6 aylık evliydim neredeyse 4 aydır adet görmüyorum evlendikten sonra kilo almıştım adet oluyorum heveslenip test yapıyorum çıkmıyor. Doktora gittik eşimle ikimizde muayene olduk eşimde sorun yok ama bende Polikistik over çıktı. Kilolu biriydim zaten ama evlendikten sonra daha da almıştım. Doktor çocuğunun olması zor dedi. Şok oldum. Ağladım 1 doktora daha gittim oda polikistik var adet düzensizliğin var dedi zor olur dedi. Ben ümidi kestim iyice kabullendim çocuğum olmayacak diye kafamdan çıkardım tabi bu arada 6 7 kilo verdim daha sonra tam koranın yeni çıktığı zamanlar 17 nisan 2020 de gögüs hassasiyetim ve mide bulantım var ne olacak ki bir test daha yapsam dedim ve yaptım çıktı inanmadım test bozuktur diye gittim bir daha aldım yine çıktı eşim iştem geldi sokağa öıkma yasağı var ona anlattım test yaptım çıktı diye gece 12 de özel hastaneye gittik 3 saat kapıda bekledik ve bingo 7 hafta 3 günlük hamileydim. Şuan 4 yaşinda
Kafadan tamamem çıkarsın olmaz denilen neler oluyor. Üzülüp ağlamasın evet çok zor ama elbet bir gün olur vaktinin bekliyordur
Çok yorum vardı o yüzden burdan yazdım
Şunuda ekleyim kuzenim 6 yıllık evli olmuyordu 2 defa tüp bebek tedavisi gördü tutmadı ikiside şuan normal yolla 4 aylık hamile. Vaktini bekledi yani. Çok şaşırdık normal oldu dediğinde
Yaa benim görümcemde de polikistik over var yumurta rezervi azalyor inşallah rabbğm ona da verir böyle mucizeler 💝
Beni @Gastamonlummm bilir kızı yapana kadar ne stresler ne testler yaptım her gün test yapardım demi cano 🤣
Sonra bi unuttum 7. Ayda gebe kaldım şok olduydum
Unutur muyum hiç canooo o minnoşu çok bekledin çok şükür sağlıkla da geldi 🐣😍😍💜
Yani canım stres çok etkiliyor. Kafadan çıkarmak lazım. Hiç unutmam öğrenmeden 4 gğn önce bir misafirlikte çok sevdiğim bir yemek yiyordum artık nadıl iştahlı yiyorsam eşimin halası hamilemisin dedi. Tabi ben olmayacak diye kendimi innadırdığım için yok istemiyoruz daha dedim meğer 7 haftalık hamileymişim
@Gastamonlummm🙏😊
Allah analı babalı büyütsün olmayanların elini boş bırakmasın Allah bi yakınımda 30 yasına kadar ugrastılar olmayacaklarına inandılar spzle 1 kız sonra 2. Erkek oldu arka arkaya da dogurdu 😅
Bende postu göremediğim için buraya yazayım:)
Annemlerde çok ugrasmislar zamanında doktor taştan olur sizden olmaz demiş 6 sene boyunca tedavi ilaç derken 4 çocuk nasip etmiş yani Rabbim verdikten sonra kim ne derse desin , inşallah o kardeşimize de nasip olur bu günlerin yüzü suyu hürmetine 🤲🏻
Amin canım
Aynısı benim başıma geldi evlenmeden önce adetim düzenliydi evlendim önce idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım geçmedi nasıl kötüydüm ama ayağa kalkacak halim yok her yerim titriyordu özel bi hastaneye gittik eşimle dahiliye bölümüne doktor endokrin kadın Doğum görüşü alınsın diye belirtti bizde hemen kadın Doğum bölümüne gittik doktor baktı direk sen kısır kalırsın çocuğun olmaz çabalama dedi meğer polikistik over ve hipotiroidim varmış üstüne üstlük endokrinde bir ilaç verdi bunu ömür boyu kullanacaksın dedi şok içinde ağladım durdum tanıdığımız birinin aracılığıyla başka bi özel hastanede bi doktora gittik önce beni sakinleştirdi sonra baktı muayene etti sıra konuşmaya geldi bak canım olmaz diye bişey yok verecek olan Allah evet zor olacak ama olur dedi bende idrar yolu enfeksiyonu yumurtalık kisti polikistik over ve hipotiroidi vardı doktor ilk önce enfeksiyonu temizleyelim adım adım gidelim vücudun yorulmasın dedi kabul ettim ilk enfeksiyon temizlendi sonra enfeksiyon bitince yumurtalık kisti tedavisi başladı o bitti daha sonra doktor bana 3 ay doğum kontrol hapı kullan dedi yazdı verdi ismini kullandım bu arada aylık gidiyordum doktora 3 ay kullandım gittim doktor 1.2 ay bekleyelim eğer yine olmazsa çatlatma iğnesine yöneleceğiz dedi ben nasıl mahvoldum ama yine olmayacak diye doktora en son gittiğim kontrolden 15 gün sonra 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🥹eşimle gezmeye çıktık midem bulandı hafif bi bulantıydı aniden gelen eve geldim ertesi gün test yapmak istedim testi yaptım pozitif ama cumartesi günü ee doktor yok pazartesini beklemek durumunda kaldım ama nasıl heyecanlıyım doktora bi gittim 4 haftalık hamileyim 🥹diğer doktora gitseydim eminim böyle bi sonuç alamazdım ama iyiki farklı doktora gittim heee bir de kısır kalırsın denilen kadının yani benim ilk bebesi 15 aylıkken 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi hahaha şu an iki çocukluyum :)
Canım Allah nsip ederse dağlar kadar kilon olsada o çocuğun vakti geldimi hamile kalırsın. İnnki bizim yan kapıda komşumuz vardı kadın okadar çok kiloluyduki kapıdan geçemiyordu resmen aşırı kilolu hamile kaldı. Allahın işine bak. 7 profsr 7 uzman bi araya gelsede Allah nasip etmeyene kadar o doktorlr bşy yapamz
1,498,100 soru
24,471,914 cevap
355,221 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın