Kızlar apar topar başka hastaneye sevk etttiler kızımla tekiz apantist varmış acil ameliyata alacaz dedi doktor patlamış kızım ağlıyor çok halsiz şok oldum hala kendime gelemedim Allah rızası için dua edin yalvarıyorum size çok kötüyüm kızım ağlıyor ağrıdan
Hastane kontrolünde kaç gündür nasıl apandisit olduğunu anlamadılar Allah şifa versin
Benim yeğenimin de patlamış 3 gün olmuştu hicbir doktor anlamadı. En son aile hekimi demiş. Öylece gittiler hastaneye hemen ameliyata almışlardı. 10 gün kaldı 3.5 yaşındaydı o zaman. Şükür hemen iyilesiyorlar korkma .
Acaba tuvalet eğitimi sırasında inada binip çişini tuttuğu için mi patladı benım kızım inat yapıp tutuyor çişini gıtmıo tıvalete altınada işemio
Onunla alakası yok canım. Benim başka yeğenim de 10 yaşında patladı ameliyat oldu. Ablamın 40 yaşında patladı ameliyat oldu. Vücut yapıyor onu.
Allah şifa versin miniğe 😞
Allah yardımcınız olsun çabuk atlatır inşallah yavrum benim :(
Rabbim acil şifalar versin
Rabbim sağlıcakla evinize dönmeyi nasip etsin sakin ol zor bı ameliyat değil inşallah çabuk iyileşir kızçe🙂rabbim evlatlarımızı korusun kollasin 🤲
Ahh canım benim Rabbim acil şifalar versin tez zamanda atlatır evinize sağlıkla dönersiniz İnsaAllah 🤲
Rabbım sağlığına kavuştursun sizlere. Bağışlasın. Aminn
Çok çok geçmiş olsun yaa Allah'ım acil şifalar versin
Rabbim izi kalmayacak şekilde şifasını versin korkma üzülme Allah dayanma gücü versin sana sakin ol evladın için güçlü dur ❤️
Ahhh yaa Rabbım acil şifalar versin kuzuya🥺
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin
Allahım iyilik şifa versin inşallah canım ;(
Aaa senin yasadiklarinin aynisini yasadik.
Bir gün abim halsizlesti hastaneye goturdu annem. Enfeksiyon dediler. Sonra karni su toplamis dediler. 5 gun tam o hastaneden oraya ordan buraya yolladilar. Abim bir deri bir sumuktu. Doktorlar ne oldugunu anlamiyordular. Ultrasonda gozukmuyordu apandisit.
Son anda ameliyata girdi. Cok çok şükür sapasaglam simdi.
Rabbim acil sifalar versin sevgim. Lütfen üzülme. Dualarim kizinla seninle. ❤️❤️❤️❤️
Allah şifa versinnnn
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin miniğe😥
Allah şifa versin inşallah .
Rabbim şifalar versin canım
Ay Rabbim şafi adıyla şifa versin 🤲 tez vakitte iyi olsun yavrucak kaç gündür hastanedesin nasıl farketmediler patladığını 😳
Niye bu zamana kadar fark etmemişler
1,492,889 soru
24,392,766 cevap
349,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın