (7,904 puan) tarafından

Zorunlu değil hiç bir sorun yaşamadım hiç bir soru sorulmadi bu konu hakkında. 

İnternetten asi kartı istendiği yazıyordu da sormak istedim o yüzden 

+1 oy
önce (2,046 puan) tarafından

Ben oğlumu yollarken böyle birşey istenmemişti hiç

Ne zaman göndermiştiniz

+1 oy
önce (664 puan) tarafından

2 yıldir devlet anaokuluna gidiyor cocugum ve kayitta aşi kaydi istendi, edevletten cikti alip vermistim. Tum asilarimiz tam oldugu icin bi sorun yasamadik.Asi kaydi olmasaydi ne olurdu bilmiyorum.

Evet öyle oluyormuş bende çevremden duyduğum kadariyla ama asi kartı olmayan cocuklar için durum ne oluyor acaba 

önce (664 puan) tarafından

Direk okul yonetimiyle konusmaniz gerek , illaki onlar bu tarz durumla karsilasmislardir, daha bilgililerdir.Bu da size bir tecrube olur, ileride ilkokula baslayacaksiniz cunku.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 166 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 195 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 550 göst.