Gunaydin gülüm valla bugun pertim esime dedimki dayanamiyorum oruclu oruclu misafirle ugrasmayim son hafta adet olcam o zaman yapiyim yok dedi oyle sey mi olur bastan çağrılır misafir (misafir dedigi de annesigil ) bi yandan diyo senin ailen hic gelip gitmiyo denk gelselerde onlari da iftara cagirsak kardesim isten cikti asci zaten hic olmadi cocuga o baksin ben islerimi yapiyim onceden de baslarsam dayanirim 2 aileyi de birden hallediyim napiyim kardesim 2 gun geldi 2 gun uyudu herseyi kendim yaptim temizlik yemek misafirler gelince daha cok yoruldum onlar gitti bi bas agrisi basladi
Kahve ictim gecer diye yok calpol de guzel kesiyomjs agriyi diteduydum onu ictim yok afedersin mideme vurdu ondan sonra biraz ferahladim biraz biseyler yiyip parol ictim yattim koltukta uyumusum
Esimde gitmis cocugun yanina yatmis alarm da kurmamis Allahtan sirtim tutulmus da 4 bucukta uyandim yoksa sahursuz oruc tutacaktik 2 lokma yedik yattik simdi kendime geldim biraz
Camasir makinam bozulmustu kayinbabam tamirci getirdi onun icin gitti ortaligi toparladim aksam bulasiklari makinaya yerlestirmisler calistirmamislar
Cay bulasigi tezgahta kaldi once makinayi calistirdim onlar yikansin digerlerini doldurcam
Valla aksama da bi tencere makarna yapcam butun gun yatcam sen nasilsin