+3 oy
80 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (77 puan) tarafından

Bugün mevlüd verdik ve çok yoruldum belim çok agriyo belirtilerim kayboldu gibi mide kazinmam çok oluyo gzimda acı tat istahszilk yorgunluktanmı acaba

4 Cevaplar

0 oy
(311 puan) tarafından

Hamilelik bu belli olmuyor yani bugün iyiysen yarın kötü olabiliyorsun  günü bırakın 1 saat öncesi sonrası bile belli olmuyor canım korkulacak bişe yok yorgunluktandir bide İlk zamanlar kimi daha çok halsiz mide bulantısı kiminin iştahı artıyor veya azalıyor 

-Reklam-
0 oy
(6,954 puan) tarafından

hic belirti olmasina da gerek yokki. ister kaynolsun ister hic olmasin bir anlam ifade etmiyorki. ben sapasaglam tas gibi dogurdum iki tane bir kere midem bulanmadi bir kere bile oram buram agrimadi hicbiseyden tiksinmedim o kokmadi bu batmadi sapasaglamdim masalalh:))) hic hastalikli gibi olmayanheves edip ay niye su olamuo bu olmuyor bende diye kendimi dinlemedim. nirmal seyrinde hayatimi yasadim keyfime bakdim:)

(3,211 puan) tarafından

Hey maşallah 😅😅bende 5 ay yerlerde süründüm🤭

(77 puan) tarafından

İşte bu kişiye göre degidiyo bı ağız acısı midelazintidi çok kötü bebeğim sağlıklı oldusad cekmeye razıyım bütün annler böyle işte hep tedirginlik 

(3,211 puan) tarafından

Benimde 7. Haftada başlamıştı acı tat mide bulantısı kusma 5 aya kadar sürmüştü,. muhtemelen seninki de yeni başlamıştır ama inşallah erken biter 

0 oy
(3,074 puan) tarafından

Bol bol dinlen yorma kendini bu haftalarda en dikkat etmen gereken haftada yormuşsun kendini Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin gebeliğin her haftasında farklı belirtiler ortaya çıkabilir dinlenince geçmezse doktora görünürsün hayırlısı olsun inşallah 

(77 puan) tarafından
+1

İnsallh rabbim sağlıkla kolaylikla kucagma almay nasp etsin

0 oy
(569 puan) tarafından

9 ay boyunca hiç helirti yoktu arama yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ruya123 (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 4,098 göst.
12 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 97 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde gzmcm.blbl (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Cangul19 (97 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,178 soru

23,690,027 cevap

310,867 kullanıcı

...