+5 oy
470 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından

Ev işleri yetişmiyor.yenidogan bebeğim var.24 saat emzir sustur uyut yıka, alt değiştirme hiç vakit kalmıyor.buyuk olan krese de gidiyor.evde kaldığı sürede ona vakit ayırmak imkansız neredeyse.tek bakıyorum bu arada ikisine.kisaca çocukların öz bakım ve yeme içme ihtiyaçlarını karşılamak ile geçiyor zaman.sizler neler yapıyorsunuz? Özellikle iki çocuğuna tek başına bakan annelere soruyorum.

22 Cevaplar

0 oy
önce (1,054 puan) tarafından

16.5 aylık kızım ve 28 günlük bir oğlum var evin işini geçtim şu an birde taşınma hazırlığı yapıyorum 25 inde nakliye gelecek ev taşıyıcam huni takmama az kaldı oğlan hadi emip uyuyor diyorum ama bu seferde gaz sancısı dan durmadan ses çıkarıyor kızımın uyku saatlerinde durmazsa kucağıma alıyorum oğlanı kızı öyle uyutuyorum kızım kendi oyalanan bi çocuk ama ikisini yalnız bırakmamak birini durmadan yanında tutmak çok zor kızımın bu ara atak dönemi mi inat dönemimi nasıl desem durmadan sinir zorluyor etini koparıyorlar gibi ağlıyor geceleri asla uyumuyor babasını delirtiyor (yanında o yatıyor) bazen ağlama ataklarında ona kızarken bağırırken buluyorum kendimi ondan daha çok üzülüyorum velhasıl kelam iş biter bitmeyenini yapmamışlar bugünler de geçer can sağlığı olsun yeter ki 

-Reklam-
0 oy
önce (70 puan) tarafından

Şimdi bütün evi baştan aşağıya yıkıyorum üç yaşındaki kızım sözde benimle yıkıyor ( suda oynuyor tabi )  10 aylık diğer kızım da bazen beşikte bazen yürüteç de  çoğu da kucakta   bir saatte biticek olan işi beş saattir yapıyorum 🤦🤷

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 174 göst.
+1 oy
16 cevap 213 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eskiprofl (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 463 göst.
11 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler