Yani almışsın artik güzel değil desek ne değişecek bilemedim. Güle güle kullan🙂
Beyenmedin mi cnm
Gri ve siyahi kalmamisti krem rengi vardı bedenim ve bu modeli çok beyendim hep biyle bjr takımım olsn istemistm aldm nasıl bu kızlar güzl mi
Yani sen beğendiysen kim nedesinde.. yaşına uygun değil bence ne kıyafetler var sizlere göre
Yaşım cnm 25 uygun değil mi yaşıma göre
Yaşım cnm 25 uygun değil mi yaşıma göre siyahi ve grisi yoktu krem vardı bu tarz hoşuma gitti ya ama fikir yorum almak istedim
Yani bence değil zevk meselesi tabi
Ben beyenmedim canim. Modasi gecti sanki bunlarin. Yasinda daha 25 mis bunlari 35-40 yas civari giyiyo genelde.
Bi de kapali diye tercih etmis olabilirsin ama sana buyuk olmus biraz uzerinde iyi durmamis.
Sen beğenip almışsın güle güle giy ❤️ ben çok tercih etmiyorum böyle modelleri
Canım hayırlı olsun güle güle giy aldıktan sonra buraya nasıl diye sorma bence çünkü herkesin zevki ayrı tartışılmaz sonra sende heves etmişsin hevesin gitmesin ❤️
Hiç hoş durmuyor tatlım 🥲
Ben hiç beğenmedim canım
Sanki tam oturmamis canim ya imkanin varsa degistir boydan bi elbise al daha guzel
Asko tam oturmamış üstüne bağlama yeri güzel durmuyo ama sen beğenmissin ki almışsın giy
Büyük gelmiş sanki ben pek beğenmedim modelini
Güle güle giy ama üzerinde emanet gibi durmuş canım 🤷🏻♀️
35 uzerı gıyıyor demısler ama ben 35 uzerını böyle takım gıyerken hıc gormedım bence 20 lı yaslra daha uygun kombınlersen daha güzel durur güle güle gıy
Bi olmamışlık var sanki. İçinde ki gömlek bol elbise oturmamış
Kötü kötü çok kotu
Güle güle giyde canım
Benim tarzım değil ben pek begenemedim
Sana bı tık büyük gibi güzel kombinlenirse olur gibi ☺️
1,442,122 soru
23,702,934 cevap
311,760 kullanıcı