+3 oy
221 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,976 puan) tarafından

Kızlar bende şuan soldakinden var kısa sürede fırça kısmı kötüleşmeye başlıyor sağdakinden almayı düşünüyorum var mı kullanan silikon daha uzun süre gider diye düşündüm diğeri direkt çöp oluyor kötüleyince

image

8 Cevaplar

+3 oy
(2,362 puan) tarafından

Bnde ilk önce  sari olandan kullandım kısa sürede lotu olup ve kullanışlı değildi ama mavi  olandan silikonlu olan yani uzun süre kullanıyor  ve memnunum şuan silikonlu olanı kullanıyorum Bn 

(2,976 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim diğerini bir de temizleyemiyorum sıcak su yapsam yine büzüşüp çöp olacaktı 

(2,976 puan) tarafından

Güzel temizliyor mu mavi olan 

(2,362 puan) tarafından
+1

image

Bnde bundan  var   memnunum
(2,976 puan) tarafından

Bende bundan alıp deneyeyim inşallah çok teşekkür ederim 

(2,362 puan) tarafından
+1

Rica ederim 🤗

-Reklam-
+3 oy
(5,131 puan) tarafından

Mavi olandan var hiç birşey olmadı hala yeni gibi duruyor oğlum artık biberon kullanmadığı için yağdanlik için falan kullaniyorum :)ince şişeleri temizliyorum 

(2,976 puan) tarafından

Bazen benimde aklıma geliyor bunla şişeleri temizleyesim geliyor 😂

+2 oy
(1,116 puan) tarafından

ilk baştaki sarı hemen yıpranıyor o çiçek singer kısmı çıkıyor yerinden takmakta zor boşuna alma derim.silikonluyu bilmiyorum kullanmadım ama mantıklı gibi uzun süre kullanırsın 

(2,976 puan) tarafından

Şuan evde sarı olandan var üçüncü alışım benimde ilk aldığım sünger kısmı sıkıntılıydı ikincinin fırçası bozuldu şuanki de ayno kötülemeye başladı 🤦🏻‍♀️ silikonu almayı düşünüyorum o da bana uzun süre gider gibi geldi

(1,116 puan) tarafından
+1

eğer varsa o süngeri oraya dikebilirisn ben öyle yapmıştım bi süre idare ediyordu .iğneye doluyorsun ortadaki yuvarlak plastik kısma

(2,976 puan) tarafından

Şuanki yerinden çıkmadı da önceki öyleydi 

+2 oy
(2,694 puan) tarafından

Bunlar dahil bir çok markanınkini kullandım ve halâ n yazık ki kullanıyorum. Uzun  ömürlü istersen silikonlu (bende ki ebebek ve gri) güzel  temizlik istiyorsan sarısı (ama dayanıksız)

(2,976 puan) tarafından

Aynen yakında atarız gibi duruyor🤭 benimkide koparır herhalde ya daha 2 dişi var henüz 😁😁

(2,694 puan) tarafından
+1

Minnoşş❤️O bide dişini kaşır onla şimdi

(2,976 puan) tarafından

Evet evet gacır gucur sesler çıkıyor 😁

(2,694 puan) tarafından
+1

Allah yardımcınız olsun ☺️❤️

(2,976 puan) tarafından

Aminn ❤️

+1 oy
(4,648 puan) tarafından

Silikon güzel temizlemiyor ya. Eskimiyor evet ama mesela mama azıcık kurusun silikon çizgi çizgi bırakıyor sünger gibi değil uğraştırıyor 

(2,976 puan) tarafından

Evet onu da düşündüm ama bi yandan sürekli değişmekten iyidir silikon olan 

(4,648 puan) tarafından
+1

Zararı olmaz ya benimki üç yıldır bizimle. Biberon kalktı ama başka şeylerde kullanıyoruz

+1 oy
(2,278 puan) tarafından

Bu markaları bilmiyorum 

Bebek sallıyorum gidemiyorum 

Benim halam Almanya malı hediye getirdi 1 yıl oldu kullanıyorum halen sapasağlam çok güzel 

(2,976 puan) tarafından

Silikon mu o da 

(505 puan) tarafından
+1

Markasını atarmisin bende getirteyim 

(2,278 puan) tarafından
+1

Silikon değil 

(2,278 puan) tarafından
+1

Sabah bakayım üstte marka var mı

(2,278 puan) tarafından
+1

Marka yok ama bu 

imageaalt kısımda ise küçük bir fırça var o da biberon emziği için

+1 oy
(14,268 puan) tarafından

Ben şu sarı olandan aldım. Kızım Biberon kullanmadı ama buzagalarin biberonlari için kullanıyorum süngeri çabuk deforme oluyor silikon daha kullanışlı duruyor bu yuzden

(2,976 puan) tarafından

Evet hemen eskiyor sarı olan 

+1 oy
(1,277 puan) tarafından

Ben kullaniyorum coook memnunim e bebek kendi markasininkini almistim uygundh baya.Cok daha steril temiz bence kesinnn alin 

(2,976 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim🌸 deneyecem inşallah bende oradan almayı düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
8 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
30 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde EmelSezer07 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 484 göst.
0 oy
8 cevap 248 göst.

Kategoriler

1,440,571 soru

23,681,724 cevap

310,298 kullanıcı

...