+6 oy
828 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Kızlar bizim 10 yas var ilk başlarda sorun değil diyordum da çokta iyi anlaşıyoruz ama cevremdekilere eşimin yasını küçük söylüyordum kendi yaşımı büyüyordum bazen takıntı haline gelmişti işittiğim bir laf yüzünden bu durumu aşamıyorum sizin aranızda ne kadar var çok mu fazla bizim aramızdaki 

49 Cevaplar

+3 oy
(4,835 puan) tarafından

Eşim benden 1,5 ay büyük o temmuz doğumlu ben eylül. Niye takıyorsunki kafana canm millete ne . Artık şu milleti elalemi atın hayatınızdan kimene 

-Reklam-
+3 oy
(4,637 puan) tarafından

Aranızdaki yaş farkından ziyade kaç yaşlarında evlendiniz o önemli. Sen 19'ken eşin 29'sa bence sıkıntı... Ama sen 29 eşin 39'sa nispeten makul.

Yerinde olsam kendim durumu kabul ederim. Senin yaşın tektir ve gerçektir, insanlara göre her seferinde farklı yaş söylemek bu konunda senin de bir sorunun olduğunu gösterir. 

+2 oy
(3,800 puan) tarafından

10 yaş bana göre de çok ama siz mutluysanız,anlaşıyorsanız problem yok,benle eşim arasında 4 yaş var,benim annemle babamın arasında da 10 yaş var 

+2 oy
(1,016 puan) tarafından

Aramızda 7 yaş var eşim 30 ben 23 ama hiç sorun yaşamadım çünkü eşim küçük gösteriyor aksine bana kardeşin mi dıye soran oldu ben kısa boylu biraz doğumdan sonra kilo aldım eşim uzun boylu zayıf olduğu için yani kafama takmıyorum bende illaki kilo vereceğim 😂😂

+2 oy
(18,910 puan) tarafından

Eşimle benim aramda 4 yaş var eşim benden küçük ama asla sorun etmiyorum ben mutluysam eşim kabul ettiyse kime ne bundan şu insanları takmamayı öğrenemeyen insanlar olduğu sürece ülkece gelişemeyecez

+2 oy
(151 puan) tarafından

6 yaş var herkes yaştaş olacak diye bişey yok benim görümcem bi arkadaşı kendinden küçük biriyle evlendi diye gülmüştü şimdi eşi kendisinden küçük ve senin yaptığını yapıyor hiç takılma böyle şeylere benim annemle babamın arasında 10 yaş var nolcak ki

+2 oy
(5,224 puan) tarafından

Doğru çevre kötü eleştiri yapmaz. Niye evlendin niye böyle fark var gibi sorular olmuş bitmiş bir şey için çok saçma ve gereksiz. Asla onları tatmin edecek cevap aramam ben mutluyum derim geçerim. Bizim de 7 yaş var elhamdülillah çok iyi geçiniyoruz. Olgunluğumda da anlaşıyoruz çocukluk yaptığımda da beni anlayışla karşılıyor. Eminim siz de çok uyumlusunuzdur önemli olan bu çevre değil hiç takıntı haline getirme doğruyu söyle eleştiri yapana net ve kısa cevap ver. Kimseyi ilgilendirmez yaşınız 

+2 oy
(21,371 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hiç yok aynı yaştayız 8 ay ben büyüğüm evlenirken sorun etmediğin şeyi başkaları ne düşünür diye sorun etmen sence de saçma değil mi ikinizde reşitseniz hiç sorun değil. Yaş farkı bu zamanla kapanacak değil ama evlenirken 20 ye 30 çok gelmiyor ama 30 a 40,  40 a 50 diye düşününce bir taraf daha gençken bir taraf orta yaş grubuna dahil oluyor. Ben bu yüzden tercih etmedim. Ama evlilikte önemli olan sevgi saygı anlaşmak bunlar varsa boşuna kendine dert arama 

(21,371 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+2

Söylemeden edemeyeceğim yine kötü olma pahasına, bazı postlara aramızda altı yaş var demişsiniz bazılarında on. bir yerde 4 yıllık evliyim demişsiniz bir yerde 6. lütfen şu zamanla yaşla ilgili sorunu önce kendi içinizde çözün. bu adam sizin eşiniz sizi zorla almadığına göre sevip onaylayıp evlenmişsiniz. değiştirmeyeceğiniz şeyleri kabul edin ki hayatınız daha güzel ve daha kolay olsun. mesela eşinizin olgun olmasının avantajını görün.Siz bu konuyu kendi içinizde hallettiğinizde çevrenizin ne dediği umrunuzda olmayacak

( benimki naçizane tavsiye) 

(11,482 puan) tarafından
+1

Yine nokta atışı :D

(21,371 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ 

(103 puan) tarafından

Nezaketle yorumuna cevap vereceğim 6 yıldır imam nikahimiz var beraber yaşamıyorduk 4 yıldır resmi nikahımız var birde kızımız var 

+2 oy
tarafından

Bizim aramızda da 11 yaş var. Hiç sorun etmedim başta. Yaşı küçülmüş büyütme gereğinden de bulunmadım. Arada tartısmalar oluyor herkes gibi, ama uzatmıyoruz. Elalemin ne dediğini de umursamıyorum.  Sende takma boşver, huzurunuz keyfiniz yerindeyse yaşı boşver 

+2 oy
(2,614 puan) tarafından

16 yaş var  bizimde kimseyi ilgilendirmiyor  sonuçta bu bizim kararımız  kendi irademiz   kendi seçiminiz kimseye laf söylemek düşmez herkes kendine bakması gerek  önemli olan  anlaşıyor olabilmek  kimse laf söylüyorsa dönüp kendine bir baksın önce  başkasını yargılamadan kendi evliliğine yaş farkı vs vs bakması lazım 

(2,614 puan) tarafından
+1

Evet  qma anlaşıyoruz  bir birimizi seviyoruz  🤗🥰

tarafından

yaşınız kaç? merak ettim. mahsuru yoksa tabii

(2,614 puan) tarafından

26 yaşım 

(11,482 puan) tarafından

Allah daim etsin kuzum 🥰 @KAHVESEVERANNNEE

(2,614 puan) tarafından

Amin inşallah 🤗🥰🤲🤲

+1 oy
(1,744 puan) tarafından

sen kendinle barışık değilsin ozaman. teyzemle eniştem arasında 20 yaş var. gururla söylüyor her yerde. 10 yılı kabul edip evlendiysen gururla da taşımalısın. herkes herşeyi der. milleti takıp durursan yaşayamazsın

+1 oy
(10,862 puan) tarafından

2 yaş var ya çevrenin dediklerine bakma siz birbirinizi sevmişsiniz evlenmişsiniz kime ne geçmişte daha büyük yaş farkıyla evlenen büyüklerimiz de var sonuçta ne söylediler ki sana bu konuda 

+1 oy
(6,895 puan) tarafından

Kimseyi ilgilendirmez bence aramızdaki ben 32 eşim 31😂🤣😂🤣

+1 oy
(6,652 puan) tarafından

Eşimle aramda 2 yaş var cnm

+1 oy
(5,285 puan) tarafından

Ben eşimden 18 ay büyüğüm hiç sorun olmadı aramız da

+1 oy
(11,482 puan) tarafından

Ben eşimden 6 ay büyüğum 😂 sorana da aynı yaştayız diyorum genelde veya 6 ay büyüğum diyorum. Kimse bişey demedi, dese de asla takıntı haline getirmem. Biz anlaştıktan sonra gerisi dış kapının dış mandalı

+1 oy
(424 puan) tarafından

6 yas var erkek geç olgunlasiyor ya daha iyi o yuzden

+1 oy
(10,967 puan) tarafından

Eşim 91 ben 94 bence çok ideal 

Zaten bana göre bir erkek bir kadından en fazla 5.6 yaş büyük olmalı yani (bana göre)

(1,121 puan) tarafından

91 94 mü canım yanlış yazdın galiba :)) 

(10,967 puan) tarafından

Yoo yanlış yazmadım eşim 91 doğumlu ben 94 

Eşim 1991

Ben 1994

(21,371 puan) tarafından

Kesin 2000 li nesil arkadaş son iki rakama göre demeyi bilmiyor :) bizde 90lıyız 

(10,967 puan) tarafından

Bende şaşırdım nasıl anlamadı diye 😂😂

+1 oy
(3,326 puan) tarafından

Bizim 6 ay var o buyuk ama inan keske buyuk olsaydi erkekler kadinlardan cok geç olgunlasiyolar esim yani 28 oldu bende haziranda 28 olcam nasipse ama esim 18 gibi bile degil bizim icin kendini paraliyo maddi olarak yetismeye calisiyo manevi olarak pek bisey beceremiyo konusma tarzina baksan 38 dersin (tanisma asamasinda bende bu ozelligi sayesinde olgun sanmistim ama degilmis ) gel gor ki durumlarckarsisinda tepkileri cok sacma cocuk gibi ailesine ozellikle babasina karsi hele 3 yasinda gibi emir kulu gibi diyim sen anla bu durum beni cok cok yordu kayinvalidemin 10 sene cocugu olmamis bazen diyorum keske hemen olsaymis esim suan 10 yas buyuk olacakti daha olgun akli basinda olacakti 

Sen esini seviyosan fikirleri dusunceleri enerjisi sana uyuyosa 10 yas cok fazla degil ki 

+1 oy
(158 puan) tarafından

Bizimde var fark sayıyı söylemim gelirler hemen baban yaşındaki adamla nasıl evlendin diyenler ama sorun olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 996 göst.
+1 oy
43 cevap 1,112 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 2prensannesi1 (2,525 puan) tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 1,578 göst.

Kategoriler

1,451,373 soru

23,829,532 cevap

318,790 kullanıcı