+1 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (424 puan) tarafından

MerhabaMerhaba kızlar Sabah sabah o kadar garip bir şey yaşadım ki uyandım bebeğim uyandı onu emzirdim daha sonra uyudu bebeğim Sonra ben de yattım böyle bir 10 dakika falan kestirdim yani ondan sonra bebeğim uyandı kalktım onu emzirdim Bir daha geri uyumadım ama uyanığım yani o sırada sanki bedenim felç geçirdim Böyle yatakta felçli gibi kaldım bebeğim de üzerimde emiyordu üzerimde uyuyakaldım yani onu yerine bile koyamadım sanki sanki değil ya resmen Can çekiştim ya kalbim sıkıştı nefes alamadım kalp krizi geçiriyorum gibiydi Allah'ım dedim öyle öluyor muyum ya canım mı çıkıyor böyle bir değişik bir şeydi ki gözlerin böyle tamamen kapanmaya başladı gözlerimi açamıyorum can cekistim o an böyle ruh bedenimden çıktığını hissettim daha sonra böyle ne elim telefona gidiyor ne bir şey oluyor öyle 10-15 dakika boyunca kaldım Sonra vücuduma bir sıcaklık geldiğini hissettim ruhumu bedenime girer gibi böyle bir afalladım böyle bir zar zor hareketler falan derken bebeğimi yerine yatırdım yataktan öylece kalkabildim o kadar çok korktum ki ölüyorum sandım ya Neydi bu anlamadim Karabasan mı bastı ama uyaniktim nasıl ne oldu anlamlandiramadim ilk kez böyle birey yaşadım dün gusulde alamadım çok yorgundum yattım eşime anlattım o da seni uyarmislar diyor çok korkuyorum ya ondanmidir

8 Cevaplar

+1 oy
(581 puan) tarafından

Gusulsuz nasıl yatiyorsunuz Allah aşkına hijyen açısından bile insan rahatsız hisseder üstümden tır geçse yien de o Dusu alırım yani beş dk. Yaşadığın onunla alakalı mi bilemem ama uyku felcine benziyor 

(424 puan) tarafından

Bedenen duşa girdim tabi ki ama komple giremedim yorgundum saçımı kurutmak falan gözüme büyük geldi iş yarın sabah alırım dedim bende

-Reklam-
+1 oy
(8,223 puan) tarafından

Valla ben bu uyarılmak olayına inanıyorum başka bir durumda yaşadım çünkü bunu yani duş almak çok zor değil bin hali var dünyanın bak kendin diyorsun bir nefeslik işimiz var birde bebeğini gusülsüz emzirme der büyükler neyse rüya yada uyarıysa bile anlatılmak istenen mesaj sana ulaşmış 

(424 puan) tarafından

Ya işte bedenen duşa girdim ama o an gözüm kesmedi cidden bir daha zaten asla böyle bir şey yapmam çok korkunçtu

(5,437 puan) tarafından

Nasıl yani bedenen duşa girdim onu anlamadım ben

(8,223 puan) tarafından

Galiba vücudunu yıkamış temizlik için saçlarını vs ıslatmadan gusül almadan çıkmış abla ben öyle anladım 

(5,437 puan) tarafından

Tobe bismillah bir yaşıma daha girdim 

+1 oy
(2,303 puan) tarafından

Karabasan uyuyuncamı basıp uyandırıyor uyanıkken mi bilmiyorum bilen vardır illaki ben hiç yaşamadım Allahta yaşatmasın kimseye diyorum. Ama uyku felcine benziyor bilim bu şekilde diyor varlık görenlerde karabasan diyor. Bir nevide astraldeki gibi ruhun bedeni terk etme hissiyati var ortaya karışık olmuş. Gusulsuz uyuma tek diyebiliceğim şey bu.

+1 oy
(10,657 puan) tarafından

Bebeğini nasıl gusulsuz emzirdin? Uyarılma olabilir mübarek günlerdeyiz biraz dikkat et güzelim tekrarlanmaz inşallah 

(424 puan) tarafından

Yok bidaha asla tekrarlamaya ağımıza yorgunluguma yenildim teşekkür ederim cevap icin

+1 oy
(1,576 puan) tarafından

bebeğin küçükse yorgunluktan nolduğunu bilememişindir. ben çok yorulduğum gecelerde gözümü bi açıyorum çocukların odasına gelmişim de çocuğa bakıyorum. uyurken ağladığını duyup bakmaya gitmişim ama ayılmayınca o kısmı hatırlamıyorum kendime bi geliyorum çocuk kucağımda faln. bazen uçuyor gibi hissediyorum kendimi odadan odaya geçerken. yorgunluk etkilemiş olabilir

0 oy
(6,471 puan) tarafından

Dünyanın sonu geliyo ve sen gusül geziyon yazık bide o halde bebeginide emziriyon sana bir işaret gelmiş akıllan bir daha bu şekilde dolanma diye sadece 5dk ni alacak 

(424 puan) tarafından

Evet öyle bir an yorgunluguma yenildim maalesef pişman da oldum ilk ve sondu 

0 oy
(992 puan) tarafından

Canım gusül almadan bebeği zaten emziremezsin 

Dikkat edilmesi gerekiyor 

0 oy
(269 puan) tarafından

Yorgunluktan olmuştur ya da gusulsuz olduğun için uyarilmissindir ama karabasan yada uyku felci değil ben lise zamanlarımda çok yaşadım bu durumu öyle on dakikalik falan değil anlık oluyor ayrıca uykuda olan bir olay. Bedenen uyuyorsun ama ruhen uyaniksin herşeyi hissediyorsun ama gözünden başka hiçbir yerin kimildamaz. Bagirirsin ama sesin dışarı çıkmaz. Öyle bir olay yani. Büyük ihtimalle yorgunluktur seninki. Gusulsuz uyumayın bebeğinizi abdestli emzirin mümkün mertebe.

(424 puan) tarafından

Teşekkür ederim dikkat edeceğim bu konuda 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysekurt (81 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,958 soru

23,700,521 cevap