0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Günaydın kızlar ben kutu bı rüyayla uyandım Sabah anlamini çok merak etim internete yazdım bı sürü degisik yazılar çıktı buraya sorum belki anlamını bilen olur şimdi ben rüyada bı tane görümcem var evi uzak bı köyde oraya giderken artık köye yakın arabadan iniyorduk ben çocuklarım eşim bide arkadaşımla kızıydı yanımızda yürüyoduk birden önümüze bı kurt çıkıyordu sonra siyah ayı geliyordu buyle guzlerimize bakiyolardi birden kurt arkadaşımın çocuğun yanağını ısırıyordu hepimiz bagiriyorduk sonra benim etfarfimda dolanıyordu kurtla aylı bacağımı ısırmak için ben uyle korkup bağırıyordum ki eşime yardım et diyordum oda yardım edemem diyodu sonra onlar ban doğru gelince onlarla resmen savsiyordum kutru tutup uzağa atıyordum ayiyada bı tekme atıyorum ve ikisini kendimden uzaklaştırıp kaciyoduk göromceme gidyiduk camdan dışarı bakiyodum artık evimize gidelim diye  ama iki tane siyah ay dışarda bizi bekliyordu son buyleydi biraz uzun oldu kusura bakmayın ama hem çok korktum hemde merak etim sizce bu rüyanın anlami nedir

2 Cevaplar

0 oy
(4,910 puan) tarafından

Ben rüyada neler görüyorum bi bilsen 😁😁 hayra karşı 

(11 puan) tarafından

Bende guruyorum genelde ama ilk defa bu kadar net ve kokrulu bı ruya gurdum

-Reklam-
0 oy
(3,527 puan) tarafından

Bacım Diyarbakırlı misin benim bı arkadaş ta O ve Ö leri U Ü diye kullanıodu😃

İlgili sorular

+1 oy