Az önce telefonumdaki haber kanalına girdim öylesine göz gezdirirken birşey gördüm ve gerçekten sinirim bozuldu. Devlet bizimle resmen dalga geçiyor. Size resim de atacam yorumu size bırakıyorum
Yani diyorki durumuz iyi değilse kimseye guvenip çocuk yapmayın
İnsanların keyifleri istekleri onların ellerinde ya bende bu duruma sinir oluyorum. Ben belki 5 cocuk doğurmak kalabalık bir aile olmak istiyorum. Resmen dalga geçiyorlar
O zaman ona göre daha çok çalışmanız gerekiyor.yanlis anlaşılmasın 35 lirasında değilim o resmen komik ama geliriniz iyi değilse 5 çocuklu kalabalık bir aile olamazsınız. Diyelim ki devlet çocuk başına 50 bin veriyor olsun bu parayı kendi aile mirasindan vermiyor bizden aldığı vergilerden veriyor ben biri kalabalık aile olmak istiyor diye niye bu kadar vergi veriyorum?
Kız daha ne isteriz öpüp başımıza koyalım buna verdiğine şükredelim bu yardımlar olmasa halimiz nice olurdu baksana cnm nasıl şahlandık nasıl baya bizleri zordan çıkaracak meblağ aylık iki simit almaya yetiryor işte cnm daha ne olsun
Jsjsjsjjsjs 😂😂😂 ben ayda 10 tane iphone alıyorum. (!)
4.sinifa giden kızıma 50 harçlık verip artık 2400 lira servis parası ödeyen ben hiç şaşırmadım buna bozdur bozdur harca
35 TL ile o çocuğa anne veya baba tam olarak ne alıcak 35 TL bir günlük para bile değil çocuklar için
Bende buna şaşırdım ya zaten
Devlet ne yapacağını şaşırdı galiba ne yapsak da halk kapımıza dayanıp bizi linç etse diye uğraşıyor
Yalandır kız 30 TL ne
İnşallah yalandir
Yalan bence ya 35 tl ne ne alcak aylik bi silgi mi
Çok zoruma gidiyor valla bu tür haberler. İnsanlar bir hevesle tıklıyor ki bende o niyetle tıkladım. Ne güzel okuyan çocuklara yardım destek çıkmış diyerektenn sonuç hüsran Allah kahretsin onları su mübarek günde bir bir...
Aman bacim Allahtan baska kimimiz var napalim nasibimizde ne varda onu yicez de ben asil kiz cocuga ayri erkek cocuga ayri olmasina sasirdim ne alaka yani onun ihtiyaciyla digeri farkli mi
Yalan haberdir aksini düşünemiyorum.
Gerçi sayın başkanımız!doğum parasıda vereceğini söylemişti ama daha geçmemiş yürürlüğe
İnsanlar yeteri kadar ay sonunu nasıl getirecem diye her gün her saat dokuz doğuruyor zaten ötekine gerek kalmiyor
Tövbe estağfurullah vermeseler daha iyi 100 lira için ne şart koymuşlar
Allah kolaylık versin ne diyelim, alan razı veren razı
Ya yalan haber ya da rakamlar yanlış.
Haber doğru ama miktarı yanlış. 4 ay öncesine kadar bende aldım. Ayda 4 den fazla devamsızlık yapmayan SSK desteği olmayan çocuğa iki ayda 100 tl verdiler. Bende kızıma veriyorum kantinde harcıyodu
Bu insanları nasıl geeriiizeeekaalliii yerine konulur haberi canım Allah bildiği gibi yapsın bunları ne diyim okurken gülme geldi sinirden kendini akıllı sanan akılsızlar işte
Bozdur bozdur harca. Dalga geçiyorlar resmen.
Şaka gibiler oglum askere gidecek 220 tl veriyormuş aylık 2 paket sigara parası verilmese daha iyi dalga geçiyorlar resmen insanlarla
Bu haber ya eski bir haber şuan tam bilemiyorum 300 TL falan yardım.
Ya da yalan haber
Çünkü Böyle bir şey yok
1,493,154 soru
24,397,003 cevap
349,803 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın