İki kez doktora götürdüm ilaç verdiler ama geçmiyor ne burun akıntısı nede öksürük kızlar bide çalişiyorum kendimle götürüp getiriyorum. Önereceğiniz evde yapabileceğim birşey varmi
Pekmezle sirkeyi karistirip verdin mi bi kac damla da limon *** 2 gunde kesiyo
Bal sarımsak karıştırip denedin mi canım 1 yaş üstü ise tabi
Yok bacim yokkk
1 ayda 2 kez antibiyotik kullandik ateş düşüyor burun akıntısı ve öksürük geçmiyor
Eczaneden takviyeler aldım.
Doğal kürler yaptım yaptırdım.
Ciger filmi cektirdim içim rahat etmedi diye ter temiz
Kbb ye götürdum sinüzit cikti ilac ve fisfis kullandi yok ayni gene ayni
Hele evde yapilabilecek tum doğal karisimlari yaptim.
Burun akintisi balgam yapiyor o da öksürtüyor en son ventolin oksuruk surubu kullaniyorum mecbur o da kesmiyor
Hangi cocugu gorsem öksürüyor hele parklarda koro gibi öksürüyor tüm cocuklar bu nedir ben anlamadim deliricem yemin ederim
El benden de o kadar çocuklar da bu böle ne olcak ne yapcaz dedim doktor a zamana bırak 15 gün sonra kontrole gelin diyo
Akgünluk sakızı denediniz mi acaba.
Kiziminda öksürüğü var ayva suyunu kaynatıp içiyorim iyi geliyor
Ciger filmi cekildi mi
Hava vermediler mi bize hava verdiler oksurugumuz azaldi carsambadan veri kullaniyorum havlar sekilde mi oksurugu nasil cocuk.doktoruna gotur bir
Çok geçmiş olsun.. iki aydır yakalandık bı türlü geçmiyor..
Dut suyu. Kuru dut kaynatıp verin öksürüğe birebirrr. Fakat unutmayin ki sürekli farklı şeyler vermek daha kötü yapar. Şimdi burda birimiz dut suyu dedik digeri pekmez digeri ayva dedi diye hergün birini deneme. 3-4 gün dur suyunu dene o sekilde yap yani . Sürekli karistirirsan daha kötü olur
Canım 21 aylık kızmda benim öyle ya 1 aydır öksürük burun akıntısı bitmedi
Eczaneden bisolnatur bitkisel şurup aldık kesildi çok şükür deneyin isterseniz internetten yorjmlarina da bakabilirsiniz
1,493,351 soru
24,400,046 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın