Kizim 4 yaşında bu tarz elbiseler giymeyi çok seviyor.cok kararsız kaldım.bayrqm için çok mu abartı?
Birde diyorum zaten büyüyor hevesini alsın .büyüyünce zaten giymez diyorum.fikirlerinizi merak ediyorum.
Niye abartı olsun biizm özel gunlerimiz düğünler onlar da bayramlarda heves edio. Benim de kızım 4 yaşında olacak ben de bu sene artık böyle elbiseler almayı dusunuom hem artık daha yakışır al canimm dediğin gibi her zaman çocuk olmayacaklar ilerde o kalan bı fotograflari bile çok kiymetli
Ay yorumun benimle aynı fikirde çok teşekkür ederim.sade şık kıyafetlere bakiyorm onlarda çok genç kız tarzı duruyor.
bende baktım bu elbiseye abartı geldi bana da ama kızın 4 yaşındaymış olur gibi çok şık çıtı pıtı önümüz yaz düğünler olacak oralarda da rahat giyer ya da arkadaşlarının doğum günlerinde bayram için tercih edebilirsin bence. daha bu yaşlarına geri dönemeyecek öokta güzel fotoğraflar çekersin iyice hatıra olur. belki en şık bayramımdı diyecek büyüyünce 😌
Teşekkür ederim
Tabiki abartı değil çocuk bu ne kadar abartı olabilir ki abiye değil bişey değil.
Giysin tabi benim kızım olsaydı günlük böyle giyerdi heralde 😄😄
Benim kızım da sürekli böyle şeyler giyiyor çok suslu
Bayram değil de daha sık yerlere gider
Abartı ama çocuklar sever
Bayram için fazla kalır bence ama yaz ayı düğünleri için çok güzel olur
Al gitsin yaa hevesi kırılmasın çok sevinir aldığında 🥰
Evet abartı gelir ama seviyor demişsin o yüzden alırdım hevesini kırmazdim. Sonrasinda doğum gününde veya bir dügünde giydirebilirsin
Cocuk ne anlar abartidan.bi cocugun giydigi elbiseyide elestircek insaninda aklindan suphe ederim zaten canm.seviyorsa al gitsn bosver hem dogum gununde falan da giyer.
Ayyy bayram şekeri olur al al ❤️🧡
Eve kolonya alın şekere gerek yok ❤️
Ay çok teşekkür edrim
Nereden baktınız çok güzelmiş
Trendyol le mabelle marka
Instagram'da da le mabelle sayfasına bakarsanız orda daha uygun fiyat
Bence çok tatlı hem bayramın özel olduğunu benimsiyor hemde mutlu oluyor bence yılda iki kez abrtmakta sorun yok
1,440,341 soru
23,678,553 cevap
310,110 kullanıcı