+1 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,669 puan) tarafından

Eşimin telefonunu karıştırırken açık sık kadınlara bakmış. Ne dikkatini çekiyor hiç anlamıyorum. Sorsan açık kalmış ben izlemedim diyecek her zamanki gibi. Hep bu yüzünden tartıştığımızda zeytinysğı gibi üste çıkıyor. Hep suçlu ben oluyorum. Ne yapmam lazım bilemiyorum artık. 

8 Cevaplar

0 oy
(755 puan) tarafından

Bu aralar istgramda sorun var galiba benim keşfetimde bile çıkıyor anlamadım nedense 

(1,669 puan) tarafından

Yine izlemişsin desem yok ben izlemedim. Kendi açık kalıyor der. Bıktım artık

(1,669 puan) tarafından

Yine izlemişsin desem yok ben izlemedim. Kendi açık kalıyor der. Bıktım artık bu huyundan

(1,669 puan) tarafından

Islah olmaz benimki asla  ne yaptıysam yine olmadı

(755 puan) tarafından

İnşallah izlemeyi bırakır bu mübarek ayda dua et canım Allah akıl fikir versin 

(299 puan) tarafından

facebook ve instagram ikisi de birbirine bagli ve ayni algoritmayla calisir sebebi bu olabilir 

-Reklam-
0 oy
(3,901 puan) tarafından

Instagram keşfet bu aralar coştu yaa.. bende de böyle saçma sapan videolar çıkıyor hep. 

0 oy
(6,089 puan) tarafından

Ben suçunu kabul eden erkek görmedim 

Biz kadınlar erkeklere göre daha karakterliyiz emin ol 

(1,669 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum

0 oy
(5,440 puan) tarafından

Instagram maalesef bende de çıkıyor neler yaptım ilgilenemiyorum dedim şikayet ettim yok yok yine çıkıyor yine çıkıyor 

0 oy
(2,254 puan) tarafından

Öncelikle bu durum seni rahatsız ediyorsa, bunu eşinle açıkça konuşmalısın. Savunmaya geçip inkâr ediyorsa, ona nasıl hissettiğini sakin bir şekilde anlat. Tartışma yerine, gerçekten seni anlamasını sağlamak için duygularını ifade eden bir konuşma yapabilirsin. Eğer sürekli bu durum tekrar ediyorsa, güven sorunları oluşabilir ve bu ilişkinize zarar verebilir. Sosyal medyanın algoritması bazen daha önce izlenen içeriklere benzer şeyleri önerebilir, ancak sürekli böyle bir şey görüyorsan eşinin bu davranışını sorgulaman normal. Önemli olan, bunu senin suçunmuş gibi göstermesine izin vermemek ve sınırlarını net bir şekilde belirlemek. Eğer konuşmalar bir çözüm getirmiyorsa, bir uzman desteği almayı da düşünebilirsiniz.

tarafından

Kız alsın telefonu kafasında parçalasın ne gerek var bu kadar uzatmaya 😅😁😁

(1,669 puan) tarafından

Her zaman suçlu ben oluyorum. O bakmıyormuş Facebook'ta açık kalıyormuş hep öyle der. Ben salağım sanki çocuk kandıracak. Kaç defa konuştum. Her hafta aynı halt. Bir daha görürsem yedireceğim telefonu ona. 

0 oy
(407 puan) tarafından

Valla canım benim eşimin ben bakmadığına eminim ama ne zaman kesfetinden birşey kaydirsa yanımda açık kadın videosu falan çıkıyor. Bence de uygulamada bir sorun var. Kendim kullanmadığım için net yorum yapamayacağım ama eşin bakmıyor da olabilir. Beğenilerine yorumlarına vs bak

0 oy
tarafından

Canım boşanmayacaksan telefonunu kurcalayıp kavga etmenin bi anlamı yok nasılsa kabulleniyor biraz kavga edip sonra haytımıza devam ediyoruz düşüncesinde olduğu için arsızlığa devam ediyor sen kavga edip kendini yıprattıgınla kalıyorsun

(1,669 puan) tarafından

Maalesef öyle oluyor. Her zaman suçlu da ben oluyorum

0 oy
(8,478 puan) tarafından

Benim keşfette de alakasız saçma sapan şeyler oluyor bakmadığım halde

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,115 göst.
14 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
11 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 725 göst.
0 oy
9 cevap 473 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,523 cevap

348,985 kullanıcı

...