+3 oy
579 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (307 puan) tarafından

Merhaba hanımlar, arada aklıma geliyor ve kendi kendime sıkıntıya girip üzülüyorum. Benim nikah günüm çok kötüydü. Biz düğün yapmadık, uzağa gelin geldim benim çevrem gelemeyecekti eşimin aile ilişkileri de pek yoktu boşuna masraf olmasın dedik. Nikah günü kuaför suratımı mahvetti, korkunç bir makyaj yaptı (eşimin arkadasinin ablasiymis kuaför güvenerek gelmiştik). Saçım 1 saat sonra açılmaya başladı vs. Nikah masasındayiz eşim evet derken uzunca bir düşündü hatta memur hayır deseydin 6 ay beklemen gerekecekti diyip espri yaptı ama ben incindim o an. Sorunca heyecan yaptım dedi. Nikah salonunun yarısı ise yaramaz arkadaslariydi ve memur konuşurken biri hayır de diye bağırdı biri ayağına bas dedi. Ve eşim benim ayağıma bastı ben onunkine basmayı düşünmemiştim bile. Sonra kalktık artık çıkacağız, bir ***** arkadaşı son pişmanlık neye yarar çaldı herkes gülüyor ama ortada gülünecek birşey yok. Ben ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Işıktan ötürü fotoğraflar da korkunç çıkmış. Eşime diyorum neden arkadaşına müdahale etmedin, herkesin içinde ne yapsaydım dedi o zaman konu kapandı. Ama böyle bir nikah falan görünce hep aklıma geliyor ve eşime inanilmaz sinir oluyorum. İçimi dökmüş gibi oldu biraz ama yorumlarınızı merak ediyorum.

8 Cevaplar

+7 oy
(18,858 puan) tarafından

Kusura bakma ama çok abartmış hatta saçmalamışsın kuaför olayında haklı olabilirsin fakat cevap vermesi için beklemiş o an derin bi nefes almış olmak istemiş olabilir bunda bi sorun yok ben hayır dedim nikah masasında 10 saniye sonra bütün salon şok olunca eveeet diye bağırmıştım buna espiri derler istemese eşin o an nikah masasına gelmezdi erkekler arasında sakın evlenme şu bu şakası hep yapılır buna herkeste güler hatta o an gelinler bile güler sen takacak hayatı kendine zehir edecek yer aramışsın

tarafından

Çokça artık♥️

-Reklam-
+3 oy
(4,587 puan) tarafından

Bence çok gereksiz şeylere takılıp kalmışsın. Erkeklerin eğlence anlayışı da böyle. Sanırsın damadı nikahtan kaçırmışlar. Bizde de arkadaşlarım bana maşa takmıştı eli maşalıyım diye. Herkes gülüp geçti yani ne sanki 😄

+2 oy
(3,251 puan) tarafından

Cok uzuldum senin  adina esinin arkadas cevresi cok kotuymus insaAllah birakmistir onlari 

(307 puan) tarafından

Ayy tabi insanın kendi evi gibi var mı, ben tamam desem bile eşim istemez zaten orası kalabalik diye. Eşim Allah'tan çocuk çok seviyor da valla ona güveniyorum. İşten izin mi alıyor ne yapıyorsa 1 hafta evde dursun. Uykusuz olunca ben hayatımı idame ettiremiyorum😂 görümcem belki kalır diyordum ama ondan da vazgectim, eltimin çocuğunun gözüne gözüne flaş patlatiyor fotoğrafini çekiyor ona buna atmak için. Hiç güvenmiyorum ona da

(3,251 puan) tarafından

En iyisini yaparsin o da baba oldugunu idrak eder hem cocugu birlikte yaptiniz birlikte bakin cocuk gorcez su bu diyeni de kabul etme unutma sen lohusasin kimse bisey diyemez lohusa psikolojisi var derler bu firsati iyi degerlendir kirkin cikmadan o siniri koy cevrene ki kimse haddini asamasin 

(307 puan) tarafından

Ayy şaka gibi gelecek ama burada o lohusa ve kırkı çıkma durumu yok. Eltim doğurdu on gün sonra bebeğiyle nişana geldi. Ben niye geldin kırkın çıkmadı vs diyince de terslemisti." Benim kültürüm" adı altında sinir koyarım, hem şimdiden eşime diyorum lohusanin mezarı açık olurmuş vs diye en azından onda bilinç oluşsun😁 yoksa bebek görmeye diye her Allah in günü gelir bunlar 🙄

(3,251 puan) tarafından

Yavrum bu kultur olaran dusunme psikolojik olarak insan cokuntude oluyo ya onu kullandiyorum 

(307 puan) tarafından

Çok doğru, teşekkür ederim 😊 

+2 oy
(487 puan) tarafından

Şu son pişmanlık neye yarar şarkısını aslında birgün de bayan arkadaşların damada yapmasını isterdim çokta hoş bir espiri değil bence erkeğe evlenince pişmanlık oluyorda kadına olmuyor mu sanki 

Sende çok fazla düşünme bence kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama olan olmuş saçmalamışlar saç makyaj konusunda da haklısın ama geçmiş gitmiş herkesin böyle günlerinde illa ki kötü bir anı var benim de var ama artık çoluk çocuk hayat telaşesi böyle şeyleri düşünemeyecek kadar yoğunum kafam dolu 

(307 puan) tarafından

Eşimin ailesi benimle aynı dili bile konuşmuyor 😁😁 iletişim o kadar zor oluyor ki Cat pat Türkçe biliyor kayınvalidem. Görgü, nezaket gibi kavramlar burada asla yok. Ben birşey diyince sen gelin geldin sen bize alisacaksin biz sana değil lafını carpiyorlar. Davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş sahiden. Bir çok aşırı muhafazakarlar eşim gerçekten evlenene kadar başka birini oynamış. Ben üniversite yıllarımda gezdiğimi falan anlatsam ben ahlaksız edepsiz olurum o kadar yani...

(487 puan) tarafından

Ben 1 sene sevgili oldum sonra evlendim evlediğim ertesi gün ağladım babamlara gidecem vazgeçtim diye:))eşim sen kafayı mı yedin diye bana kızmıştı üstelik 23 yaşındaydım hala çok erken evlenmişim diye serzenişte bulunuyorum bazen üstelik 1 oğlum var birde hamileyim:))

(307 puan) tarafından

Ben de 6 ay sevgili olup evlendim, aşkın gözü kör diyorlar ya ha işte ondan 😂kendi kızım 6 ayda evlense dünyanın sorunu cikarirdim. Ben 25. Yaş gunumde evlendim bir de nikah günümle doğum günüm aynı... Doğum günümü de o günün telaşıyla kimse kutlaması zaten sagolsunlar. Ben de hamileyim, Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi

(487 puan) tarafından

Amin inşallah canım seviyorsan aşılmayacak sorunların yoksa geçmişi düşünme 

(307 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler ❤️ 

+2 oy
(690 puan) tarafından

Bende duyunumu dusunurken sinirleniyorum.kaynanam dugunden bi kaç gün onvğce aradı beni bak kızım annen halan kuafor onlar yapsin senin saçını makyajini düyün icin cok borca girdik maddi imkanımız yok bende ***** gibi kabul etdim.tamam dedim.dügün günümde beni annem hazirladı tamam çok çok kotü deyildi ama tam hazırlanmisdim artik eşimi bekliyorken kaynanam görümcem geldi benim istediyim hatta hayalini kurdugum kuaforde hazirlanmişlardı  o an dünyam başıma yıklmışdı.

