+3 oy
135 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (355 puan) tarafından

Salı günü kontrole gittim su gelişi yoktu sancılarım vardı ama şiddetli değildi açılmam yoktu eve geldim. Bugün gene gittim açılma yok sancılar ise vardı gene şiddetli değildi doktor dedi eve git su kan vs olursa gelirsin. Artık doğum yapmak istiyorum çok yoruldum ne uyku var ne bişey bel ağrısına dayanamıyorum zaten. Açılmamın olması için neler yapabilirim. 2 aydır zaten ilişki yok korkuyorum ama açılmayı sağlıyor diyede duydum . Bebeğime bişey olmasından korkuyorum. Sıcak duş alıyorum hergün . Önerisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi 

9 Cevaplar

+2 oy
(18,652 puan) tarafından

Perine masajı cinsel ilişki eğilip kalkma hateketleri yapabilirsin ananas hurmada yiyebilirsin

-Reklam-
+2 oy
(1,237 puan) tarafından

Pazar git benim gibi 😀 

+1 oy
(2,447 puan) tarafından

Merdiven çık

0 oy
(4,115 puan) tarafından

Duşun altına gir, squat bol yürüyüş merdiven in çık, ördek yürüyüşü, sıcak suya otur. 

0 oy
(29,725 puan) tarafından

Kaç haftaliksin bol.yuruyus yap bende aynı durumdayim.bekliyorum gelesi yok :)

0 oy
(165 puan) tarafından

Arkadaşımın doğumunu eşiyle beraberliği tetikledi bence deneyebilirsin ters birsey olursa hemen gidersin hastaneye.diger yorumlar da yazılanlara da katılıyorum 

0 oy
(746 puan) tarafından

Canım valla bana dediler ki yer siler gibi yap dedi o pozisyon iyi geliyormuş ,çömelme hareketleri iyi geliyor ama şu da var burdan bı arkadaş demişti inanmadım,araba biraz tetikliyor özellikle o tümseklerden zıplama gibi oluyor ya.ogün hastaneye gittim arada hafif sancılar geldi ,doktorda sonra bakınca alttan gelir dedi ve doğurdum şükür.Rabbim yardımcın olsun ,rahat doğumun olur inşallah 

0 oy
(5,788 puan) tarafından

Pilates topu varsa kullan çok faydası oluyor onun dışında merdiven in çık bol yürüyüş yap yere çömelip geri kalk parktaki spor aletlerine git onların da faydası oluyor 

0 oy
(1,622 puan) tarafından

Bende 39+5 te 2 kere 3 kat merdiven çıkıp indim, 2 kere 1 1,5 km lık yokuş indim.eve geldim bir kere YouTube videosu ile hareket yaptın gece de ilişki oldu doğuma gittim o gece 2,5ta suyum geldi.😁 Yazarken yoruldum yaparken nasıl yapmışım karnım burnumdayken 😀 hee bir kerede otobüse binmistim 15 20 dk lık bir yola gittim 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 208 göst.
0 oy
8 cevap 532 göst.
5 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur8 (2,790 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,629 soru

23,763,930 cevap

315,567 kullanıcı

...