Ay kızlar İstanbul sıcakkk 5 aylık oğlum var bizim doğalgaz yanıyor hala üşür diye korkuyorum siz bu havalar da nasıl giyindiriyorsunuz
1 haftadır kapalı küçüğüm 8 aylık ne ince ne kalın giydiriyorum ev güneş alıyor
Dışarıya çıkarken nasıl giydiriyorsun benşm oğlan terliyor hemen
Bizimde yanıyor 38 de bana kalsa dahada indiricem ev güneşte alıyor eşim indirmiyor akşam biraz soğuk oluyor. Ben normal giydiriyorum ne kalın ne ince üşür diyede korkuyorum havalar güzel burada Kütahyadayım canım. Dün yağmur yağdı bugün çok güzel benim oğlumda 6.5 aylık
Bilemiyorum bende valla
Bizimde yanıyor benimde 5 aylık kızım var hava sıcak evet ama ev soğuk bugün hatta doğalgaz geldi 1300 lira . Yakarım ben iki ay daha gece soğuk oluyor asiri
Aşırı soğuk olmuyor bizim ya bilemiyorum o yüzden
1300 cok iyi 1 aylık mi o:) bize 3500 geldi şükür diyoruz 5 de olabilirdi:))
Ankaradayim 21 derece gosteriyo disarisi kapatcam da cocuk hasta gecen hafta azcik gunesi gorduk gunduzleri 2 gun kapattim o ara sifayi kapti toparlansin kapatcam ama
Gündüzleri 30'a kadar düşürüyorum, kızım sıcaktan terliyor artık. Akşam da 9'dan sonra açıyoruz
Evet mantıklı aslında canım
Gündüz kapandı akşam yanıyor sadece merkezi sistem
Bende öyle yapayım bari
Benim kisik ayarda akşam biraz açıyorum kızım hasta sanırım kapatınca şifa kaptı
Kapatmak için erken sanırım ama hava da çok güzel
Geçen yıl mayısın ilk haftasına kadar yaktım
Bu 4 gün oldu yakmiyorum evim güneş görmüyor ama Diyarbakır sıcak gündüz normalee acımam açarım ama gerçekten hava iyi gibi
Bizimde çok güzel hava yorganı kaldırdım gecs terliyoruz doğalgaz açık olduğu için
Haftaya soğuk olacakmış yine ya öyle gordum
Bazen akşamları yarım saat bir saat açiyom sıcak
Bende kısıcam artık
Hava durumu 23 gösteriyor ben 3 gündür 35 e düşürdüm ona rağmen sıcak
Evet sıcak valla bende düşürücem artık
Gündüz evim sıcak o yüzden yakmiyorum, gece soğuk oluyor yakıyorum
Bende öyle yapıcam valla en kısağa alıcam akşam az yakarım
Soba yakıyoruz. Gündüzleri sıcak akşamları iftardan 1 saat kadar yakıyorum sadece.
3.5 yaş ve 5.5 ay çocuklarım var. 2 gün sadece gece yaktık ama çok sıcak oldu uyuyamadı çocuklar. Dün sabahtan beri hiç yakmadık salonum normalde evin en soğuk yeridir ona rağmen şuan ısısı 25 derece.
Rn küçüğüm 2 buçuk aylık 4 gündür kapalı canim uzun giydiriyorum ince bir yelek ile destekliyorum
Gecede tulum giydiriyorum biraz serin oluyor diye
Mart ayı girdiğinden beri açmiyorum. Hatta camlar sabahtan akşama kadar açık duruyor. Çok sıcak ya.
Soğuk değil sıcak hasta eder cnm 2 yaşında oğlum var merkezi sistem petekleri kapattım
Bizimki merkezi sistem belli bı sıcaklıkta gündüz yönetim kapatıyor ama akşamları açıyorlar
Ankara’da sıcak bu hafta ama kapatmadım evler çabuk soğuyor. Diğer haftada soğuyacak zaten kapat aç uğraşmak da istemedim☺️ zaten hasta gibi yine benim çocuğum🥹
Bende istanbuldayim hava bugünlerde çok güzel kapatiyorum bazen
Eşim 35 e düşürdü de gündüz yanmıyor yoğuşmalı olduğu için soğukta kendini ateşliyor
1,452,809 soru
23,849,733 cevap
319,834 kullanıcı