Kızlar bende şuan soldakinden var kısa sürede fırça kısmı kötüleşmeye başlıyor sağdakinden almayı düşünüyorum var mı kullanan silikon daha uzun süre gider diye düşündüm diğeri direkt çöp oluyor kötüleyince
Bnde ilk önce sari olandan kullandım kısa sürede lotu olup ve kullanışlı değildi ama mavi olandan silikonlu olan yani uzun süre kullanıyor ve memnunum şuan silikonlu olanı kullanıyorum Bn
Çok teşekkür ederim diğerini bir de temizleyemiyorum sıcak su yapsam yine büzüşüp çöp olacaktı
Güzel temizliyor mu mavi olan
Bende bundan alıp deneyeyim inşallah çok teşekkür ederim
Rica ederim 🤗
Mavi olandan var hiç birşey olmadı hala yeni gibi duruyor oğlum artık biberon kullanmadığı için yağdanlik için falan kullaniyorum :)ince şişeleri temizliyorum
Bazen benimde aklıma geliyor bunla şişeleri temizleyesim geliyor 😂
ilk baştaki sarı hemen yıpranıyor o çiçek singer kısmı çıkıyor yerinden takmakta zor boşuna alma derim.silikonluyu bilmiyorum kullanmadım ama mantıklı gibi uzun süre kullanırsın
Şuan evde sarı olandan var üçüncü alışım benimde ilk aldığım sünger kısmı sıkıntılıydı ikincinin fırçası bozuldu şuanki de ayno kötülemeye başladı 🤦🏻♀️ silikonu almayı düşünüyorum o da bana uzun süre gider gibi geldi
eğer varsa o süngeri oraya dikebilirisn ben öyle yapmıştım bi süre idare ediyordu .iğneye doluyorsun ortadaki yuvarlak plastik kısma
Şuanki yerinden çıkmadı da önceki öyleydi
Bunlar dahil bir çok markanınkini kullandım ve halâ n yazık ki kullanıyorum. Uzun ömürlü istersen silikonlu (bende ki ebebek ve gri) güzel temizlik istiyorsan sarısı (ama dayanıksız)
Aynen yakında atarız gibi duruyor🤭 benimkide koparır herhalde ya daha 2 dişi var henüz 😁😁
Minnoşş❤️O bide dişini kaşır onla şimdi
Evet evet gacır gucur sesler çıkıyor 😁
Allah yardımcınız olsun ☺️❤️
Aminn ❤️
Silikon güzel temizlemiyor ya. Eskimiyor evet ama mesela mama azıcık kurusun silikon çizgi çizgi bırakıyor sünger gibi değil uğraştırıyor
Evet onu da düşündüm ama bi yandan sürekli değişmekten iyidir silikon olan
Zararı olmaz ya benimki üç yıldır bizimle. Biberon kalktı ama başka şeylerde kullanıyoruz
Bu markaları bilmiyorum
Bebek sallıyorum gidemiyorum
Benim halam Almanya malı hediye getirdi 1 yıl oldu kullanıyorum halen sapasağlam çok güzel
Silikon mu o da
Markasını atarmisin bende getirteyim
Silikon değil
Sabah bakayım üstte marka var mı
Marka yok ama bu
aalt kısımda ise küçük bir fırça var o da biberon emziği için
Ben şu sarı olandan aldım. Kızım Biberon kullanmadı ama buzagalarin biberonlari için kullanıyorum süngeri çabuk deforme oluyor silikon daha kullanışlı duruyor bu yuzden
Evet hemen eskiyor sarı olan
Ben kullaniyorum coook memnunim e bebek kendi markasininkini almistim uygundh baya.Cok daha steril temiz bence kesinnn alin
Çok teşekkür ederim🌸 deneyecem inşallah bende oradan almayı düşünüyorum
1,440,571 soru
23,681,724 cevap
310,298 kullanıcı