Eşimin arkadaşlarını davet etmeye niyetlendik de kızlar menü olmuş mu fikir verin
Domates çorbası
Nohut yemeği
Pirinç pilavı
Tavuk sote
Havuç tarator
Kaşarlı mantar
Salata
Börek
Tatlıyı hazır alırız büyük ihtimalle çayın yanına kedi dili yapayım diyorum hafif oluyo diye
Nohut yemeği dediğin kuru fasulye gibi olanmı canım
O yemeğe nohut tava diyorlar canım 😉☺️
Öğrendiğim iyi oldu inşallah onuda bir deyelim :D
Evet canım but iyi olur kanat tüylü biraz hatayın yemeği diye biliyorum canım nohut tavayı bende hatayliyim ama hiç yemedim daha☺️
Bizim burda sık yapılır Şanlıurfa Birecikte meşhur yemeğidir ☺️
Yaparsan afiyet olsun @huzun_iyidir
Bizde sabah kahvaltısında da yapılır
Teşekkür ederim inşallah ilk fırsatta yapacağım :)
Ben kuru fasulye ve nohutu misafir yemeği olarak basit görüyorum ya
Sulu yemek olarak ne yapabilirim ki başka et yapsam tavuk yapcam bezelye yapsam onu da herkes yemiyo geriye taze fasulye kaliyo patlıcan oturtma yapsam oda sulu değil
Domates çorbasını herkes sevmeye bilir cnm onun dışında menun güzel.
O zaman mercimek ezogelin tarhana çorbası mi yapayım bende hep aynı çorbalar diye düşündüydüm
Vallah herkes ezogelin mercimek tek sever
O zaman mercimekten devam :)
Aynen öyle cnm domates çorbası bilmiyorum ama pek sevilmeyen corba
Doğrudur canım bende değişiklik olsun diye düşündüydüm
Menu guzel ama alternatif olarak corba yayla corbasi olabilir. Tavuk sote bence bir ana yemek zaten nohuta gerek yok . Yada nohutu blendirde gecirip meze yapabilirsiniz. Menuye sarma veya borek varsa onu ekleyebilirsiniz. Tarator salata yeterli. Tavsiye olarak rus salatsida onereblirim. Genelde et tavuk yemeklerinin yanina yapiyorum
Teşekkür ederim detaylı fikir için börek yapcam zaten ortaya Rus salatası da güzel fikir :) dikkate alacağım
1,486,421 soru
24,300,976 cevap
344,059 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın