+2 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (9,478 puan) tarafından

Oğlum duymuyo gibi yapıyo işine geldimide duyo yapilmayacak şeyler yapıyo mutfak tezgahına cıkıyo birşeyleri duvarlara atıyo yapma dedigim şeyleri yapıyo hep 3 yaşında 

4 Cevaplar

+2 oy
(4,986 puan) tarafından

Ne kadar yapma hayır dersek daha çok yapıyorlar en iyisi dikkatini dağıtmak oyun yapmak biraz sabır işi ama böyle daha çabuk duruyorlar

-Reklam-
+1 oy
(186 puan) tarafından

Babası beraber dışarı da Çakır'a geçirse canım park vs belki oyun oynarsa enerjisini atar biraz da olsa

(9,478 puan) tarafından

Canım gecenlerde cıkardık dışarı ama  hep olmuyo ki eşim işe gidiyo geliyo yetişmıyo

+1 oy
(3,194 puan) tarafından

Benim oğlanda 3 buçuk yaşında Haziran'da 4 olacak. Valla benim aklım almıyor. Olmicak yerlere çıkıp aşağı zıplıyor birazcık yerinde durmuyor 1 yaşında kız kardeşi var devamlı kıza sataşıyor dar ediyor evi kızıma. Olmicak yerleri karışturuyor. Yani nasıl anlayatım oğlan resmen sabah kalkıyor akşama kadar heryerde evin heryerinde bişeyler bişeyler. Doktoru kreşe ver dedi enerjisini ayar kural tanır arkadaş ortamı olur dedi. Normal yani dedi. Bende 4 yaş grubu devletin kreşi ne vericem Eylül'de. Bakalım. 

(9,478 puan) tarafından

Bende verecem seneye ya yoksa böyle olmucek 

+1 oy
(52 puan) tarafından

Benimde 3 yaş ve 1 yaş oğlum var biri yemek yemeyi öğrendi dedim tam küçüğü döke saça hatta fırlatarak yiyo koltuk masa baza başlığı üstü cam kenarı mermeri vs her yerde tarzan gibi zıplayıp duruyo bir kere g.tünün üstüne oturduğunu görmedim erkek çocuklarının enerjileri hiç bitmiyo maalesef aklı hep yaramazlıkta geçen gün sert bi oyuncak almış eline anne televizyonu kırabilir miyim diyodu ahhahaha her gün 2-3 saat parka gidiyoruz bu arada

(9,478 puan) tarafından

Benim oğlan evden kaçtı 2 gün önce yakaladık kapıları kitliyom artık

(52 puan) tarafından

O fiks zaten iki yıldır kilitliyorum ayaklanır ayaklanmaz ayakkabısını montunu giyip bakkala gitmeye çalışıyodu tuvalete girip çıkıyorum evde yok kapı açık gitmiş 😂

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
5 cevap 291 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,446,406 soru