+4 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (1,244 puan) tarafından

Benim oğlum eşimden bir şey isterken aşkım şunu yapar mısın bunu getirir misin diyorum ben o da benden veya babasından bir şey isterken misal bugün ekmek istedi benden aşkım bir tane ekmek verebilir misin diyor bana 🥹🥲😂 birde eşim beni seni seviyorum diye öper sonra oğlumu da seni çok seviyorum diye öper sarılır o da bize anne seni çok seviyorum baba seni çok seviyorum diye gelir öper illa o an olması gerekmiyor ansızın bile diyor ❤️ sizde var mı böyle şeyler ?  çocuk ne görürse ne duyarsa onu kapıyor 🥰

20 Cevaplar

+3 oy
(3,238 puan) tarafından

Of idik sorma kafami sisiriyo butun gun dun kardesim evde bos durma gel cocukla oyalan temizlik yapcam dedim o da anlatiyo iste anneme iftarini hazirlarim arkadaşıma ugrarim sonra gelirim gibi gibi benim oglan papagan gibi tekrarliyo hep yapiyo buni resmi yerlerde de gecen saglik ocagina gittim kapi scik muayene oluyo doktor hastata ne soylese benimki tekrarliyo oglum sus susmuyoda gecen markette adam telefonla konusuyo onun konustuklarini tekrarliyo bunun disinda bizden ogrendigi de cok sey var tabi mesela bana gelmiz anne parka gidelim ister misin diyo aynisini ben ona soruyorum 

(1,244 puan) tarafından

Hahhahahh 😂😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
(3,758 puan) tarafından

Hadi gözün aydııın diyo 

(3,758 puan) tarafından

Genelde bişey dökünce yada telefonun şarjı bitince hadi gözün aydııın diyorum ben sabah bardak devirdim oda bana diyo aynısını 😅😅😅 çok komik oluyolar 

Dedesi yemekten sonra Havva çay diye babannesinden çay ister geçende benimki ayak ayak üstüne atmış havva caaayyy diyo 😅😅

(1,244 puan) tarafından

Ben oğlumu çok mu naif yetiştiriyorum acaba hep rica ediyor misin musun 😂 

(3,758 puan) tarafından

Ne görürlerse onu yapiyolar normalde bizimkide verir misin yapar mısın der çünkü demezse diyene kadar yapmam adam akıllı istesin diye ama dedesi dikkatini çekmiş demek ki hemen kaydetmiş belleğe 

(1,244 puan) tarafından

Bende Konya ya gidince değişir diye tahmin ediyorum burada sadece ben ve babasını görüyor orada maile bakalım ne görürlersenonj kapıyorlar tabi 

(3,758 puan) tarafından

Çok zor olcak senin için 

+1 oy
(25,781 puan) tarafından

Kisim degilde kardesim yapardi benim hep. Herkes kızım diyordu bana kardesim ilk konusmaya basladiginda kizim diyordu sjsjsj

(1,244 puan) tarafından

Evet bak bu çocuklarda var birisi başkasına anne diyor ya oğlumda ona anne diyor 😂😂😂

+1 oy
(3,785 puan) tarafından

Benim kızımda sürekli bana ,anne babam senin aşkın mı diyor, aynı şekilde eşime de baba annem senin aşkın mı der,nerden öğrenmiş bilmiyorum çünkü benle eşim birbirimize bu zamana kadar aşkım kelimesi kullanmadık 😁

(1,244 puan) tarafından

Belki birilerinden duymuştur 

+1 oy
(9,500 puan) tarafından

Oğlum aşkım dior kızımda  mami dior bana 🤣

(1,244 puan) tarafından

Hahhh mami niye snnsns

+1 oy
(1,548 puan) tarafından

Oğlum bize her istediğini yaptırmak için GÖZÜNÜ SEVDİĞİM HADI der bide iki de bir gelir iyi ki beni dogurmussn anneciğim der sürekli öyle derdim iyi ki dogurmusum derim. 😀😃 daha var da 😀 ...

(1,244 puan) tarafından

İşte böyle olacaksın iyi ki doğurmuşsun süper 😀

(1,548 puan) tarafından

😀😃  sorma ya çok fena benim sıpa yağ ceikme bal sürme ne ararsan onda 😀

+1 oy
(3,115 puan) tarafından

Kızım herhangi bir şey bittiğinde bana sorar anne bitti mi diye. Ben de bitti kuzum derim. Onu öğrenmiş bir şey bitince bitti kuzu diyor. 2.5 yaşında .

(1,244 puan) tarafından

Hahah 😂

+1 oy
(5,910 puan) tarafından

Durup dururken üzerime atlayıp dişlerini sıkarak yanaklarımı çekiştiriyor 😒 böyle sevgi gösterisi mi olur? Çünkü ben öyle seviyorum sıpayı🤣

(1,244 puan) tarafından

Eee ne görürse 😀

+1 oy
(752 puan) tarafından

Karıcım dediği bile oluyor hayır benim karım diye kavga ediyorlar.  Bazen gekip Nuraycım sütümüz var mı diyor ? Nuraycım ekmeğimiz var mı diyor. Onun haricinde gün içinde 10-20 kere beni seviyor musun anne diyor. Bugün misal iyileşmem in bana çorba yapar mısın annecim dedi.

(1,244 puan) tarafından

Hahhhh yakalayıp ısırmalık 

0 oy
(3,323 puan) tarafından

Gün içinde yoruluyorum 2 dk otirim diyorm habire bişi istiyor Bnde bı rahat vermedin bı rahat oturturmadin diyorm , oda tlfnda oyun oynuyor sesleniyorm gel yemek ye diyorki bı rahat oyun oynatmadin bı huzur vermedin 

(1,244 puan) tarafından

😂😂😂 huzur ver çocuğa hdjjdj

0 oy
(222 puan) tarafından

Anne bu nee anne nie anne sıkıldım anne park anne dondurma bütün gün sadece bunları tekrarlıyor 26 aylık 

(1,244 puan) tarafından

Aslında bu kötü bir şey değil ya duygularını dışa vurabiliyor sende sabırlı bir annesin ki rahat davranıyor 🥰

0 oy
(640 puan) tarafından

Aferin oğluma diyor. Ben bir iş yapsam anne yaptın mı aferin oğluma diyor bana.   Bir de üç küçük domuzcuk hikayesinden şeyi öğrenmiş, durup durup evini başına yıkarım diyor bana 🤭🤭😌😌

(1,244 puan) tarafından

Hahahaha küçük patron 😀

0 oy
(200 puan) tarafından

Evde beni gülümmmm diye çağırıyor 😅😅 3 yasinda bu arada. 6 aylik kardesi bugun ek gida tadimi yapmak istemeyince de sey dedi anne birak kendi yesinnn lutfeen😅 blw bebegi o kendisi yiyor da 😍

0 oy
(21,302 puan) tarafından

Geçende ilk defa kocam dedim oyun oynuyorlar geldi bana senin kocanı öldürdüm dedi akıllı oğlum diyorum akıllı annem diyor canım oğlum canım annem falan. bir de kendi ile ilgili dediğim şeyleri tekrar ediyor mesala akıllı durdu hak etti diyorum başka zaman başka bir şey isterken akıllı durdum ama hak ettim diyor :)  Anne beni sen doğdun göbüşünden çıktım da sevgi ve istek cümlelerinden biri ❤️😅

0 oy
(447 puan) tarafından

16 aylık oğlum yapmaması gereken bir şey yaptığında haaayyır deyip işaret parmağımı sallıyorum yapmaması için sabahları ben ona kahvaltı verirken veya yemek yedirirken haaayır diyip bana parmak sallıyor. Onun haricinde evde ne zaman tartı görse ayağıma getiriyor üstüne çıkıp bi sayılara bakıyor bi bana bakıyor. Elimi tutup tartıya çıkarıyor beni 😂 ben ona yemek yedirirken mutlaka o da bana yediriyor ben yemezsem o da yemiyor oruç tutuyorum elimle almış gibi yapıp kenara koyuyorum içtiği suyu yemeği herşeyi kendi yediği şey bitmişse bile ağzından çıkarıp bana veriyor 🤣

0 oy
(4,558 puan) tarafından

Oğlum çok yaramaz Kaynanam ezan okunurken Allah akıl versin az uslu ol diye dua etmiş simdi her gördüğü yerde Allah sana akıl versin diyo kaynanama 😁

0 oy
(920 puan) tarafından

Caniiiim yavruuum seni çok seviyorum çiçeğim diyo🥰🥰🥰

0 oy
(65 puan) tarafından

Babasından duymuş rahat ol koçum diyor

0 oy
(66 puan) tarafından

Geçen yemek yapıyodum odasından koştur koştur geldi anne baak diyo efendim oğlum dedim iyiki varsın annem benim diyo gözlerim doldu belki de en çok bu iki kelimeye ihtiyacım vardı 

😍

0 oy
(52 puan) tarafından

3 yaşında oğlum çok ağlaktı kardeşi de 1 yaşında o da ağlak bebek bazen biri bitiyo öbürü başlıyo sırayla ağlamayın diyodum şimdi kardeşi ne zaman ağlasa hemen diyo ki kardeş sırayla ağlama 😂😂

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
+3 oy
12 cevap 414 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde mcecence (66 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 581 göst.
+1 oy
16 cevap 608 göst.

Kategoriler

1,450,891 soru