+3 oy
162 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,205 puan) tarafından

Kızlar bende mi bı sorun var ben mi bakamıyorum oğluma anlamadım gitti oğlum 3 ayda iki kez aft oldu şuanda yine öyle bende aftoral var onunla sakinleşir biraz anlamadığım tek şey neden olur bilginiz var mı  kafayı yemek üzereyim 

7 Cevaplar

+1 oy
(252 puan) tarafından

En İyi Cevap

Canım vitamin eksikliğinden olur. Yanlış hatırlamıyorsam ya c vitamini ya da b12 eksikliginde oluyor. Doktora götürüp takviye iste dilersen, hem doktor da bir baksın

(6,205 puan) tarafından

Babası bayram dolayısıyla full sabah akşam dükkanda bnmde kızım var bide oğlum acaba aile hekimine gotrsem anlar mı cnm 

(252 puan) tarafından

Anlar anlar, benim annem sağlık ocağında hemşire. Kendinde çıkınca hemen doktoru takviye yazmisti

(6,205 puan) tarafından

İnşallah yarın sabahtan giderim iyi olsunlarda ne gerekirse yapayım yemin ederim o kadr yıprandım ki yinede Elhamdülillah ne diyim

(252 puan) tarafından

İçiniz rahat olsun takviyeyle çözülür. Kendinizi üzmeyin, çocuk onlar hasta da olur çok normal. Allah tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

(6,205 puan) tarafından

Amin cnm bnm💓

-Reklam-
+2 oy
(6,205 puan) tarafından

Pastm yukari

+1 oy
(6,319 puan) tarafından

Aft ağız yarası ise vitamin eksikliğinden dolayı olabilir cnm

(6,205 puan) tarafından

Ne yapayim ne yedireym bu çocuğuma  bı bilgin varmı cnm 

(6,319 puan) tarafından

Meyve çok yedir vitamin ilacı kullansın güneşe çıkar  d vitamin eksikliğinde oluyor 

(6,205 puan) tarafından

Tamm cnm teşekkür ederim Allah razı olsun 

(6,319 puan) tarafından

Sendende olsun cnm

+1 oy
(5,127 puan) tarafından

C ve d vitamini eksikliğinden oluyor doktorunuz daha iyi bilgi verir karbonatlı su ile temizleyin yemek yedikten sonra mutlaka su icirin asitli yiyeceklerden bir süre uzak tutun 

(6,205 puan) tarafından

Asitli içecek içmiyor  su sürekli tüketiyor  bı ara ocean D3 K2 kullnirdim bıraktım ne yedirip icirsem varmı bı bilgniz 

(5,127 puan) tarafından

Asitli yiyecekleri kast etmiştim domates portakal mandalina gibi.. bağışıklığı büyük ihtimal düşük doktor takviye edici vitamin falan verebilir sağlık ocağına yada çocuk Dr gidin isterseniz 

(6,205 puan) tarafından

Öyle yapcam cnm teşekkür ederim 

+1 oy
(2,668 puan) tarafından

Vitamin eksikliği diyorlar ama alakası yok ben sana diyeyim. Genetik oluyor genelde. Benim anne tarafım full böyle. Kardeşler arsında da bana vurdu piyango 39 yaşındayım kendimi bildim bileli aft hiç eksik olmaz ağzımda. Gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı çare bulamadım. Bak daha yeni iyileşti en az 20 tane vardı ağzımda. Dudaklarim küçük dilim badecigim gırtlağım full yaraydı . Şimdi geçer 1 ay sonra tekrar baştan.

(6,205 puan) tarafından

Bizde kimsede yok evin güneş görmüyor sıfır yani asla meyveden eksik etmem de onları dünden beri ağlıyorum artık niye böyle doye tam toparlıyorm çocuklarımı hop baştan hastalık bende ne yapacağımı şaşırdım 

(136 puan) tarafından

Nerede yaşıyorsunuz 

(6,205 puan) tarafından

Diyarbakirdayim cnm

(136 puan) tarafından

Dr mizi önerecwktim ama aynı şehirlerde Değiliz

(6,205 puan) tarafından

Malesef cnm

+1 oy
tarafından

Kan değerlerine baktırip eski vitamin takviyesi yapılması herek

(6,205 puan) tarafından

Yarın uyandığım gibi ilk işim bu olacak inşallah aile hekimine gideceğim teşekkür ederim canım

0 oy
(8,342 puan) tarafından

Vitaminsizlikten oluyor önce kan verin doktor gerekli ilaçları yazar 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 168 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 512 göst.
0 oy
18 cevap 510 göst.