Önünde böyle birsürü kısa saçları var napabilirim uzaması için
Duştan sonra hafif nemliyken besleyici yağlardan sürebilirsiniz. Argan, badem, Hindistan cevizi yağı gibi...
İlk doğduğunda mustela kullandım 3-4 ay sonra Sebamed ile devam ettim 3 buçuk yaşında hala Sebamed kullanıyorum
Ben oğluma sebamed kullanıyordum . Sonra Eyüp Sabri aldım 27 aydan sonra ilk kez o da kötüymüş . Şimdi incia diye bir marka varmış onu alacağım numarada sebamedin içinde de kötü şeyler varmış ama oğlumun saçları çok uzun
Eyüp Sabri kötü müymüş ya neden memnun kalmadın bir ara bende almayı düşünmüştüm onu
İçeriği temiz değilmiş canım birde şikayetvarfa sürekli alerji olan çocuklar vardı . Benim oğlumda alerjik biraz kullanmadım
İyiki almamışım bende o zaman
johnson baby kullanıyorum banyoda ve mutlaka saçlarına krem sürer tararım çıkmadan. Çıkınca da nemliyken argan yağı ve Hindistan cevizi yağı sürerim üstüne de elsevin besleyici kremini sürerim öyle fönlerim 4 yaşında benimki
Maşallah ben kendi saçıma yapmıyorum bu kadar bakım 🤗 O yağlar yağlı yağlı bırakmıyor mu kuruyunca peki? Kızımda da kendimde de denedim yağlı bir görüntü oldu sonradan sevemedim.
Yok canım diplerine asla değdirmiyorum diplere değerse yağlanır. Aynı banyoda krem sürdüğümüz gibi saç boyu kadar sürüyorum. Bide banyodan çıktığı gibi ıslakken en önemlisi hiç hiç yağlanmıyor canım
Saç kremimi kullanıyorsun onu hangisini kullanıyor
Evet banyoda pantenin kremini kullanıyorum çok uzun kızımın saçı taramazsam banyoda dışarıda açamıyorum
Doğduğundan beri dalin kullanıyorum 5 yaşında kızım halaa dalin kullanıyorum dilinden şaşmayın yılların markası güvenilir olduğunu düşünüyorum
Doğumdan 2 yaşa kadar Mustela kullandım sonrasında Pureseed markaya geçtim. biraz pahalı ama aşırı iyi tavsiye ederim.
Bizimki mustela ama erkek çocuğu böyle problemleri olmadığı için tavsiye veremeyeceğim
Kızımın saçları erkek saçı gibiydi hiç uzanıyordu eczacımız biobaby diye bir şampuan tavsiye etti 3 numara erkek saçı gibi olan saç şu an bağlanıyor daha şampuanın şişesi bitmedi. Trendyolda eczaneye göre bir tık ucuza da satıyor marka kendisi tavsiye ederim hem içeriği temiz hem yerli hemde ucuz
Sebamed ikisine de. Saç uzaması için ecowell iyi
Sebamed ve bepanthol kullaniyorum ikiside temiz içerikli
1,448,699 soru
23,794,775 cevap
317,047 kullanıcı