+2 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,159 puan) tarafından

Hanımlar selamünaleyküm nasılsınız iyi misiniz hayırlı ramazanlar biz komşuyla mukabeleeye gidiyoruz komşum mukabele başladığında iki cüz dinledi geri kalan on cüz de il dışına çıkması gerekiyordu gelemedi ama kendisi Kur’an okumayı bilmiyor sadece takip ediyor gelmediği günleri YouTube’dan Dinlemesini bir sakınca var mı bileniniz varsa beni aydınlatsın ya benim bildiğim kadarıyla gitmediğinde kendin okuman gerekiyor ya ama o Kur’an bilmiyor ben bile size danışayım dedim

5 Cevaplar

+2 oy
(9,180 puan) tarafından

Yanlış biliyor olabilirim bizzat sormadım ama canlı okunması lazım diye biliyorum video kayıttan yapınca olmuyor aynı zamanda okunması ve takip edilmesi lazım 

Geçen sene arkadaşımda ailesine gitti telefon etti açık şekilde takibini yaptı 

(1,159 puan) tarafından

Hmm bılgılendıreyom o zaman

-Reklam-
+1 oy
(4,046 puan) tarafından

3 senedir kayinvalidem o sekilde yapiyo bende ondan gordum 2 senedir bende oyle yapiyorum kucuk cocugum var camiye gidemiyorum sicak lluyo soguk oluyo camlari aciyolar zaten hasta bi de hayiz oluyoruz derken bitiremiyoruz zaten o yuzden bende yaptim sakincasi var mi bilmiyorum @Nur_Ay

(4,046 puan) tarafından

Kayitli video olmuyo mu ben saati saatine nasil dinleyim cocukla 

(991 puan) tarafından

Dİnleme amacı ile kayıtlı video olur lakin mukabele olması için karşılıklı olması lazım.

(4,046 puan) tarafından

20 cuz bosa dinledim yani napiyim son 10 cu kaldi bitireyim mi birakayim mi 

(991 puan) tarafından

Sen bilirsin çiçeğim. Ben dinleyerek yapamıyorum illa kaçıyor o yüzden kensim okuyorum. Diblersem takip etmiyorum sadece dinliyorum. 

(4,046 puan) tarafından

Bi okuyodum bi de takip ediyodun 

+1 oy
(252 puan) tarafından

Ben yapılır diye biliyorum. Herhangi bir sakıncası yok. 

+1 oy
(18 puan) tarafından

Bende yutuptan acıp okuyup takip ediyorum malum çocuklar hep küçük

(18 puan) tarafından

Kuranımda takip ediyorum

0 oy
(991 puan) tarafından

Ve aleyküm selam sadece dinliyorsa zaten onunki hatim olmuyor dinleme sevabı oluyor. Hatim sadece okuyanın olur sevabını tüm dinleyenlere hediye ettim diye hatim sonu dua eder. Telegramda her gün canlı saat 1de hanımlara özel tefsirli mukabele var. Youtubede ise saat 11de hayderin mukabelesi var. Tvde de illa canlı yayın vardır bakmak lazım tv izlemediğim içün onu bilmiyorum. Vav tv ,Trt diyanet , Semerkant bunlara bakılabilinir. Daha önceden çoğu insan tvden mukabele yaptı canlı yayın da değildi üstelik fakat artık doğru kabul edileni canlı yayın olması. Radyodan da olur canlı yayın mukabele takibi yapılır. Velevki canlı yayın olsun velevki eski ses kaydı olsun bir sakıncası olmaz bi iznillah. Dinlemek her halükarda güzel olur.

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 155 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nur_Ay (991 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,718 soru

23,937,131 cevap

324,535 kullanıcı

...