+2 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından

Kızlar şuan 5 aylık hamileyim fakat son 1 aydır durduk yere gözlerle ilgili sıkıntı yaşıyorum birden bire gözlerim kaymaya başladı ve herşeyi çift olarak görmeye başladım hiç başınıza gelen oldumu yada hamilelikle bir ilgisi varmıdır sizce 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,296 puan) tarafından

Ben böyle bir şey yasamadim ama hamileyken göz kontrolüne gittiğimde su an hiçbir ölçüm doğru çıkmaz emzirmeyi bırakınca tekrar gel demisti. Yine de siz çift görmeyi vs hafife almayın tansiyonla ilgili de olabilir 

(8 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim randevu aldım zaten onu bekliyorum.  

-Reklam-
+1 oy
(5,810 puan) tarafından

Çift görme iyi bir semptom değildir. Bir an önce iyi bir göz Dr na gidin hatta bulunduğunuz şehrin tıp fakültesine başvurun. 

Korkutmak değil amacım lütfen endişelenmeyin ama kulak arkası da yapmayın 

(8 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim randevu aldım zaten onu bekliyorum 

+1 oy
(827 puan) tarafından

Bunları doktoruna söyledin mi. Ben 6 aylıkken net görmeme vardı baş ağrısı sonra yüzüm gözüm şişti doktora gittim gebelik zehirlenmesi başlamış tansiyonum 16 olmuştu kesinlikle ihmal etme 25 haftalık doğum yaptım 

0 oy
(11,098 puan) tarafından

Tansiyon takibi yapılıyor mu

0 oy
(921 puan) tarafından

Tansiyon olmasın sende

0 oy
(2,203 puan) tarafından

Hamilelik sırasında gözlerde kayma ve çift görme gibi belirtiler, hormonal değişimlerden, gebelik diyabeti veya preeklampsi gibi sağlık sorunlarından kaynaklanabilir. Özellikle aniden ortaya çıkan bu tür görme bozuklukları, göz kaslarını veya sinirlerini etkileyen ciddi bir durumun işareti olabilir. Bu yüzden ihmal edilmemeli ve en kısa sürede bir göz doktoruna veya kadın doğum uzmanına danışılmalıdır.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 19 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.
+2 oy
6 cevap 259 göst.
0 oy
2 cevap 226 göst.

Kategoriler

1,444,064 soru

23,728,248 cevap