İyi geceler bir sorum vardı da yardımcı olabilirmisiniz size zahmet tam ensemin üstü başımın arka tarafında yanma ve ağrı varda basımda sizce ne ağrısı olabilir bu önemli bişeymidir hastaneye gitmem gerekiyo mu internetten baktım ama hiçbişey anlamadımm
Geçmiş olsun. Tansiyon olmasın.
Çok sağolun bilmiyorum inanın ama doktora gidicem ara ara sürekli oluyo çünkü
Burada kimse bir tanı koyamaz. En kısa zamanda doktora gitmelisiniz.
Belki de kötü uyudunuz.
Tanı koyun diye demedim canım belki basına gelipte bilgisi olan biri vardir diye sormak istedim
Oruc tutuyorsan susuz kaldigin icin olabilir cnm
Bak bu da bi ihtimal canım doğru diyor. Yetersiz sıvı alımı 🤔
Yok canım tutmamıstım dün
Yanma karıncalanma ağrı tansiyon yükselmiştir benim geçende 20 ye çıktı en son kustum düştü....
İnşallah benimde o yuzdendir geçmiş olsun sanada canım
Postur bozukluğu ense duzlesmesi /bozukluğu da olur .
Enseden ağrı omuzlara yayiliyorsa tansiyon değerlendirilmeli başa da vurur aynı zamanda.
Strese bağlı yorgunluğa bağlı olabilir zaman zaman bıçak sağlanması gibi göze yayılır ama sana sen busun sen şusun demek doğru değil korkutmak hiç doğru değil bi nörolojik muayene ol belki tomografi belki de MR GÖRÜNTÜLEME ister duruma göre değerlendirme yapar zaten canım korkma ama
Mutlaka git nörolojiye erteleme. Heleki ağrıları hiç erteleme.
Çok sağol canım uzun uzun yazmışşın allah razı olsun ağrım ara ara oluyo mutlaka gidicem zaten ertelemicem
Burda doktor olduğunu sanmıyorum olsa da sizi görmeden muayene etmeden röntgen tahlil istemeden teşhis koyamaz. Bence en kısa sürede doktora gidin
Gidicem canım zaten korkmaya başladım
1,490,145 soru
24,353,933 cevap
346,638 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın