+1 oy
142 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,323 puan) tarafından

Iftar icin misafir cagiracgm fakat agir misafir yani yemek kültürleri lezzetleri başka her seyi de kolay kolay begenmiyorlar. Ana yemek  vs fikir istiyorum kızlar yardımcı olur musunuz bir de elimde bayaga patatesim var onunla da yapabilecegim bir sey önerirseniz sevinirim.

5 Cevaplar

0 oy
(12,362 puan) tarafından

Sulu köfte yap hem patates de var içinde yanına pilav çorba olarak da mercimek çorbası falan olur diye düşündüm 

(12,362 puan) tarafından

Niye her şeyi beğenmiyolarmış onda takılı kaldım 😁

(1,323 puan) tarafından
+1

Patatesi salata püre gibi ara yemek olarak farkli ne yapbilirm demek istedim cnm antepliler yemek kültürleri farklı o yüzden sanırım 

(12,362 puan) tarafından

İnternet'e araştır onların kültürlerine göre neler varmış daha kolay olur senin için benim hiç bilgim yok oranın yemek kültürü konusunda 🥲

-Reklam-
0 oy
(5,225 puan) tarafından

Etli patates yemeği yapabilirsin internette gordum kıymalı patates oturtma fırında yapabilirsin mesela

0 oy
(879 puan) tarafından

Bugün ki menüm .. lahmacun.   Tavuklu patates bezelye sulu  .  Pilav ve ayran çorbası  yeşillik vs. Falan filan 

0 oy
(3,376 puan) tarafından

Benim elti antepliyidi annesi yemege davet etti mervimek corbasi karni yarik pilav borek ve dolma yapmisti yani yeterli bi menu ama oyle abarti da degildi o da antep bu da antep yani sasirdim peygamber efendimiz bir bardsk sutle kac kisilik misafir agirlamis 

(748 puan) tarafından

Peygamber efendimizin ahlakı suanki muslumanlarda olsaydı kimse evinde ekmeksiz kalmazdı🤔komsu unutulmazdi

0 oy
(3,364 puan) tarafından

Antepliler sultan kebabina bayılır 2 gün önce antepli arkadasimdaydim sultan kebabı yapmış sarma zencefilli mercimek çorbası bide bulgur pilavı yapmıştı ama aşırı acı severler 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 81 göst.
+3 oy
2 cevap 116 göst.
+3 oy
14 cevap 400 göst.
+1 oy
3 cevap 94 göst.
7 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Serapse (239 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,814 soru