+1 oy
56 göst.
Diğer kategorisinde (1,318 puan) tarafından

Boydan boya sürgülü Pimapen vardı iki taraflı açılıyor baya büyüktü çift cam oğlum bişey fırlatti cam çatladı alt kısmı baya çatladı kırıldı cift cam ya ön yüzü kırıldı arkası deil acaba kaç para tutar eşimde işten gelcek haberi yok daha baya diken üstündeyim her maaşi alma günümde masraf olay çıkıyor dedi kızmıştı niyeyse her maaş alca gün masraf yada çocuklar hasta olup doktora çıkıyor eşimde sinirleniyor napcam bilemedim oğluma bişey olmadı çok şükür 

2 Cevaplar

+2 oy
(13,381 puan) tarafından

Bizimde kiradaki evde eşim kırmıştı yanlışlıkla dizini çarptı pat kırıldı. Senelerce öyle durdu çıkana kadar 😂 en son sordum camcıya tek değişmez ikisi bir değişiyor dedi. Bizde depozitoyu bıraktık sen değiştirirsin abla dedik çıktık. Pahalıdır ama yani. Bizimde altı gitmişti üstü duruyordu senelerce öyle durdu valla

(1,318 puan) tarafından

Valla tek biri kırıldı bende tek değisir diye düşündüm ikiisi bir mi değişmesi lazım eşimde geldi gördü anlattım suratı düştü 

(13,381 puan) tarafından

İkisi bir değişiyo canım malesef

-Reklam-
+2 oy
(744 puan) tarafından

Canım biz sadece plastik olanı, küçük ebatini ,yani 4 taneli ,tekine 700-800dediler oda işçilik yok ,imalatcidan 400tlye yaptırdı .cam daha pahalıdır galiba bide aşırı insana yukleniyolar ya 

(1,318 puan) tarafından

Üç bin Dört bin tutsa gene razıyım valla eşimde gördü geldi şimdi suratı düştü ztaen miziraniyo

(744 puan) tarafından

Benimde çocuğum sagolsun bı vuruşta halletti ,eşim çalışmıyor bu yoklukta böyle şeyler zor oluyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 296 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rabia_68 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
17 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 755 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Zeynepagd (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,820 soru

23,739,346 cevap

313,958 kullanıcı

...