+2 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından

İzmirmi?? İstanbulmu???? Ankaramı????Nerde yaşamak isterdiniz günün sorusu ve neden yaşamak isterdnz

19 Cevaplar

+1 oy
(2,296 puan) tarafından

İstanbul'da doğdum büyüdüm . Şırnakta görev yaptım. Şırnaktan sonra geri İstanbul'a gönderdiler. Keşke gelmeseydik. Ben büyük şehir sevmiyorum orada daha mutluydum. Denizi olan küçük bir şehir olsa efsane olur benim için. Cevabım şu iki şehri de istemem. Heee İzmir'in dahaa içeri kısımları olabilir 

(2,296 puan) tarafından

Oğlumu Cizre'de doğurdum oranın da benim için yeri çok ayrı. Geçen gün rüyamda gördüm hatta bizi geri silopiye çağırmışlar eşimle havalara uçuyorduk 😀 çok güzel dostluklarimiz vardı. Velilerim çok güzel insanlardi 

(388 puan) tarafından

Yaaa çok sevndm adınıza belki bir gün nasip olur inşallah şimdi İstanbul'da msnz

(388 puan) tarafından

Böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti

(2,296 puan) tarafından

Malesef İstanbul'dayım :(

(388 puan) tarafından

Sağlık olsun inşallah birgün olur 

-Reklam-
+1 oy
(10,600 puan) tarafından

İstanbul da doğup büyüdüm ama yerleşme imkanım olsa kesinlikle Sinop a yerlesirim. Türkiye nin en mutlu şehri Sinop en az suç kaydı bulunan en az olay olan yeri Sinop yeşilliği yeşillik mavisi mavi. Rabb'im nasip eder inşallah oradan bir ev alıp en azından yılın belli zamanlarında gidip yaşamayı 

(13,308 puan) tarafından

Bende Trabzon’a taşınmayı düşünüyorum inşallah nasip olur bi gün. 🥰

(10,600 puan) tarafından

Karadeniz in her metresi öyle güzel ki 

(13,308 puan) tarafından

Aynen eşimide götürdüm balayından sonra 10 gün Karadeniz turu yaptık oda çok beğendi. Yaşayabilirim burda dedi ☺️

+1 oy
(20,274 puan) tarafından

İzmir kalabalık değil diye daha güzel ama çok sıcak Ankara'da deniz yok Deniz olsun büyük olmasın ve aşırı sıcak olmasın diye üçünü de istemezdim 

+1 oy
(2,203 puan) tarafından

İzmir çünkü memleketim tüm akrabalarım orada hayatım orada geçti şimdi tabi gurbetteyim.

+1 oy
(6,360 puan) tarafından

Kabalık yerleri hiç sevmiyorum en güzel kendi memleketim Bitlis 

+1 oy
(6,433 puan) tarafından

Ankara'ya geln geldim ama sevmedim keşke kendi memleketime gitme şansım olsada gitsem van inşallah bir gün gideriz

+1 oy
(7,812 puan) tarafından

İstanbul da doğdum büyüdüm ve bu şehri gerçekten çok seviyorum ama nedense içimde hep İzmir'de yaşama isteği var belki tatil şehiri olduğundan dolayı bilemiyorum ama İzmir yaşanacak şehir gibi geliyor hep bana.

+1 oy
(4,344 puan) tarafından

Ben muğlanın denize kıyısı olan ilçe yada köylerinde yaşamak isterdim

+1 oy
(3,844 puan) tarafından

Ankara'da yaşıyorum. Üçünü de seçmem. 

+1 oy
(3,920 puan) tarafından

9 yıl istanbulda yaşadım. 5 yıl öğrenci olarak(uni) 4 yıl da evli olarak. Öğrenci iken güzel ama çocuklu olarak çekilmiyor. Trafiği insanı kalabalığı asla benlik değil. O zamanı bir çocuğum vardı şimdi 2 ve asla yapamazdım. Almanyadayım şimdi ve buranın sakinliği çok iyi geldi. 

0 oy
(388 puan) tarafından

İstanbul da yaşıyorum. Gaziantep te yaşamayı çok isterdm

0 oy
(1,166 puan) tarafından

İzmirdeyim ama Karadeniz de yaşamak isterdim 

0 oy
(3,286 puan) tarafından

Hiçbirini istemezdim şansım olsa Karadeniz'e gider yerleşirim 

0 oy
(185 puan) tarafından

3 undede istemem 13 yıldır İstanbul'dayim hiccc sevmedim yaşıyoruz işte mecbur daha sankin huzurlu bir şehirde yaşamayi nasip etsin rabbim 

0 oy
(2,718 puan) tarafından

İstanbulda doğdum büyüdüm egede yaşamak isterdim nefret ediyorum istanbuldan nereye gtsek kalabalık trafik

0 oy
(3,186 puan) tarafından

Hiçbiri büyük şehirlerden nefret ederim herşeyi zor İstanbul’da yaşıyorum memleketime taşınmayı iple çekiyorum 

0 oy
(4,394 puan) tarafından

Yozgattan baska yerde yaşamak istemiş olsam karadeniz olurdu 😁

0 oy
(1,728 puan) tarafından

Izmir ve istanbula gittim. Hatta ist ilk gorev yerim 1.5 yil yasadim . Ikisi de no diyorum. Antalya candır

0 oy
(9,325 puan) tarafından

Ben sıcak yerde yaşayamam nemi yuksek yerde hic olmaz tansiyonum aşırı düşüyo  benim 

İlgili sorular

+2 oy
36 cevap 564 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Elifli1 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 943 göst.
0 oy
28 cevap 897 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,171 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,428 soru

23,693,620 cevap