MerhabaMerhaba kızlar Sabah sabah o kadar garip bir şey yaşadım ki uyandım bebeğim uyandı onu emzirdim daha sonra uyudu bebeğim Sonra ben de yattım böyle bir 10 dakika falan kestirdim yani ondan sonra bebeğim uyandı kalktım onu emzirdim Bir daha geri uyumadım ama uyanığım yani o sırada sanki bedenim felç geçirdim Böyle yatakta felçli gibi kaldım bebeğim de üzerimde emiyordu üzerimde uyuyakaldım yani onu yerine bile koyamadım sanki sanki değil ya resmen Can çekiştim ya kalbim sıkıştı nefes alamadım kalp krizi geçiriyorum gibiydi Allah'ım dedim öyle öluyor muyum ya canım mı çıkıyor böyle bir değişik bir şeydi ki gözlerin böyle tamamen kapanmaya başladı gözlerimi açamıyorum can cekistim o an böyle ruh bedenimden çıktığını hissettim daha sonra böyle ne elim telefona gidiyor ne bir şey oluyor öyle 10-15 dakika boyunca kaldım Sonra vücuduma bir sıcaklık geldiğini hissettim ruhumu bedenime girer gibi böyle bir afalladım böyle bir zar zor hareketler falan derken bebeğimi yerine yatırdım yataktan öylece kalkabildim o kadar çok korktum ki ölüyorum sandım ya Neydi bu anlamadim Karabasan mı bastı ama uyaniktim nasıl ne oldu anlamlandiramadim ilk kez böyle birey yaşadım dün gusulde alamadım çok yorgundum yattım eşime anlattım o da seni uyarmislar diyor çok korkuyorum ya ondanmidir