+4 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (14,233 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günaydın kızlar napıyosunuz nasılsınız mutlu huzurlu bir gün geçirmek nasip olsun inşallah hepimize 🥰

12 Cevaplar

+3 oy
(22,155 puan) tarafından

Günaydııııın enerji doluyum hava güneşliii harika bir gün dün erkenden uyuduk bugün erkenden uyandım hastayım gribim oruç tutamadım yarın devam edicem herşey güzel elhamdülillah bu ne kadar tatlı bi kedi yaa maşallah 

(14,233 puan) tarafından

Yaa çok teşekkür ederim 🌸 Allah şifa versin bizim burası esiyor serin bugün yağmur yağacak gibi ama bilemedim dışarı çıksam net hasta olurum gibime geliyor 😁

(22,155 puan) tarafından
+1

Hasta olurum diyince oluyor insan keşke burdada yağsa yağmur bayılırım 😍😍

(14,233 puan) tarafından

Kaç gündür hep sıcakta çıktım bu havalarda çıkınca hemen kapıyorum ya🥴

-Reklam-
+3 oy
(151 puan) tarafından

image

günaydınn 🤩 buda benim çiçeğim 💝  sokakta gördüm hamileymiş aldım dogurması çok yakın ama eve girmiyor ya bahçede eski bebek arabası var onun içinde yatmayı tercih ediyor 
(14,233 puan) tarafından

Amaninnn minnoş yaa hamile mi bir de🥹🥹benim de böyle sokakta bir canım vardı 2 yıl önce evimde doğum yapmıştı 7 yavrusu olmuştu evin neşesi olmuşlardı yaa😁😁🥰🥰

(151 puan) tarafından
+1

Bununda karnu kocaman valla bide yattığı yere sütleri akıyor masumun bakalım kaç tane olcak neye benzicekler 🥰

(14,233 puan) tarafından

Yaa az kalmış doğurur bugün yarın 🥹

+3 oy
(2,088 puan) tarafından

image

Buda bizim boncuk gözlümüz :) annemler bakıyor geldikçe seviyoruz 😅 günaydınnnnnn buarada 🦋

(14,233 puan) tarafından

Ayy çok tatlı yaaa maşallah 😍😍

(2,088 puan) tarafından
+1

🥰🥰

+2 oy
(4,375 puan) tarafından

Günaydın canım amin amin çok şükür iyiyim sen nasılsın 💜 oyyy maşallah boncuk gözluye de 🥰

(14,233 puan) tarafından

Elhamdülillah bende iyiyim abla sağolasın 🥰🥰

+2 oy
(163,180 puan) tarafından

kedilerle ilgili gecmiste yasadigim korkulu animdan dolayi en korktugum canlidir kediler gorunce nefesim kesiliyo nabzim yukseliyo 

+1

kucuktum bayagi ilk okul zamaniydi sanirim

(14,233 puan) tarafından

Kıyamam ya küçükmüşsün baya küçükken beni de kediler devamlı çiziyordu hala yaklaşmaya devam ediyordum bu resmini attığım çingene de bir iz bıraktı kolumda saldırgan değil aslında ama ben ona sataşınca oluyor genelde 😁

(151 puan) tarafından
+2

@BabyBoyum kanka bir jere bir kedi benim saçıma yapışmıştı zfiri karanlıkta kafamdan ayrılsın diye rockn rolll yaptım resmen aklıma o geldi ama bende travma olmadı 😅😅😅

+1

valla bende tranva oldu atlatamiyom🥺🤣

(14,233 puan) tarafından

O anı aklımda canlandırdım da çok güldüm @Kulpsuzkupa. 😁😁😁🤣🤣

+1 oy
(4,656 puan) tarafından

Boncuk gözlüm diyince bı an bebe sandım ama maşallah buda çok tatlıymış 🙂 

İnşallah nasip olur her yer heryerde evi bı görsen toparlamak zor geliyor 

(4,656 puan) tarafından
+1

Ne yemek yaptın bari onuda soyle 

(14,233 puan) tarafından

Fırında köfte patates yaptım ya çorbam vardı pilav yapcam bir de 😄

(4,656 puan) tarafından
+1

Ohh mis afiyet olsun fırınlı her şeyi çok severim 😂

(14,233 puan) tarafından

Sağolasın cano 🌸🌸 aynen fırında yapılınca farklı bi lezzeti oluyor sanki 😁

(4,656 puan) tarafından
+1

Aynenn 😍😍

+1 oy
(25,893 puan) tarafından

Oy çok tatlıs buuuu❤️

(14,233 puan) tarafından

Teşekkür ederiiz😍

+1 oy
(4,586 puan) tarafından

Nickin sahibi geldi diyosun 😁

(14,233 puan) tarafından

Aynen cano nickin sahibi bu prenses 😂😂❤️

+1 oy
(3,560 puan) tarafından

Gunaydin gülüm valla bugun pertim esime dedimki dayanamiyorum oruclu oruclu misafirle ugrasmayim son hafta adet olcam o zaman yapiyim yok dedi oyle sey mi olur bastan çağrılır misafir (misafir dedigi de annesigil ) bi yandan diyo senin ailen hic gelip gitmiyo denk gelselerde onlari da iftara cagirsak kardesim isten cikti asci zaten hic olmadi cocuga o baksin ben islerimi yapiyim onceden de baslarsam dayanirim 2 aileyi de birden hallediyim napiyim kardesim 2 gun geldi 2 gun uyudu herseyi kendim yaptim temizlik yemek misafirler gelince daha cok yoruldum onlar gitti bi bas agrisi basladi 

Kahve ictim gecer diye yok calpol de guzel kesiyomjs agriyi diteduydum onu ictim yok afedersin mideme vurdu ondan sonra biraz ferahladim biraz biseyler yiyip parol ictim yattim koltukta uyumusum 

Esimde gitmis cocugun yanina yatmis alarm da kurmamis Allahtan sirtim tutulmus da 4 bucukta uyandim yoksa sahursuz oruc tutacaktik 2 lokma yedik yattik simdi kendime geldim biraz 

Camasir makinam bozulmustu kayinbabam tamirci getirdi onun icin gitti ortaligi toparladim aksam bulasiklari makinaya yerlestirmisler calistirmamislar 

Cay bulasigi tezgahta kaldi once makinayi calistirdim onlar yikansin digerlerini doldurcam 

Valla aksama da bi tencere makarna yapcam butun gun yatcam sen nasilsin 

(14,233 puan) tarafından

Eli maşalı eş lazım sana dedin mi hiç 😂

(3,560 puan) tarafından
+1

Arada sey diyorum cocuk degilsin cocuk olcan ki agzina vurup kendine getircen soyle bi dayak yiyecen ki aklin basina gelecek diyorum kiz bu seviyorum kocami iyiyiz sukur da bu ara doluyum biraz ona ondan sinirliyim 

(14,233 puan) tarafından

Doğrudur benim annemde babama der bazen küçük olacak döveceksin diye 🤭

(3,560 puan) tarafından
+1

Yasayan bilir demekki 😂

(14,233 puan) tarafından

Öyle ya 😁

+1 oy
(2,304 puan) tarafından

Çok güzel birtanede ben istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olacak 🥺

(2,304 puan) tarafından
+1

Onlarda çok küçük olur yine haziran temmuz de 😂

(14,233 puan) tarafından

Belki daha erken doğuran olur bulursun yine 🤣

(2,304 puan) tarafından
+1

Bakalım inşAllah.. eskiden olsa bulurdumda şimdi oturduğum yerde zor denk geliyor.

(14,233 puan) tarafından

Doğrudur bende bizim buralarda önceden çok görürdüm şimdi sanki hiç kedi yok gibi anlamadım nedenini🤷🏻‍♀️

(2,304 puan) tarafından
+1

Bende sanki azalmışlar gibi çok enteresan gerçekten...

+1 oy
(6,668 puan) tarafından

Günaydın

kedileri çook severim çok tatlı yaa😍

(14,233 puan) tarafından

Teşekkür ederiim bende çok seviyorum 🥰🥰

+1 oy
(2,006 puan) tarafından

Yerim ben onu bendede 3 kedi var tekirler ama olsun bana güzel geliyorlar 😊

(14,233 puan) tarafından

Yaa çok üzücü olmuş gerçekten 🥺 bize de birisi getirmişti kardeşiyle birlikte aldık annelerini köpek öldürmüş ortada kalmışlar kardeşini birine verdik maviş de bizimle 2 buçuk yıl oldu 🥰

(2,006 puan) tarafından
+1

Bizde 3 kardes bahçemizde bulduk anneleri gelip almadı evde 1 seneye yakın baktim sonra bahçemizde bıraktık evimizin onu çok müsait suan soguklarda alt katimiz boş gündüz geziyorlar gece cami açıyoruz içeri giriyorlar gerekincede dogalgaz yakıyoruz usumesinler diye. 

Dünde büyük kedimin yavrusu kayıptı 1 saat bütün mahelleri gezdim bulamadım neredeydi bilmiyorum seslendim çok birden çıkıp geldi düşmüş sanirim ayağını inciltmis yemegide çok yemiyordu hemen takviye yaptık eve aldık şimdi kayinvalidem iyilesmeden şaşmaz dışarı.. 

Bu arada dışarıyı çok seviyorlar ondan saliyoruz 

(14,233 puan) tarafından

İyi yapıyorsunuz yaa geri geliyolarsa ne mutlu ben balkonu file yaptım evde çok sıkılıyor etraf serbest olsa bende çok isterdim gezsin dolaşsın tasması var aslında ama dışarıya çıkınca da çok geriliyor 😄

(2,006 puan) tarafından
+1

Surekli kapının onundeler bazen 23 3 sokak öte gidiyorlar ben balkondan seslenince geliyorlar hemen .egerki gelen yoksa sabah gördük akşam yoksa bir problem vardır diye başlıyoruz aramaya😀 

(14,233 puan) tarafından

Yaa çok akıllılar yerim ben onları 🥰🥰

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 352 göst.
+1 oy
13 cevap 373 göst.
0 oy
8 cevap 325 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,944 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 503 göst.

Kategoriler

1,455,332 soru

23,881,664 cevap

321,374 kullanıcı

...