+3 oy
153 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (31 puan) tarafından

image

Önünde böyle birsürü kısa saçları var napabilirim uzaması için

10 Cevaplar

+2 oy
(2,342 puan) tarafından

Duştan sonra hafif nemliyken besleyici yağlardan sürebilirsiniz. Argan, badem, Hindistan cevizi yağı gibi... 

-Reklam-
+2 oy
(2,342 puan) tarafından

İlk doğduğunda mustela kullandım 3-4 ay sonra Sebamed ile devam ettim 3 buçuk yaşında hala Sebamed kullanıyorum 

+2 oy
(1,163 puan) tarafından

Ben oğluma sebamed kullanıyordum . Sonra Eyüp Sabri aldım 27 aydan sonra ilk kez o da kötüymüş . Şimdi incia diye bir marka varmış onu alacağım numarada sebamedin içinde de kötü şeyler varmış ama oğlumun saçları çok uzun 

(8,296 puan) tarafından

Eyüp Sabri kötü müymüş ya neden memnun kalmadın bir ara bende almayı düşünmüştüm onu 

(1,163 puan) tarafından
+1

İçeriği temiz değilmiş canım birde şikayetvarfa sürekli alerji olan çocuklar vardı . Benim oğlumda alerjik biraz kullanmadım 

(8,296 puan) tarafından
+1

İyiki almamışım bende o zaman 

+2 oy
(1,098 puan) tarafından

johnson baby kullanıyorum banyoda ve mutlaka saçlarına krem sürer tararım çıkmadan. Çıkınca da nemliyken argan yağı ve Hindistan cevizi yağı sürerim üstüne de elsevin besleyici kremini sürerim öyle fönlerim 4 yaşında benimki 

(1,415 puan) tarafından

Maşallah ben kendi saçıma yapmıyorum bu kadar bakım 🤗 O yağlar yağlı yağlı bırakmıyor mu kuruyunca peki? Kızımda da kendimde de denedim yağlı bir görüntü oldu sonradan sevemedim.

(1,098 puan) tarafından

Yok canım diplerine asla değdirmiyorum diplere değerse yağlanır. Aynı banyoda krem sürdüğümüz gibi saç boyu kadar sürüyorum. Bide banyodan çıktığı gibi ıslakken en önemlisi hiç hiç yağlanmıyor canım 

(31 puan) tarafından

Saç kremimi kullanıyorsun onu hangisini kullanıyor 

(1,098 puan) tarafından

Evet banyoda pantenin kremini kullanıyorum çok uzun kızımın saçı taramazsam banyoda dışarıda açamıyorum 

+2 oy
(21 puan) tarafından

Doğduğundan beri dalin kullanıyorum 5 yaşında kızım halaa dalin kullanıyorum dilinden şaşmayın yılların markası güvenilir olduğunu düşünüyorum 

+2 oy
(528 puan) tarafından

Doğumdan 2 yaşa kadar Mustela kullandım sonrasında Pureseed markaya geçtim. biraz pahalı ama aşırı iyi tavsiye ederim. 

+1 oy
(5,323 puan) tarafından

Bizimki mustela ama erkek çocuğu böyle problemleri olmadığı için tavsiye veremeyeceğim 

0 oy
(1,107 puan) tarafından

Kızımın saçları erkek saçı gibiydi hiç uzanıyordu eczacımız biobaby diye bir şampuan tavsiye etti 3 numara erkek saçı gibi olan saç şu an bağlanıyor daha şampuanın şişesi bitmedi. Trendyolda eczaneye göre bir tık ucuza da satıyor marka kendisi tavsiye ederim hem içeriği temiz hem yerli hemde ucuz 

0 oy
(13,976 puan) tarafından

Sebamed ikisine de. Saç uzaması için ecowell iyi

0 oy
(18,757 puan) tarafından

Sebamed ve bepanthol kullaniyorum ikiside temiz içerikli

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 946 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 718 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
15 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 279 göst.
9 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,699 soru

23,794,775 cevap

317,047 kullanıcı

...