(307 puan) tarafından
+1

Aa çok üzüldüm canım, kayınvaliden saf kötüymüş gerçekten okurken benim bile kalbim kırıldı. Belki belki bir zaman geçince bunlar bize çok ufak dertler olarak gelecek ama insan hayatında bir kere yaşadığı bir şeyin mükemmel olmasını istemekte kesinlikle haklı bence

(1,558 puan) tarafından

Ben olsam yüzlerine dahi bakmazdim Heralde sürekli yüzlerine vururdum pişman ederdim

(690 puan) tarafından

Dimi keşke yapsaydım ama ben şok olmuşdum.halada konusu gecmediyi için demedim ama ilk fırsatda o kini de çşkaracagım içimden...

+1 oy
(1,549 puan) tarafından

Amaan takılma bu kadar. Ben haticelerle ilgilenmem neticeye bakarım sonuc evli mutlu yakında da çocuklu  😀

Kız benim düğünde ben eşime dedim ki tüm düğünlerden farklı olarak biz girişten sonra kareografik dans yapalım dedim önce yok felan dedi utanırım dedi sonra ikna oldu. Neyse fikrimin ince gülü bu arada şarkı ben düğüne 1 ay kala ara ara gidiyordum kaynanam gilde dans çalışıyorduk okadar güzeldi ki eşim de hemen öğrendi felan. Neyse düğüne iki gün üç gün kala baktım güzel dansediyor lan düğüne geldik dans başladı benimki boş boş gözlerime bakıyor heyecanlandı kesin dedim alttan alttan sakin ol felan diyip yönlendiriyorum Neyse bizim öküzün arkadaşları siz gidin meyve suyunun içine alkol karıştırın al ağzın kurulmuştur diye pislik yapın benimki de dikince tepesine anlamış ama geç olmuş  😀 

Kendi düğünümde olay çıkaracağım geldi bianda sustum 😀😃 

6 yıl geçti emin ol hiç umrumda değil şuan arkadaşları misilleme yapmış sarhoş etmiş amaan nolursa olsun banane. O rezil olurdu en fazla. 😀😃

Takılma bosver. 

(307 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 😊 biz de eltimin düğününe gitmiştik arkadaşı gel sigara içelim diye çıkarıp içki icirmis aaa karından mi korkuyorsun diyince erkek ya bizimki en çok o içmiş. Bu bu geldi sacma sapan davranıyor aşırı tepki veriyor falan, düğün yerinde bozuntuya vermedim. Ama bu arada alkolden de içenden de hiç haz etmem. Teşekkürler baba travması. O kadar utanmıştim ki o gün o öyle arabada falan bagirdikca. Hala arada arkadaşları gel içelim der bana cinnet gelir. Erkeklerin arkadaşlarından nefret ...

+1 oy
(1,558 puan) tarafından

Aynı şarkı benim nikahımda da çaldı ben hiç oralı olmadım arkadaşı zekasıni koydu ortaya bari nikah  ortamı sade olsaydi ne bu şaka meraki diye açıklama yapacaktım sevinsin neyse gariban başka eğlencesi yok demek ki dedim eşimin yapacak biseyi olmadığından ona zerre sorun çıkarmadım tek kelime bile etmedim . kuaför konusunda haklısın.o an adını unutan insanlar var gerçekten heyecanlanmis olabilir önemli olan nikah anı değil sonrasında nasıl biri bu önemli.

(307 puan) tarafından

Haklısın aslında, ben biraz olgunluktan uzak düşündüğümü farkettim yorumunuzu okurken, teşekkür ederim 

0 oy
(1,480 puan) tarafından

Bence abartı bişey yok canım benim eşimin arkadaşları da böyle ama bana çok komik geliyorlar sonuçta gençlik cahillik hatta benim düğün videomu bi görsen göbekli arkadaşının karnını ovup kimden hamilesin haraketi yapan bile vardı hahahah korana döneminde oldu düğünüm bi arkadaşı başka bi arkadaşından maske istiyor oğlan bir saniye diyip cebinden çıkarıp burnunu silip veriyor göstermeden hahaha düğünden sonra çekip attık hepsine de korana döneminde tek eğlendiğimiz şeyler bunlardı düğün videomuzda hatta 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 926 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
7 cevap 495 göst.
27 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 476 göst.

Kategoriler

1,451,018 soru