Boydan boya sürgülü Pimapen vardı iki taraflı açılıyor baya büyüktü çift cam oğlum bişey fırlatti cam çatladı alt kısmı baya çatladı kırıldı cift cam ya ön yüzü kırıldı arkası deil acaba kaç para tutar eşimde işten gelcek haberi yok daha baya diken üstündeyim her maaşi alma günümde masraf olay çıkıyor dedi kızmıştı niyeyse her maaş alca gün masraf yada çocuklar hasta olup doktora çıkıyor eşimde sinirleniyor napcam bilemedim oğluma bişey olmadı çok şükür
Bizimde kiradaki evde eşim kırmıştı yanlışlıkla dizini çarptı pat kırıldı. Senelerce öyle durdu çıkana kadar 😂 en son sordum camcıya tek değişmez ikisi bir değişiyor dedi. Bizde depozitoyu bıraktık sen değiştirirsin abla dedik çıktık. Pahalıdır ama yani. Bizimde altı gitmişti üstü duruyordu senelerce öyle durdu valla
Valla tek biri kırıldı bende tek değisir diye düşündüm ikiisi bir mi değişmesi lazım eşimde geldi gördü anlattım suratı düştü
İkisi bir değişiyo canım malesef
Canım biz sadece plastik olanı, küçük ebatini ,yani 4 taneli ,tekine 700-800dediler oda işçilik yok ,imalatcidan 400tlye yaptırdı .cam daha pahalıdır galiba bide aşırı insana yukleniyolar ya
Üç bin Dört bin tutsa gene razıyım valla eşimde gördü geldi şimdi suratı düştü ztaen miziraniyo
Benimde çocuğum sagolsun bı vuruşta halletti ,eşim çalışmıyor bu yoklukta böyle şeyler zor oluyor
1,444,820 soru
23,739,346 cevap
313,958 kullanıcı