Kızlar ehliyet kursuna manuel diye kayıt yaptırmıştim yazılı sınavını geçtim fakat 1-2 eşimle calistim manuelde zorlanıyorum otomatik vitese kayıt olmadığım için pişman oldum sizce bu saatten sonta mümkün mü bu . Kurs ile görüştüm mümkün değil diyor ama internette olabileceği yazıyor var mı böyle bir durum yaşıyan
Daha iyi Manuel al ikisnide kullanabiliyorsunuz sonra
Manuel ehliyet alınca otomatikte kullanabilirsin ama otomatik ehliyet alınca Manuel araç kullanamazsın cezası var
Kocanla denemene bakma orda daha kolay öğreniyorsun derslere git hoca zaten öğretecek sana manuel daha iyi bence ikisinide kullanırsın
Soruna gelince ilk baştan iyi karar verin demişti banada
Dilekçe ile mümkün tabiki
1. Derece akrabam sınavına Bile girdi Manuel olmadı dilekçe verdi otomatik geçti
Dilekçe nereye verilecek ben daha 1 hafta oldu yazılıyı geçtim işte aradım kadın diyor mümkün değil kayıt sırasında diyecektinz filan ama Googlede de baktım oluyormuş öyle değiştirmek
Otomatik neden almak istiyorsun ki evdeki araba otomatik değilse hiç bulaşma o işe otomatik ehliyetiyle manuel kullanılmıyor çünkü
Evde ki manuel de işte eşim demişti ehliyet alırsan otomatik alırız arabayı diye. Geçen eşim sürmeyi öğretti de debriyaj ve vitesler kafami karistiyor panikliyorum sonra eşim dedi otomatige yazsaydık filan deyince
Yok yok zor değil manuel kız kurs hocası gösterince daha iyi anlıyorsun ve rahatlıyosun eşinden daha iyi anlatıyor öğretiyor sana kurs arabasını tanıdıkça benimsiyosun zaten elin alışıyor debriyaj fren gaz konusunda bende çok ayarsız hareket ediyordum ama arabanın sesine göre ayarlıyosun sonra pratikleşiyo ayağın ilk yavaş yavaş başlıyorsun anladıkça hızlı oluyor hareketlerin vitesi bile hoca demeden değiştirmeye başlıyorsun alışınca 😄
Otomatik ehliyet işe yaramaz manuel al almişken. Her türlu kullanırsın
Öyle yapayım o zmn on yargı yapmadan ve eşimle calismadan kursta hocalardan ogreneyim
Aynen canım. Benim 10 seneden fazladır manuel ehliyetim var mesela ama şuan otomatik kullaniyorum. Otomatik ehliyet olunca manuel kullanamazsın
Manuel alan otomatik arabada sürüyor. Ama sadece otomatik alan Manuel süremez. Manuel al otomatik sur sende
Her zaman eline otomatik araba geçmeyebilir. Otomatik ehliyetle manuelde ehliyetsiz görünüyorsun . Eşinle çalışma kurs gibi olmaz . Yinede sen bilirsin ama hiç tavsiye etmem. Neden yapamayasin kimler neler neler yapıyor. Al sen mis gibi manuel ehliyetini .
Allah razı olsun çok güzel motive edici yazmışsın :)
Otomatik alınca manuel kullanmak yasak bildiğim kadarıyla ama manuel alıp her ikisini kullanabiliyorsunuz. Otomatik manuel den coo daha kolay. Manueli kullanan otomatiği haydi haydi kullanır bana göre tabi. Otomatik alınca biraz sürdükçe çabuk alisirsiniz
1,446,762 soru
23,765,981 cevap
315,674 kullanıcı