Tavuk almıştım 3 gun önce son tüketım tarıhı Çarşamba. Ben de biraz önce doğrayıp buzluğa atmak için açtım hafıf bı kokusu vardı çok değildi atmaya da kıyamadım dograyıp dondurucuya attım siz hiç böyle yaptınız mı
Kokusu varsa direk çöpe atarım ben o riske girmem
Biyerinden hava almissa bakteri yapar kokan tavuklari yemeyin bence
Ayy tavuk çok tehlikeli canım çöpe at biz zehirlendik bir kere
Nasıl oldu bozulmuşmuydu
Biz düğünde yedik herkes hastanelik olmuştu keşke gelir gelmez buzluğa ataydin
Koku varsa riske atma ayy ben zehirlendim diye asla güvenmem aldığım gibi de getirir ayırır öyle atarım buzluğa
Sizin nasıl oldu zehırlenme vakası
Nasıl oldu bir bilsem bir defa tavuktan bir kere de ciğerinden artık ciğerini agzima dahi sürmedim tavuğu da o kadar sevmeme rağmen eskisi gibi çok yiyemiyorum zehirlendiğimden beri halbuki tarihleri bile geçmemişti
Anladım canım teşekkür ederim
Ben alır almaz buzluğa atarım hiç başıma gelmedi. 3 gün dolapta mı bekledi? Son kullanma tarihi de yarınmış ama koku varsa sıkıntı bence
Evet dolapta bekledi fırsat bulamadım kesmeye. Normalde göğüsten ayırıp atarım dondurucuya daha kolay oluyor. 2 kişiyiz bütün tavuk çok oluyor. Şoklamadan ayırıyorum
Tarihi gecmis urunu niye aldin ki bozulmus belliki at gitsin tavuk cok kotu zehirler Allah edirgesin
Tavuktan ölen çok insan var. O tavuğu yesen bile içine sinmez. At gitsin
Evet yesek bile içime sinmez. Atacan
Kokusu varsa kullanmam
Çok az olunca koku emin olamadım
Derin dondurucuya koymadinsa her türlü bozulmuştur benim eşim son kullanma tarihi bir gün geçse bile asla izin vermez pişireyim bir kere tavuktan zehirlenmişler diye eski tavuk pişirmem cnm
Yanı bozulmamış olsa bile s.t.t geçmiş hali tületılmemeli. Bunun daha geçmemiş hafif koku vardı kararsız kaldım. Bozulmuş mu bozulmamış mı emin olamadım. Galiba atacam çöpe
Tavuk ve yumurta çok önemli besinler zehirlenirseniz sıkıntı bence atmalısın sağlık bu
1,447,744 soru
23,781,220 cevap
316,418 kullanıcı