+3 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Amaliyat olalım neredeyse bir ay olacak ve ben hep çorba ispanakla meyvesuyuyla  beslendim bı kaç gum önce sağlık ocağında iki farklı tartı ile tartıldım bir Gr kilo vermemişim amaliyattan 5gün sonra hamile olduğumu öğrendim tabi amaliyat öncesi ve gunu kan testlerim negatifti ama sonradan kanda çikti iste  ve ben öğrendiğimde beri evde önceki hamileligimden  kalan bu vitamin hapı vardı devam ettim acaba bu kilo vermemi engellemiş olabilirmi hamilelik dolayısıyla mi kilo veremedim 

image

2 Cevaplar

+1 oy
(7,238 puan) tarafından

ne ameliyati oldun . odem tutmussundur ama oden gecer. vitamin ilaclari genelde istah acar yersen kilo aldirir. ben hamilelikte kilo almamak icin iki uc gunde bir ictim hergun icmedim de hergun icilecek demisti ama kilo almamak istahin acilmamasi icin aksamlari icip yattim gunduz icsem istah gun boyu acik olurdu

(100 puan) tarafından

Mesane sarkması ve bagirsaktan oldum cnm yok iştah artisim.yok çok yemiyorum kabız olmamam gerekiyor zaten dikkat ediyorum ama nedense Gr dahi vermemişim 

-Reklam-
+1 oy
(1,278 puan) tarafından

Meyve suyu kilo vermeni engellemiş

(100 puan) tarafından

Meyve suyu kaysi olanı sadece günde 1 veya 2  bardak içiyordum ve bol su tükettim kabız olmamam gerektiği için cookta içmedim aslında 

(1,278 puan) tarafından
+1

Malesef meyve demek fruktoz demek. Şeker yani. :( 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 93 göst.
5 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 178 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Buse0502 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
24 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,930 soru

23,754,310 cevap

315,026 kullanıcı

...