+4 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (4,437 puan) tarafından

Bi yoruma 5 cevap gelmiş hiç birini göremedim neden böyle yapıyorsunuz ya üzüldüm şu an :))

5 Cevaplar

+1 oy
(653 puan) tarafından

Postumu kapatıyorlar geçen banada denk geldi 

(4,437 puan) tarafından

Evet ya bi giriyorsun cevaplar var post yok insan merak ediyor :)

(653 puan) tarafından

😂

-Reklam-
+1 oy
(1,125 puan) tarafından

Benim ağzımdan aldın gerçekten post paylaşmayı aynısını bende yaşıyorum donup kalıyorum 😂😂

(4,437 puan) tarafından

Normalde takılmam ama merak ettim sinir oldum ya :)

+1 oy
(7,371 puan) tarafından

Oyy ponçiğimi üzmüşler 🥹

(4,437 puan) tarafından

Üzdüler balım ya :)

(7,371 puan) tarafından

Çok sinir bozucu bir durum gerçekten ama maalesef anlamıyorlar ısrarla yapıyorlar 

(4,437 puan) tarafından

Dimi ya ya da şöyle bi şey olacak sistem o postu bi iki gün daha tutacak ekran flu bi şekilde yazılar görünecek ama cevap ver butonu olmayacak bi ara öyleydi sanki ben hatırlıyorum post gizlendiğinde mi kapatıldığında mı öyle ekran flu şekilde cevap vermeden görünüyordu

+1 oy
(3,757 puan) tarafından

Bunu ben de yapıyordum çünkü bir soru soruyorsun gereken cevabi alıyorsun bitti ama cevap gelmeye devam ediyor butun yorumlara tek tek cevap yazmak gerekiyor en iyisi kapatayım diyordum. Sonra insanların buna kırıldığını öğrendim:) 

Bahsettiğiniz postun sahibi de böyle düşünmüş olabilir 

(4,437 puan) tarafından

Ahahah hiç bu açıdan düşünmedim olabilir belki de :)

+1 oy
(1,272 puan) tarafından

Bana  2 kez oldu  postu kapatmayı hiç düşünmemiştim ya engellediler şikayet eettıler yada sistem hata veriyor diye düşünüodum

(1,272 puan) tarafından

Ne dediydınız merak ettim bari burdan yazın okuyayım

(4,437 puan) tarafından

Neyi sen yazmıştın canım 

(1,272 puan) tarafından

İşte abimleri çağrıınca bile 2 kişiye 750 tl harcanıyor siz nasıl 16 kişiyi kabul edebılıyorsnuz bu ekonomide vs 

(4,437 puan) tarafından

Aa aa açtığım postta yorumuna yorum yapan kişiye denk gelmen şaka mı :)) 

Ya ben hani ramazan ayı berekettir o açıdan bakma inan kalabalıkta daha çok bereket oluyor bende eşimin tarafını çağırınca toplamda 20 kişi falan oluyoruz bizim durumumuz da pek iyi değil şu sıralar ama işin içine girince kocaman dolu dolu iki sofra kuruluyor demiştim altına da yorumlar gelmiş baktım post yok post sahibi kapatmış :))

(1,272 puan) tarafından

Evet kapatmış bende okuyamadım doğrudur tabi bereket var Allah daha çok versin herkesin evine. Ama işte birde gerçekler var şahsen ben cesaret edemıyorum belkı evde yeterınce malzemem yok dıyedır

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 90 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 254 göst.
0 oy
13 cevap 431 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (495 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 376 göst.

Kategoriler