Kızlar doktor 3 günlük fitil yazmıs gece yatmadan önce koyucam ama 12 gibi yatarım 4 de geri kalkıcam bu kadar sürede etki edermi normalde sabaha kadar durması gerekiyor ya sahur dan sonra yapsam olmazmı
Oruca mani olmaz cnm kaynanam hocaya sordu gece kullandığın için orucu bozmaz orıçken kullandığında bozulur
Orucken kullandığında bozulduğunu kim söylüyor guvenilir bir kaynak mi
Ozmn sahurda ezan okunmadan koysam olur
Hayır olmaz oruç açıldıktan sonra kullanman lazım ki imsak vaktine kadar emilmiş olsun
Sonuçta vücudunun içine aldığı birşey olduğu için bozulur diyorlar hocalar
12 gibi yatarken koysanizda olur onemli olan ilk yarim saat yatar durumda olmaniz
Sabah aksam atilan tedaviler de var sonucta onda da aksama kadar yatilamaz
Sabah fitil atıldığını senden duydum
Cok yoğun mantar tedavilerinde veriliyor Allah kimseye vermesin ben cok kullandim
Yatarken de sahurdan sonra da koyabilirsin. 4 saat yeter de artar bile.
Sahurdan sonra olmaz demiş biri
İmsak atmadığı müddetçe neden olmasın? Bir bilgisi olan varsa yazsınlar, yanlışımızı düzeltelim.
İmsak vaktine kadar emilmesi lazımmıs galiba vücutta arkadaş öyle yazmıs ama bilmiyorum yaa
Oruçken dahil etsen bozar da imsaktan evvel yapılsa bozulmaz. Öyle olsaydı yemek içmek de sindirilmediği için yapılmamalıydı. Hatta ve hatta cinsi münasebet sonrası fercin içinde meni dahi kalsa, üstüne imsak atsa oruç yine bozulmuyor. İçerideki çıksın çıkmasın.
O haseple imsak atmadan evvel fitil koymak bozmaz.
1,495,633 soru
24,432,984 cevap
352,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın