+2 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından

image

image

A101 den eşim almiş daha acamadım tarihi gecmiş mi yoksa bu üretimi anlayamadım hanımlar acayım mı dersiniz? 

8 Cevaplar

+2 oy
(22 puan) tarafından

Ben kastamonuluyım paketi açılmadığı sürece birşey olmuyor diye biliyorum skt yazmıyor mu 

(208 puan) tarafından

Sağliğimizi tehlikeye atmayalım eğer üretim değilse son kullanma tarihiyse hazır acmamişken götürüp verelim û ara Skt yazmiyor

(6,932 puan) tarafından

tavsiye edilen tuketim tarihi yaziyor yani tam net tarihi yok arkadasin dedigi gibi kutuyu acmassan birsey olmaz. ama tabi yillarca ustunden gecmemeside😂 bir iki ay sonrada bitebilir yenebilir gibi bi manada

-Reklam-
+1 oy
(1,827 puan) tarafından

Gecmş canım tavsiye edilen tüketim tarihi 20 Şubat 2025 yazıyo

(208 puan) tarafından

Üretim değil dimi tüketim yani o zaman acmiyim. Eşim diyor fişi atik sen yeme bn yerim diyor. 

(1,827 puan) tarafından

Yok üretim tarihi değil ikinizde yemeyin A101 bu olayı cok yapıyor gecen arkadaşımda tarihinw bakmadan kek almıs onunda tarihi gecmiş şikayet etti tüketici haklarına 

0 oy
(16,147 puan) tarafından

Geçmiş canim tarihi. O üretim değil skt oluyor. 

0 oy
(20,180 puan) tarafından

Tavsiye edilen tüketim tarihi yazanlarda bozulma olmamışsa tuketilebilir diyor genelde raf ömrü uzun olanlarda bu şekilde yazar. Ama yine de iade edin bence :) 

0 oy
(4,369 puan) tarafından

TETT: tavsiye edilen tüketim tarihi

0 oy
(8,359 puan) tarafından

Tett son tüketim tarihi demektir. 24 gün geçmiş. Gidip iade edebilirsiniz edin fişi ile birlikte 

0 oy
(1,426 puan) tarafından

Tv'de bi uzman açıklama yapmıştı tett yazılan olursa bişey olmaz ürün uzun süre kullanılır diye paketli gidalarda ama peynir çikolata et gibi şeylerde stt yazar onun günü bitmek anlamında diye 

(208 puan) tarafından

İyi ya bian tereddüte girdim. 

0 oy
(221 puan) tarafından

ÜRT = ÜRETİM TARİHİ

SKT/STT = SON KULLANMA TARİHİ (geçtiyse geçmiştir bozulmalar başlar)

TETT= TAVSİYE EDİLEN TÜKETİM TARİHİ (uygun koşullarda saklandıysa tüketilebileceği anlamına gelir) yeni aldıysanız değiştirmeyi de tercih edebilirsiniz tabi ama yemenizde de bi sakınca yok

(208 puan) tarafından

Cok tşk ederim canım gercekten de verdiğiniz bilgiler cok aydınlatıcı olmuş. Aklımdaki acaba la gitti. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 575 göst.
+2 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
9 cevap 244 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Efsun (334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler