0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (1,140 puan) tarafından

Merhabalar Kahramanmaraşta olup markasi hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Kadın doğum ve çocuk doktoru olarak doktor önerisi yapabilecek ?

4 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından

Onu bilmiyorum ama sular akademide kadın doğum Dr Hilal Berber Kirecci den çok memnun kaldım. Çok tutulan bı Dr ayrica

(308 puan) tarafından

Ayy cnm cok pahalıymis gerçekten. Ben 2020 de doğum yaptım 80 TL muayene ölüyordum. Dogumda doktorun girmesini istedim 1750 TL verdim. İlerde gebelık düşünüyordum Hilal hanıma giderim diyordum da aşırı pahalı. Muayeneyi devlette olup doguma onu isterim olmadı 

(1,140 puan) tarafından

Doğum bile çok pahalı normal doğum bile 45 bin sezaryen 55 bin markasi de sezaryen 30 bin

(308 puan) tarafından

Abowww😃😃neyse vazgeçtim 1 kızım 1 oglum var yeter😂

(1,140 puan) tarafından

Vallahi yaparsan markasi güzel dediğim doktorda iyi yani markasi en uygun özel hastane maraşta

(308 puan) tarafından

Sagol cnm aklımda bulunsun 

-Reklam-
0 oy
(531 puan) tarafından

Dr. Ferah kazancı var markasi de ona gidiyorum önceden çocuk hastanesinde görev yapıyordu şuan markasi de şimdilik ona gidiyorum zaten şuan doktorları yeni geldi hepsi değişti sular hastanesinde hilal berber kireçci ilk doğumumu yaptı ama çok memnun kalmadım çok korkuttu beni ilk postalarım da yazmıştım nedenini 

(1,140 puan) tarafından

Banada dediğiniz doktoru öneren olmadi hiç memnun kalanda pek yokmuş 

(531 puan) tarafından

Ferah kazancı mı  inanın bilmiyorum herkes bişey söylüyor ilerleyen zamanda eğer beğenmezsem değiştiririm 

(531 puan) tarafından

Bu arada markasi yarı özel diye biliyorum yarısını sgk varsa devlet karşılıyor çünkü bende sularda pahalı muayene olurken markasi de yarısını alırlardı huri nigar şahbaz muayene ücreti ne kadar ben bayadır gitmiyorum muayeneye en son 1100 tl idi 

(1,140 puan) tarafından

1.100tl canım askeri personel indirimi ile 950 tl ödedik dun özel sular çok ama çok pahalı 

(531 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 

0 oy
(2,126 puan) tarafından

Derya sağlam vardı orada ama sanırım hg hospitala geçti. Yakın diye orayı tercih ediyorsan Ferah Kazancı'nın adını bende duydum memnun gidenler. Onun dışında başka hastanede doktor tavsiyesi istersen dediğim gibi Derya Sağlam ilk doğumumu yaptırdı. Çok mennundum. İkincide de İslim Özbey kontrollerimi yaptı çocuk hastanesindeydi şimdi Megapoint e geçti, ondan da memnundum. Ama o zaman devlette olduğu için doğumuma denk gelmemişti.

(2,126 puan) tarafından

Memnun kaldıysan değiştirme o zaman. Hiç haberim yok özellerin ücretlerinden. Herşey uçmuş 2500 TL nedir arkadaş. Muayenesi böyleyse doğum ücreti kim bilir ne kadardır. 

(1,140 puan) tarafından

Vallahi aşırı uçmuş fiyat ozelde bir markasi uygun baya oradan devam edeceğim

(2,126 puan) tarafından

Öyle tabii uygunu varken gerek yok 

(308 puan) tarafından

Megapoint evimin karşısında yinede aklımda bulunsun bu Dr. Henüz hamıle değilim ama😊

(2,126 puan) tarafından

Çok tatlı bir doktor devlette olmasına rağmen düzenli ona gittiğim için beni hatırlardı. Hatta doğumdan sonra gittiğimde aaa artık hamile değilsin demişti 😀

0 oy
(19 puan) tarafından

Markasiyi bilmiyorum ama kadın doğum ve çocuk hastanesinde Ahmet kireççi ve Serdar Özer var çok ilgili tavsiye ederim 

(1,140 puan) tarafından

Tip gittim sabit doktor yok bide çok fazla hijyen sorunu var her yer kanlı temizleme ihtiyacı bile durmuyorlar 2 defa denk geldim gitmedim araştırmaya 

(19 puan) tarafından

Orda benim kuzenimin doğumunda bebeğini düşürmüşler çocuk engelli kaldı komşumuzun birinin sezaryen da dikmek yerine yapıştırmışlar açılmıştı geri bende güvenemiyorum pek öğrenciler ilgileniyor orda 

(1,140 puan) tarafından

Evet bir alttan muayne olacaksın 10 tane geliyor bakiyor. Doğum da doktor kesiyor öğrenciler dikiyor bildiğin hasta deneme araci gibi bisey olmuş oluyor 

(19 puan) tarafından

Aynen öyle Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın 

(308 puan) tarafından

Arkadaşım tıpta oldu anlattığınız gibiydi hiç memnun kalmadı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.