Kızım 9 aylık olmak üzere neredeyse her ay hatta ayda 2 kere bile burnu tıkandığı oluyor. Bu son ay toplam 3 hafta boyunca Serum fizyolojikle burnunu acıyorum. Bunu yaşayan varmı normal değil gibi ilk kızım 3 senede toplam ancak 3 kere burnu akmıştır. Neden kaynaklanabilir fikri olan varmı
Geniz eti olabilir yattığı yer havasız tozlu ve nem oranı düşük olabilir . Yatırmadan önce burnunu temizle yarım saat cam aç yattığı yerin yarım saatte hava nemlendiricisi kullan kapısı açık olsun ama benim oğlumda öyleydi ben bunları yapıyordum rahat yatıyordu
Gun içinde 3 4 kere odayı havalandırıyorum gun aşırı odayı süpürüyorum bazen her gün tek yatağın altı çok alçak olduğu için süpürgenin başlığı ulaşmıyor orda toz birikiyor ama sanmam tozdan bu kadar burnu tıkanacağını acaba alerji kaynaklı olabilir mi neyse doktora gitmek şart
Zaditen verir büyük ihtimal alerjikse ama tabi sen yine götür bizde kullandık geniz eti ve alerji için gün içi dahi yatmadan 1 saat önce dediğim gibi pencere aç kapa sonra nemlendirici kullanırsan emin ol daha rahat yatacaktır biz öyle öyle atlattık minicik bir toz dahi onlara yeter ama o kadar alçaksa yatağı sıfırsa yere tabi ona bir şey yapılmaz oğlum 27 aylık bizde park beşik kullanıyoruz her gün yatağının altını üstünü içini süpürür çarşaflarını silkelerim yorgan kullanmıyor uyku tulumu giydiriyorum zaten yastığını da 3 günde 1 değiştiririm ama den yastık kullanmıyorsundur 9 aylık minişe 🌺❤️ ay benim 9. Ayı çok zordu oğlumun aklıma geldi bir an
Ilk oglumda serum fizyolojik kullanmadim bile ama kucuk oglumda dogdugundan itibaren 6 7 ay hep actim burnunu. Sık sık temizlemek lazim birikiyodur icerde. Ev cok sicak veya havasizsa o da tikiyor.
Çok yoruldum ya bu durumdan sanki ömrüm burnunu açmakla geçiyor. Doktora götüreceğim bana normal gelmiyor bu kadar dolması
Ama normal. Hastalik olsa ates olur.
1,491,620 soru
24,373,816 cevap
348,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın